Mladíci Svoboda se Stejskalem přestoupili do Salcburku

26.07.2018, 14:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Messiáš

Hmmm, takze za kazdeho kolik? 120k eur vychovne?

Reagovat
dave30

Šestnáctiletý fotbalista určitě nemá tabulkovou hodnotu 120 tisíc euro. Takže pokud byli pod smlouvou, tak je to věcí dohody (nebo výkupky), pokud nebyli (a to by museli být v Brně úplní idioti), tak určitě méně než 120 tisíc za jednoho. Ta suma asi nebude závratná, ale u tak mladých hráčů se dávají zajímavé bonusy, nebo zajímavá procenta z dalšího prodeje...

Reagovat
Stannis Baratheon

myslím, že tu Zbrojovka může vydělat hlavně na procentech z dalších přestupů, a že zrovna ze Salzburgu se poslední dobou přestupuje dobře.

Reagovat
cetto

je zajímavé, že i v rámci hokeje jsem viděl dokument o nějakém tréninkovém centru v Rakousku, které je prý nejlepší na světě (lepší než v severní Americe), přitom ani v jednom z těchto sportů rakousko nezažívá výraznější úspěchy. Hráče Salzburg nepochybně vychovávat dokáže, o tom žádná, viz třeba Upamecano, Keita nebo Mané, ale všechno to jsou cizinci. Tak snad se i ti naši dva kluci, jakožto cizinci, prosadí...

Reagovat
FC Porto FC

V hokeji tam mají rakušaci taky cizince ale zatím nejde poznat nějaká cesta vzhůru jenže ono se to dostaví

Reagovat
F.Torres

práce s mládeží je na 5-10 let minimálně, to se ale časem projevit někde prostě musí a je lepší začít, než se drbat na zadku a jen si stěžovat

Reagovat
stas87

V Salzburgu ale nie je cielom vychovat rakuske talenty. Cely koncept ci smerovanie klubu ma jediny smer...zarobit predajom hracov. Rovnako funguju aj ine RB timy v europe a vo svete. Salzburgu a to sa tyka futbalu aj hokeja, je uplne jedno, ci dokazu predat 11 eskymakov, 11 belochov alebo 11 aziatov. Ponukaju najlepsie podmienky pre sportovy vyvoj ale to nie je uplne to, co chcu. Ta vizia je taka, ze z tej akademie vyjdu po vsetkych strankach ludia, co dokazu obstat nie len na ihrisku. A to je mi ovela viac sympaticke. Len ja byt fanusikom Salzburgu, tak uplne nadseny nie som, ze za moj klub hraju cudzinci z celeho sveta. Nemal by som sa ako identifikovat s klubom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fanúšik Trenčína by si nato mal byť zvyknutý

Reagovat
stas87

Priznavam, ze ma to niekedy stve, ze za AS nehra v zaklade viac slovakov. A ti co hraju(Klescik, Semrinec...) by som idealne predal. Tebe balkansky Slovan nevadi?

Reagovat
smazaný uživatel

S kvalitným legionárom nemám problém vadia mi priemeraci ako Bajric Apau alebo Šporar miesto ktorých by mohol hrať Slovensky hráč vadí mi to že vôbec nedostávajú príležitosť hráči z akadémie a nesnažíme sa kupovať talenty z ligy

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
widlak

S kolegy z práce jsme dřív chodili hrát fotbálek a jedním z nich byl táta právě Adama Stejskala. Občas si s námi šel zakopat i Adam a ač brankář, tak si nás v poli taky pěkně vodil. I tak ho ale taťka pěkně cepoval, hlavně tedy po taktické stránce.

Tak snad se mu bude dařit a za pár let o něm ještě uslyšíme.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
eleven11

Jeho táta je bývalí golman Sparty?

Reagovat
widlak

Není bývalí, ani bývalý Jen shoda jmen.

Reagovat
eleven11

a ešte k tomu ma opraví vidlák!

Reagovat
Posledni Kovboj

Nastesti jsou pod SportInvestem, takze se nemusime bat, ze by je lovil Luftjarda

Reagovat
ratusek

LuftJarda se SportInvestem normálně funguje

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja vim. Ale LuftJarda rikal...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Nevím, jestli je to dobře. Fotbalově asi budou růst, ale pro nás to prostě není dobře, nechat si utíkat takový talenty. Stejskal mohl bejt po konci Melichárka z fleku jednička ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ale to se v cesku nikdy nestane, protoze je prece ten kluk moc mlady

Reagovat
Creespoo

přesně tak

např. Schick kdyby zůstal ve Spartě, tak by určitě minulou sezonu byl na hostovačku v Liberci :)

Reagovat
Posledni Kovboj

Pokud me pamet neklame, Schicka v kuse prcal Hrebik za to, ze se malo vraci. Takze hostovacku v Liberci by si nejdriv musel zaslouzit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jaký by měl osud no, na 99% Bohemka nebo Liberec a v 26 letech by přestoupil do Karabachu nebo do podobné prdele Tady mi přijde, že lidi nechápou, že pokud začnou stavět do základu kluka co má 17 nebo 18 let, vzroste jeho cenovka neskutečně nahoru a nemusí podávat kdovíjaké výkony. Strašně se tady dbá na výsledky, ale kdyby ty týmy třeba z top šestky stavěly jednoho nebo dva tyhle kluky a daly jim šanci i v pohárech, tak se za chvíli topí v penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hodně naivní oni ty skauti co sledujou hráče vážně nejsou blbý jak si myslíš, a dobře si rozmyslí než někoho doporučí. to že by někdo hrál hovno a šel ven za 100+ míčů, jen proto že je mu 17 nebo 18 fakt neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele