Mistrovství světa klubů se v příštím roce vrátí do Japonska

05.12.2020, 10:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
veikko

Já vím, že asi naprostá většina fandů tenhle turnaj neuznává, ale mě to baví a každý rok se na to rád podívám. Člověk se aspoň podívá na různé fotbalové styly a jen málokdy se stane, že tam někdo dostane vyloženě ostudný příděl.

Reagovat
Y.N.W.A

Ideálně si to taky tak představuju, ale realita je jiná, je to nuda a ja na to nikdy nekoukám... A to ani loni

Reagovat
Kop do titulků

Já se na to taky rád koukám, nikde jinde neuvidim hrat tymy napr. z Afriky. Nevim proc to vsem leze krkem

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to třeba jedno, nedívám se na to. Ale pokud to bude rozšířený na 24 týmů, tak budou ty evropský mít strašně moc zápasů, už takhle si Klopp a spol. stěžují, že toho je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas bohuzel rozhodci az prilis zvyhodnuji tymy z Evropy, nejedno SF ci F melo mit po zaverecnem hvizdu na tabuli jine skore nez jakeho jsme byli nejednou svedci :(

Reagovat
didosh

Já to mám taky rád, miluji konfrontaci Evropy a J.Ameriky

Reagovat
REPLIKATOR

zrušit tuhle zbytečnost

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Bucky

Mě by zajímalo, jak se na tenhle turnaj dívají mimo Evropu. Pokud tam opravdu hltají příležitost mít šanci se aspoň jednou do roka poměřit s týmy jako je Liverpool, Real apod, tak bych to nechal. Pokud je to pro všechny mimo Evropu fotbalový svátek (což věřím že je, když člověk vidí jak u nás byli fanoušci hotoví z přáteláku s Brazílií), tak ať to zůstane. Dokud můžou týmy PL hrát dva domácí poháry, tak mi tohle přijde úplně v pohodě.

Reagovat
alias

naopak já se na ten turnaj s 24 týmy těším, super nápad a vyplnění hluchého léta mezi světovými a kontinentálními šampionáty

Reagovat
smazaný uživatel

tam udělejte mistrovství Evropy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele