Mohl jsem vstřelit více gólů, uvědomuje si Zieliński

18.05.2019, 13:30
Aktuality
Piotr Zieliński se během letošní sezóny stal pevnou součástí základní sestavy Neapole, která i díky jeho pomoci obhájí konečnou druhou příčku. Polský reprezentant je se svými výkony spokojený...

Odchovance Zaglebie Lubin si na Apeninský poloostrov ještě během dorosteneckého věku vytáhlo Udinese, ovšem Zieliński na sebe upozornil až posléze po přesunu do Empoli.

Dobrými výkony v toskánském klubu na sebe 24letý záložník upozornil Neapol, kam se nakonec v létě 2016 stěhoval za 16 milionů eur. Zpětně nemusí Partenopei této investice litovat, neboť Zieliński se vypracoval k důležitým hráčům a stále má velkou budoucnost před sebou.

"Doufáme, že zvládneme poslední dva zápasy, abychom sezónu zakončili co nejlépe," prohlásil Zieliński pro "Sky Sport Italia". "Celkově za sebou máme povedený ročník, akorát v pohárových soutěžích jsme si mohli počínat o trochu lépe. Nedosáhli jsme cílů, o které jsme usilovali, ale tým má kvalitu a zkušenosti, příští sezónu budeme silnější," nepochybuje záložník.

Třiačtyřicetinásobný reprezentant Polska v tomto ročníku nastoupil do 47 soutěžních zápasů, ve kterých zaznamenal šest gólů. "Mohl jsem v této sezóně vstřelit více branek, pravděpodobně jsem jich mohl mít na kontě klidně deset, ale jsem se svými výkony spokojený. Příští sezónu budu týmu pomáhat ještě více," prohlásil Zieliński, který jedná o prodloužení smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
mastakillah

Očividně se držel toho co říkal včera to trefil parádně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele