Montella pokračuje v AC Milán, podepsal smlouvu na dva roky

30.05.2017, 16:23
Aktuality
AC Milán buduje kádr, s nímž se za rok hodlá vrátit do Ligy mistrů a nad dalším rozvojem týmu bude bdít Vincenzo Montella. Italský trenér se dohodl na podmínkách nové smlouvy a na lavičce slavného klubu by měl pokračovat do června 2019...

"Po povedené sezoně, v níž byla kabina vedena tím nejlepším možným způsobem, vedla důvěra vůči trenérovi Montellovi k potřesení rukou a prodloužení kontraktu," sdělili Rossoneri v oficiálním prohlášení.

42letý Montella v minulosti vedl AS Řím, Catanii, Fiorentinu a Sampdorii a do Milána přišel před rokem.

AC pod jeho vedením obsadilo v tabulce Serie A šestou příčku a příští sezonu začne kvalifikací o Evropskou ligu. Navíc Rossoneri ukončili čekání na trofej, když v zápase o Italský superpohár udolali Juventus.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (59)

Přidat komentář
Milan.B

uvidi sa po dalsej sezone, ale z posledních 10 kol som nebol nadseny

Reagovat
Pipo123

Zaujímavé koľko mladých trénerov preberá "špičku" Serie A, Montella - AC, Inzaghi - Lazio, Di Francesco - AS, Juventus má tiež mladého trénera, jedine Neapol zostal v takých starších vodách, dosť sa teším ako sa všetci popasujú v budúcej sezóne.

Reagovat
aurelio

Eusebio ma uz 47 a Allegri 50

Reagovat
olis

totalny starci, uz by to mali zabalit

Reagovat
monkej

Kucka by mal tiež podpísať novú zmluvu.

Reagovat
Eldarion

kľudne ale nie v AC

Reagovat
Rybinho85

Kucku mám moc rád už ze Sparty, ale na AC opravdu nemá

Reagovat
Uwe háže buly

Letos na něj teda měl.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale jedině proto, že Bertolacci, Poli a spol. hráli ještě hůř. Jinak letos žádná hitparáda, vloni byl lepší. Ale jak říkám, jako náhradník ok, mám ho rád a ten jeho entuziasmus na hřišti někdy dokáže potěšit, když se mu k tomu i něco povede.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno tak prvych par zapasov kde to bola skor euforia z prestupu do tak velkeho klubu. Potom siel na repre zraz, dal si par ciar s Weissom a od vtedy je v prdeli...

Reagovat
Uwe háže buly

Já neříkam, že je to kdovíjakej hráč, beru to jen z hlediska tý konkurence v Miláně.

Reagovat
El-Pistolero-68

V nové sezoně už by to mělo být o něčem jiném, ta konkurence. Přijít by měli Kessie s Bigliou, možná Tolisso.

Reagovat
CubONE

Letos praveze nie, pred rokom ano.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Kádr netvoří jen hráči pro základní sestavu, jsou potřeba i náhradníci. A Kuco je jako backup v pohodě. Na základ to samozřejmě není ani náhodou.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Kang & Kodos

Po povedené sezoně?

Reagovat
Kaka14

vedenie asi sledovalo iba nase zapasy s Juventusom

Reagovat
jany kozak

tie 4 miesta do LM bude uz v najblizsej sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

hej od buducej sezony

Reagovat
Yanek

Líbí se mi transaprentnost a odhodlání, jaké zatím nové vedení ukazuje. Fakt příjemná změna po všech těch letech...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Largo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tak Nebylo to ideální, ale nemůžeme si teď dovolit zase začínat od nuly. Věřím, že se rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

S tim kádrem co měl neni 6. místo úplně špatné, bude se hrát EL, vyhrál se italský superpohár, hra měla svoji tvář, střídání ok. S těma posilama co přicházejí by měl příští sezonu první čtyřku, což je cíl, v klidu dát. Správný krok.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevím, podle mě se mělo počkat, až co bude předvádět s posíleným týmem v následující sezona. Ta uplynulá byla taková všelijaká. Podzim dobrý, i když to byla kolikrát hrozná haluz, ale jaro už celkem bída. Celkově to asi nebylo lepší než pod Mihajlovicem, jen Inter se překonával v tom, jak být ještě horší, tak je z toho nakonec Evropská liga. Umístění asi plus minus úměrné tomu kádru, ale nic navíc. Montella dost věcí prokaučoval a jeho alibistická prohlášení mě na konci sezony dost nadzvedávaly ze židle. Špičkový trenér to není, ale věřím, že s posíleným kádrem nás dotáhne na to 4. místo a bude Lig

Reagovat
Yanek

Souhlas s tím, že ty výsledky byly všelijaké. Mnoho zápasů udělal Bonaventura. Na druhou stranu si myslím, že posuzování kvalit trenéra je v současném AC hodně zkreslené. Montella rozhodně má potenciál a klidně se může spolu s týmem vypracovat ve špičku.

Reagovat
El-Pistolero-68

Vím, že se současným kádrem by něco svedl málokdo. Spíš reaguju na ty Montellovy přehmaty se střídáními, taktikou apod. Zatím má do nějaké trenérské extratřídy daleko a mě osobně hodně zklamala jeho neupřímná vyjádření, kterými mi připomněl Pippa. Šanci by ale asi dostat měl, příští sezona ukáže, jak na tom doopravdy je.

Reagovat
El-Pistolero-68

*Liga mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu v lete kupia konkurencie schopny team a potom sa uvidi. Na jar to daval dobre no potom sa zranit klucovy hrac Bonaventura a par dalsich a islo to dole vodou. A par zapasou sa mi zda ze prekouchoval...

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pipo123

Biglia a un passo dal Milan, Baselli possibile sostituto

Už aj Tare priznal že nevie ako to dopadne a spravil všetko preto aby Biglia zostal, momentálne sa čaká len na odpoveď Bigliu či chce do AC, alebo nie. Na druhú stranu ak ho AC chce, tak nech dajú tých 20 a nesnažia sa vyjednávať na nejakých smiešnych 15 mega, v rámci Serie A lepšieho záložník nezoženú a posilnovať konkurenciu za drobné nemá zmysel...

Reagovat
Largo

Počkej počkej, myslels za ty peníze lepšího záložníka viď?

Reagovat
Pipo123

No jasne, kto im tam pojde za 15-20 mega? A este k tomu overene meno, Jorginho? Pjanic? Marchisio?

Reagovat
Alberto Aquilani

Gerson

Reagovat
cervo

Naingolan 15m€

Hamsik 15m€

Dybala 15,7m€

naco sa s tym jebat?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Za me urcite spravny krok, i pres ten herni upadek na konci sezony. Ale nevinil bych primarne Montellu, nekteri hraci sli svou formou dolu - Paletta, Locatelli, Kucka, Bacca, bohuzel i Suso.. jakoby jim dochazeli sily. Pristi sezona bude klicova pro AC i pro nej.

Reagovat
cervo

tiez varil z vody, ked okolo Susa postavis Abateho, Kucku a Baccu, tak ten futbal velmi nema s kym hrat, zda sa, ze dokazal najma z toho getta udolat jedno muzstvo, ze tam bola vidiet nejaka timovost

najma ti ludia, co ho chcu rovnat s Mihom, si musia uvedomit, ze Miha dostal skoro sto mega, pricom Vinco akurat tak naplute do ruky

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Eldarion

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ako OK, je v najlepšom možnom veku pre záložníka.. ale vydrži v takejto forme koľko? 2 roky max.. 20 mega je proste veľa.. keby mal 28-29 tak ok..

Reagovat
Pipo123

Tak u neho sa neplatí za potenciál, ale za kvalitu, vedľa neho budú samé mladé uchá takže tie skúsenosti tam AC potrebuje, o tie 3 roky ho plne nahradí Locatelli a idete ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by som ani tak problem s tou ciastkou keby to nebolo rok pred koncom kontraktu, takto by to mohlo byt aj o nieco lacnejsie. Celkovo vsak tento prestup hodnotim pozitivne na 3 roky to bude super.

Reagovat
Pipo123

Tak on aj Musacchio mal rok do konca kontraktu, tie dnešné ceny sú prestrelené a každý prepláca, ešte k tomu keď každý vie že AC má teraz plnú riť prachov

Reagovat
smazaný uživatel

Stare casy ked sa analyzovalo ci dat za Hondu 7 mega rok/polrok do konca kontraktu su uz teda definitivne prec.

Reagovat
El-Pistolero-68

A zaplatpanbuh za to.

Reagovat
Eldarion

Kľudne aj tri navyše je to defenzívny záložník, Pirlo hral tiež do 35 v Juve, De Rossi 33 a predlžuje kontrakt. Potrebujeme tam skúsenosti a zo Serie A a za tú cenu sa nikto lepší nenájde. 2-3 roky potiahne a potom ho možno nahradí Locatelli a keby aj nie nebude problém kúpiť nejakú hviezdu za 60 mil. dajme tomu.

Reagovat
Dejwa

Když vidím jak je Milán schopnej hned jednat a hlavně i podepsat hráče, tak je mi z toho fakt smutno.. navíc ještě před přípravou, závidím

Reagovat
Alberto Aquilani

a možno je to len v tom, že AC ide po reálnych menách. Musacchio z Villarealu (je mu 26 a prísť do bohatého Milána je určite krok vpred preňho). Kessie mlaďoch z ligy. Morata sa nepresadil v Reale, v Taliansku to už pozná. Miesto toho sa o vás píše o Nainggolanovi, Strootmanovi + asi celej základnej 11ke AS a Belottim, ktorý je milanista a pôjde len za strašnú pálku.

Reagovat
Dejwa

Jo jsou úplně vyřízení naše vedení, neexistuje žádná koncepce, su zvedavej jestli přijde se Sabatinim nějaká změna, že chcem půlku Říma je fakt vtipný, podle mě je to ale píčovina médií, by byl přece sám proti sobě..1-2 hráče bych pochopil, musí ale přece najít nový koně ne.. ale tady se to musí postavit na nějakých osobnostech, myslím že tam není žádnej vůdce a nebo někdo kdo by je zajel i na tréninku, máme jen samy primadony bez chtíče, jenže kde chceš někoho takovýho vzít a měl by to být fakt nejakej Interista, ti se ale nějak schovávají.. a trenéra chytrýho magora co jim nedá spát, kamarádi evidentně nezabírají..

Reagovat
smazaný uživatel

Koho cakate ako 10-ku v dalsej sezone v drese AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Suso doufám, tim si ho pojistíme

Reagovat
Eldarion

Dajú ju ako honor Honda 10, ale nie podľa mňa Suso 10 alebo Tolisso ak príde. Navyše aj 7 bude voľná.

Reagovat
bobis21

neříkej mi že Hondovi prodlouží smlouvu ... za 3 roky nic nepředvedl (a to jsem se na něj po výkonech v rusku těšil)

Reagovat
Eldarion

To som myslel ironicky Honda kandiduje na najhoršiu 10 v histórii AC

Reagovat
bobis21

jo takhle já to pochopil tak, že bude mít Honda 10 v příští sezoně ... únava se projevila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele