MLS bude hrát od roku 2022 tým ze St. Louis

21.08.2019, 11:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
VersaceChain

Pro město je to po odchodu Rams konečně dobrá zpráva

Reagovat
honziss

Stanley Cup pro Blues, nový tým v MLS. Úspěšné léto v St. Louis.

Reagovat
smazaný uživatel

Este znizit kriminalitu a bude to parada

Reagovat
smazaný uživatel

tam to bude uz len horsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta soutěž už teď má hroznou úroveň a oni ji ještě dobrovolně rozšiřují

Reagovat
smazaný uživatel

Když se jim to peněžně vyplatí a jejich lidi to budou dál platit, tak ať si dělají co chtějí... já bych tu soutěž taky radši viděl do budoucna rozdělenou na dvě výkonnostní úrovně (postup-sestup), ale americký divák o to nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
h8_sfatto

NHL je aspoň premiová soutěž, ale MLS, to je na úrovni bahrajnské ligy, dokud si nevybudují systém podobný vyspělejším ligám alespoň na úrovni Mexika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos no porovnávaj to s NHL ....a ďalšie zrovnanie Bahrajnska liga...no povec mi ako si k tomu prišiel. Dosť hráčov z MLS by presadiť sa na Slovensku cesku a podobným ligam nemalo problém. A to nemyslím hviezdy ako Ibra, Rooney, Vela, Nani atď., teraz prišiel Bojan ...Pozri sa na hráčov ako Moralez, Polzuelo, Altidore, Long, Martinez, Gil, Taider, Zimmerman atď. Takyto by tam nie že nemali problém sa presadit, oni by tam boli top hráči ligy. Je tam Gaitan aj je za očakávaním, veľa hráčov z JA ako Acosta, Ruidaz, Lodeiro, Torres, Valeri, Piatti atď a naviac veľa mladých JA, dokonca talenty z River Plate či Bocy, veľa hráčov z menších európskych lig...a ty o ideš porovnávať s Bahrajnom...jasne američania si to robia po svojom, robia to inak ale tá kvalita tam proste je a tímy ako Atlanta, LAFC, Seattle, Portland atď by sa v takom Slovensku a ani Česku nestratili určite...

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme aj USA tam má niekoľko kvalitnych hráčov z repre...

Reagovat
Trapný diskutér

ta liga je naprosto příšerná, srovnávat to s celkem slušnou bahrajnskou je spíš urážka pro velbloudáře.

a argumentovat reprezentantama USA, to přece..ten tým je teď zhruba na úrovni estonský U21. strašně to tam šlo do kanálu poslední tři, čtyři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Američanov som spomenul až nakoniec, jasne že to nie sú ich hráči čo ťahajú ligu ale je tam niekoľko slušných hráčov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to, ze stale mame potrebu porovnavat. System v USA je uplne iny ako v Europe. My porovnavame MLS s nasimi ligami.. a piseme, aka je o nicom.. a naopak porovnavame nase ligy napr s NHL, NBA alebo MLB a nase su daleko daleko pozadu. Chcu to samozrejme zatraktivnit.. ale ide im prevazne o domaci trh a potom o zahranicnu sledovanost. V com je napriklad Atlanta horaia ako Plzen? Vypredaju tam 70 000 stadion v krajine (federacii) kde maju naj hokej, baseball alebo basketbal... Tam im ide o to dostat futbal na uroven aspon hokeja, basketbalu.. a to sa ani tymto dvom sportom nedari napriklad v porovnani s americkym futbalom ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele