Milito neví, v čem je problém

19.10.2007, 08:28
Aktuality
Diego Milito zatím jenom marně vzpomíná na uplynulé dvě sezony v dresu Zaragozy. Argentinský útočník v nich střelecky řádil a vždy patřil mezi nejlepší kanonýry Primera Division, letos ale jako kdyby se tato gólová mašina zasekla. Po sedmi kolech má Milito na svém kontě jenom dvě trefy a ani on sám neví, v čem je zatím háček...

"Tyhle věci záleží na různých situacích, ale nedokáži vysvětlit, proč se to děje právě teď. Nemyslím si, že by to bylo nějak důležité, střílení branek je pouze individuálním úspěchem. Budu pracovat tvrdě a doufám, že mé trápení brzy skončí," prohlásil Milito.

Zaragoza v létě opět posilovala a zařadila se mezi horké kandidáty na příčky zajišťující start v pohárové Evropě. Tam se Real kvalifikoval již loni, v prvním kole Poháru UEFA však nezvládl roli favorita a vypadl s řeckým Arisem Soluň. Před Zaragozou jsou nyní dva těžké zápasy - o víkendu hraje na půdě Atletika Madrid, za týden pak doma přivítá Villarreal.

"Jsou to dva přímí rivalové o příčky zajišťující účast v Lize mistrů nebo Poháru UEFA a budou to dva velice těžké zápasy," očekává Milito tuhý boj.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

se rozjede doufejme snaž se chlape

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele