Mintál prý nastoupí proti Dortmundu od začátku

24.11.2007, 09:53
Aktuality
Kouč Norimberku Hans Meyer v utkání s Borussií Dortmund nasadí do základní sestavy slovenského útočníka Marka Mintála.

30letý útočník se totiž jako jediný z norimberských reprezentantů vrátil ze srazu národního týmu předčasně a vynechal poslední kvalifikační utkání se San Marinem.

Podle informací listu Nürnberger Zeitung už ve čtvrtek trénoval s fotbalisty Norimberku, ale v poslední jeho třetině se trochu šetřil. "Šlo čistě jen o preventivní opatření," řekl Meyer.

Tomu na zmíněném tréninku chybělo jedenáct hráčů. Šest z nich včetně Tomáše Galáska a Jaromíra Blažka dorazilo do Německa až k večeru. Nejvíce se ale Meyer naštval na Sajenka, který neodehrál za Rusko ani minutu, a přesto dorazil pozdě.

Dalších pět hráčů chybělo kvůli zranění: Javier Pinola, Lars Jacobsen, Matthew Spiranovič, Peer Kluge a slovenský útočník Róbert Vittek. "Proti Dortmundu však očekávám vítězství," dodal s odhodláním Meyer.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele