Milla nechce u kamerunské reprezentace drahé cizince

13.05.2013, 23:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domenecha im neprajem

Reagovat
domingo

Jezisi Eriksson jeste zije?

Reagovat
Posledni Kovboj

ten bude za chvili chtit trenovat snad i Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rad, když do repre chodí cizinci, co s tou zemí maj pramálo společného..Reprezentace by měla bejt o výběru daný země, né o tom, kdo se tam přisere.. Pak za Poláky hraje Obraniak, za Německo Gundogan,Cacau apod. .. Jsem pro pravidlo, že by synové museli reprezentovat zemi svého otce, takže takovej Gebbre by od nás odešel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

po ty tři tečky potom

Reagovat
smazaný uživatel

skôr aspoň krajinu v ktorej sa narodili

Reagovat
dantetomas

v takomto pripade by boli Nemci v poriadnom péčku...

Reagovat
Kongo

Blbost,teď je dobrá generace a je tam hodně typických Němců díky Dortmundu a ostatním.Teda až na pár vyjímek,ale rozhodně je jich míň než před pár lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Gebbre má s naší zemi společného víc než ty

Reagovat
Neuro

u Gebreho se ví jaké má předky.. ty víš jaké je má Žito?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řec, ale možná bych to poupravil na povinost, že by mohli danou zemi reprezentovat pouze ti, co se tam narodili. Vždycky je mi do breku, když vidím francouzskou reprezentaci, která nemá s Francií nic společnýho Proto jsem hrdej na to, že žiju tady v týhle zemi, protože vlastenci jsme sice na hovno, ale takovýmhle způsobem bychom si prznit naší národní identitu nikdy nenechali

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem se díval na francouzskou ligu a v první chvíli jsem myslel, že se opakuje zápas z APN... tak tohle už je fakt moc i na té ligové úrovni, o repre ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vono ve francii jsou v prdeli.. v anglii to akorát ještě nedosáhlo do fotbalu. buďme rádi za v uvozovkách etnicky klidnou zemi..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele