Mineiro také v hledáčku Chelsea

13.09.2008, 16:26
Aktuality
O bývalého záložníka Herhty Mineira se začala kromě Arsenalu zajímat i Chelsea, která by díky trenéru Scolarimu měla mít před svým konkurentem malý náskok.

Carlos Luciano da Silva, jak se Mineira jmenuje celým jménem, totiž pochází ze stejné oblasti jako stratég londýnského klubu. Navíc to byl právě Luiz Felipe Scolari, který hráče pozval v roce 2001 poprvé do reprezentace, ve které od té doby odehrál už 25 zápasů. Všechny tyto indicie nasvědčují, že by měl dát třiatřicetiletý Brazilec přednost právě Chelsea. Ta má totiž na postu defenzivního středopolaře po zranění Essiena mezeru, kterou se klub rozhodl zaplnit právě tímto borcem.

Blues musí pospíchat, protože o hráče má zájem i jejich městský rival Arsenal. Mineiro odehrál v minulé sezóně šestadvacet zápasů v nejvyšší německé lize. Radoval se pouze z jednoho gólu, který ale stejně neodvrátil porážku jeho týmu na hřišti Chotěbuzi 1:2.

Autor: Filip Horký

Komentáře (6)

Přidat komentář
Arne

Já se nestačim divit...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně... To bude mít Mikel radost,po dlouhé době se zbavil 3. konkurenta a byl první možnou alternativou na DM a my si přivedeme Mineira nebo Appiaha Spíš měl hrát Mikel + k němu Cork nebo Ivanovič,někdo by se našel..

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic by tam klidne mohl zahrat,nevidim duvod,proc privadet dalsiho hrace,kdyz se muze predvest Mikel (konecne).

Reagovat
smazaný uživatel

já bych rád viděl v chelsea appiaha

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální,mít ztrojený post třemi afričany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele