Mladá Boleslav zlákala odchovance z Jihlavy, přivedla záložníka Filu

22.02., 17:52
Aktuality
Lukáš Fila (© FK Mladá Boleslav)

Mladá Boleslav získala záložníka Lukáše Filu z druholigové Jihlavy, kde by mu po sezoně vypršela smlouva. Středočeský klub o tom informoval na svých webových stránkách. Délku kontraktu s dvacetiletým mládežnickým reprezentantem neupřesnil.

Jihlavský odchovanec na podzim zaznamenal sedm gólů ve 14 zápasech a byl nejlepším týmovým střelcem. Ve druhé nejvyšší soutěži má Fila na kontě 67 utkání a devět branek.

"První ligu přirozeně sleduji celkově a boleslavský herní styl se mně líbí, takže je pro mě dobře, že jsem tady. Doufám, že do kabiny zapadnu, hodně se od nich naučím a všechno bude dobré," uvedl Fila.

"Budu rád a nezlobil bych se, kdyby se mi aklimatizace povedla dříve než za půl roku. Chci co nejdříve pomáhat týmu vyhrávat a zároveň se i individuálně prosazovat," dodal ofenzivní záložník, jenž čtyřikrát nastoupil za reprezentaci do 20 let.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Flamex

Ať se daří :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele