Mitroglou se znovu stěhuje, tentokráte bude pomáhat Benfice

06.08.2015, 23:01
Aktuality
Na další dobrodružství, tentokráte do Portugalska, vyráží Konstantinos Mitroglou. Řecký kanonýr nebude ani v letošní sezoně bojovat o místo v prvním týmu londýnského Fulhamu, místo toho zkusí štěstí v lisabonské Benfice...

27letý střelec se ve vlasti stal jedním z postrachů obran soupeřů a před rokem a půl mu byl odměnou transfer do Fulhamu. Tehdy ještě účastník Premier League do něho investoval patnáct milionů eur a Mitroglou mu tuto důvěru nedokázal splatit, v sezoně 2013/2014 nastoupil k pouhým třem zápasům a nedal ani jednu branku.

Už před rokem se tak cesty útočníka a Cottagers rozešly a Mitroglou se vrátil formou hostování do Olympiakosu, od dnešního večera pak na jeho střelecké vlohy bude spoléhat Benfica. Prostředí jejího stadionu fotbalista zná, v předloňské sezoně se zde představil v Lize mistrů.

"Je to skvělý klub. Opravdu jsem si užil to, když jsem zde před dvěma roky hrál. Fanoušci jsou blázniví. A ta show s orlem. To vše mi utkvělo v paměti. Vím, že Benfica je nejlepším klubem v Portugalsku a dvakrát jsem se nerozmýšlel, když se tato příležitost naskytla. Okamžitě jsem věděl, kam chci jít," popisuje Mitroglou.

Autor: Tomáš Pavlík / slbenfica.pt

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad uz se prosadi, Fulham byl ulet, v Benfice by mohl dat vzpomenout na Cardoza

Reagovat
Benfica

síííííím, sííííííím teším sa čo ukáže a že toho ukáže veľa to som si istý.. síce bude asi jeden z najškaredších hráčou SLB ale nesom gay ta mi to nevadí.. som zvedavý na jeho nádherné góly

Reagovat
Benfica

e Andre Martins também..

Reagovat
FC Porto FC

někdo Maxiho musel nahradit :D

Reagovat
Benfica

ešte čakaj príde Mayke

Reagovat
FC Porto FC

Naivko :P

Reagovat
Benfica

ale no možno príde.. možno odíde Gaitán.. a určite príde Jimenéz

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem spíš Panantinaikos nebo PAOK

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už letos Benfica nebude nejlepší :-D Ale dobrý kauf místo Limy, snad se jim chytí.

Reagovat
Elliasson

A zas Olympiaké oslabuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele