Mijatovič: Raúl měl být ve španělské nominaci

05.02.2008, 10:57
Aktuality
Při sestavování nominace španělské reprezentace znovu opomenul trenér Luis Aragones útočníka Realu Madrid Raúla Gonzálese. Ten přitom v klubu podává výborné výkony a podle mnohých by v reprezentaci být měl. Jako poslední tento názor vyjádřil Predrag Mijatovič, sportovní ředitel Bílého baletu.

Real vede s náskokem španělskou ligu, daří se mu i v Champions league, kde zatím postoupil do osmifinále. K dobrým výsledkům královského klubu přispívá významnou měrou Raúl Gonzáles.

Zkušený útočník však znovu chybí v nominaci Španělska, které se připravuje na zítřejší přátelské utkání s Francií. Trenér Luis Aragones přestal Raúlovi věřit, přestože se poslední dobou vrátil do své hvězdné formy.

"Způsob, jakým Raúl právě hraje, je excelentní," soudí hráčův nadřízený Predrag Mijatovič. "Zasloužil si být v nominaci." Mijatovič je dalším z mnoha, kteří nesouhlasí s Aragonesovým postojem. Sám Raúl se podle svých slov nenechává vyvést z míry a o Euro se ještě hodlá poprat.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nevím co by ještě chtěl...raul hraje v skvělé formě...

Reagovat
smazaný uživatel

chcet je pekna vlastnost

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl si tam zaslouží být, i když v sobotu se mi výrazně nelíbil...ovšem s nenominací Gutiho souhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl byl v sobotu s Ramosem naším nejlepším hráčem.

Reagovat
eder

Pořád je to skvělý fotbalista - ve světovém fotbale nedoceněný.

Reagovat
rufus

Nejlepším řešením pro Raúla i Real Madrid by bylo kdyby jel rovnou až na EURO. Aragones ho sice už měl povolat na podzim do kvalifikačních zápasů (tam jsem vůbec nepochopil proč to neudělal), ale na přátelský zápasy Raúl nepotřebuje jezdit. Zkušenosti už dávno má, neni třeba ho zkoušet, tam by měli dostat šanci hlavně mladší a ti co mají málo odehráno. Raúla bych povolal až před Eurem a nechal ho sehrát s týmem v přípravných zápasech těsně před turnajem. A to že Raúl nejezdí na srazy reprezentace vyhovuje Realu, aspoň se nezraní nebo neunaví.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tou posledná větou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

tak - akorat to mohl rict hraci

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu, Raul podle mě patří do sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,docela zvlaštni situace pro pana Raula....všichni kolem něj by ho tam strašně radi viděli a kdyby byli treneři,nevahali by ani chvilku....ale jeden člověk ma uplně jiny nazor a prostě ho nechce,,a naneštěsti ten člověk je trenerem Španělske repre... škoda no,,Raul by snad hral v každe repre na světě jen v te svoji ne...přeju mu at se tam probojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je věc názoru...viděl jsem celý zápas a mně se jeho hra nelíbila...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se jeho hra nelíbí dost často, ale za Almeríi si kritiku zrovna moc nezaslouží. Kdyby tam nebyl, tak se nezmůžeme skoro na nic.

Reagovat
alegre

Raúl do repre patří! Je sice jak počasí, jednou slunce, podruhé pod marakem, ale fotbalista je to vynikající!

Reagovat
alegre

Samo: pod mrakem... To je tak, když chci chválit někoho z Realu. Klepe se mi ruku...

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl je jeden z mých nejoblíbenějšícg hráčů už od mala a vim že je dobrej furt i když taky někdy neměl svý dny, ale to jak hraje v poslední době tak to je fakt klasa!!!! Nechápu Aragonese že ho tam nevzal, protože je to nejtýmovější hráč na světě a v repre by hodně pomoch

Reagovat
-Kopy-

Já hlavně nechápu proč tam nezval tebe (Joaquina).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

to taky moc nechápu

Reagovat
stiba

Ne že patří do repre. On patří do základu. Aragones je hloupej, že ho opomíjí(podobnýpříklad jako Koeman ve Valencii a vyhození zkušených hráčů) takový trenéry nechápu. a myslím že po euru beztak aragones skončí (a to nejen kvůli raulovi)

Reagovat
smazaný uživatel

jako dává to smysl lepčí útok je Villa-Torres

Reagovat
smazaný uživatel

jedná věc je forma v lize a druhá v repre a tam nemá Raúl stabilní formu...minulé Euro zklamal stejně jako MS...Španělé celkově jako tým nic moc...ale názor mám ten, že ho nebere kvůli sporům jinak by tam byl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele