MIJATOVIČ: BECKHAM ODEJDE

10.01.2007, 15:43
Aktuality
Sportovnímu řediteli Realu Madrid Predragu Mijatovičovi dnes definitivně došla trpělivost. Bývalý srbský útočník už nehodlá dále tolerovat váhání Davida Beckhama s podepsáním nového kontraktum a tak rozhodl sám - Beckham novou smlouvu nedostane a v létě se stane volným hráčem...

Ještě nedávno to přitom vypadalo na to, že Beckham na Santiago Bernabeu zůstane. Zájem na tom měl on i samotný klub, který mu dokonce nabídl prodloužení smlouvy o dva roky. Bývalý kapitán anglické reprezentace si před konečným rozhodnutím vzal čas na rozmyšlenou. "Chtěl nějaký čas, aby si to mohl rozmyslet, jenomže my jsme teď v situaci, kdy máme času nedostatek a musíme reagovat ihned," pohrozil mu včera Mijatovič. Dnes tuto hrozbu splnil.

"Beckham nás opustí, neprodloužíme s ním smlouvu," sdělil v rozhovoru pro Sky Italia.

Beckham celkem pochopitelně nefiguruje v osmnáctičlenné nominaci na zítřejší pohárové utkání proti Betisu Sevilla. Vedle něho si v tomto duelu nezahrají ani další dva "nechtění" fotbalisté - Ronaldo a Antonio Cassano.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

na konci sezony miri do Interu

Reagovat
HOST*

Tomáš Sivok zřejmě v nejbližší době odloží ve Spartě kapitánskou pásku a poprvé v kariéře okusí zahraniční angažmá. Třiadvacetiletý záložník vyjednává v Barceloně s vedením italského Udine, které mu nabídlo čtyřletou smlouvu. s Grygerou asi další dva reprezentatni mířící do Itálie...

Reagovat
HOST*Heretic

Však v Itálii už dávnou ví, že češi "berou"...to je ten důvod

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

aspon bude v český lize o jednoho blbce mín

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*rbettega

Naprostý souhlas, ale přeju mu ať se mu fotbalově daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na české poměry dobrý hráč, ale po tom zranění hraje tragicky, uvidíme, jestli se rozehraje k větším výkonům.

Reagovat
RMCF

Hurá konečně taky nějaká dobrá zpráva z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze chyba překladu Mijatovič řekl, že smlouva ještě nebyla podepsána a ne, že nebude podepsána... Všechno je zatím otevřené.

Já to cítím tak, že například Calderón by Beckhama hlavně z marketingového hlediska rád měl, ale Mijatovič by s ním rád vyrazil dveře No a Capello, ten už nad ním taky zlomil hůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr treba vyraziť Capella

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele