Mihajlović se po prohraném derby zastal kritizovaného Hondy

14.09.2015, 22:55
Aktuality
Do černé a modré barvy se včera večer zbarvil Milán. Na severu Itálie se hrálo další 'Derby della Madonnina' a vítězně z něho vyšel Inter, který po výsledku 1:0 ještě neztratil ani jeden bod a vládne tabulce Serie A. Terčem kritiky se po utkání pak stal záložník AC Keisuke Honda...

Japonský reprezentant je hráčem Rossoneri od ledna 2014 a v klubu si od něho slibovali mnohem více. Daleko k dokonalosti měl i jeho nedělní výkon, za nějž se mu dostalo kritiky od fanoušků a se svou špetkou do mlýna přispěl i někdejší záložník AC Milán a aktuálně odborník televizní stanice Sky Sport Zvonimir Boban.

"Milán nehrál žádný excelentní fotbal, ale byl lepší v záloze. Bylo to o individuálních výkonech. Honda se celý večer nemohl dostat přes svého strážce a své místo v záloze si nedokázal najít Bonaventura," řekl Boban.

"Odvedl spoustu špinavé práce. Směrem dopředu si určitě mohl vést o něco lépe, ale to je fotbal. Když prohráváte, mají vás za hříšníky, pokud vyhráváte, jste bezchybní," zastal se svého svěřence trenér Siniša Mihajlović.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (154)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Článek úplně mimo mísu, Honda včera rozhodně patřil k nejlepším hráčům Interu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Bohuzel Cerci, ktery prisel za neho, byl snad jeste horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial Honda, Cerci, Poli, Montolivo a par dalsi tam nemaju co robit Trochu som bol prekvapeny ako Balo zatienil svojim vykonom Baccu a to ho vobec nemam rad. Velmi nam tam chyba niekto ako bol Pirlo, nikto nevie utocnikom pekne prihrat do sance Dufam ze sa to casom vylepsi, lebo uz mam dost tej hernej krizi AC

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

AC by mělo urychleně po uzdravení zařadit do základu Stefana Simiče, jinak se z tý bídy nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluby - to jako vážně?

Reagovat
Znalec

Kolikrát tu mám vysvětlovat, proč mám v oblíbených tyto kluby... Sparta a Plzen - tyto kluby nás nejlépe reprezentují v pohárové evropě. Ty další jsou mi sympatičtí z různých důvodů (např Příbram - práce s mládeží)

Reagovat
smazaný uživatel

Slavit titul svého týmu každou sezónu, to se přece neomrzí

Reagovat
Znalec

Kdo má u nás titul je mi šuma buřt, hlavně aby pak dobře zahrál v evropě

Reagovat
Ragazzo d'oro

Prodat s mašličkou

Reagovat
FORZAMILAN

To si dělá Miha prdel?

Reagovat
fantomas

Někdo, kdo by mi mohl bez emocí, co možná nejerudovaněji popsat, jak že se mu teda v Miláně daří?

Reagovat
Pipo123

Absolútne na hovno, zatiaľ obrovské sklamanie, nedokáže vytvoriť nejakú šancu pre spoluhráčov, snaha sa mu nedá uprieť, ale ako keby mu tá ľahkosť ktorú mal v CSKA chýbala, respektívne stratil úplne formu.

Reagovat
fantomas

Ale na jaře to tak zlý nebylo ne?

Reagovat
Pipo123

On minulú sezónu dal nejaké góly, ale herne to proste bolo zlé, aspoň v tých zápasoch ktoré som videl

Reagovat
Ragazzo d'oro

Minulou sezónu měl dobrou formu na zacatku, pak se svezl. Z počátku se to dalo svést na jeho pozici, kdy hrál na právem křídle. V současnosti uz opravdu žádné výmluvy najít nelze a mne osobně přijde, že jsme si ho nechali jen kvůli jeho popularitě v Asii.

Reagovat
10

je zajímavý, jak se ty hráči z CSKA neprosadili...Krasić odehrál aspoň půl roku super, ale pak se tragicky sesypal a teď kope někde v Polsku, Doumbia se možná zachránil návratem zpátky, ale v AS vypadal strašně komicky, od Hondy jsem čekal hodně nejen já a předvedl zatím podobný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Je na něm strašně vidět, jak si nevěří, bojí se. Klička, drzý únik,to jsem u něj ještě neviděl, balon nahraje zpět, nebo nejblíže postavenému spoluhráči.

Ta sebedůvěra dělá hrozně moc, mám pocit, že se ani nenechá vyhecovat spoluhráči, protihráči, publikem, hraje bez duše, poker face jako Pirlo.

Zpracovat balon mu děla celkem problémy, kolikrát si to mohl hodit do běhu jako Kaká a táhnout to na bránu, místo toho se otočí k naší brance a nahraje zpět, nebo o něj příjde.

Za mě prodat dokud se z něj aspoň 10 mega vytříská

Reagovat
fantomas

Tak to už je i trochu o očekáváních. Pokud od něho čekáš hru jako od Kaká, tak to je pak těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na mysli to, že pravidelně zadrbe možnost přečíslení tím, že se zastaví a otočí zády k bráně, kde ho pak vytlačí obránce, chybí mi tam chuť něco zkusit, risknout, kreativita

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak jest. Hraje proste priposrane.

Reagovat
Ferguson6

Nechápem prečo nepustil Kucku k tým voľným kopom z diaľky, však ani raz nedokopol do 16ky.

Reagovat
fantomas

Standardky má uplně příšerný no furt žije z MS 2010.

Reagovat
celeb

tak ked tam bol Balo, tak nebolo o com. Dovtedy ... mozno ho nechaju neskor kopnut si nieco, zatial moc vyskakovat nemoze, aj ked vcera teda moze byt spokojny so svojim vykonom.

Reagovat
Panděvova ofina

Inter v letním přestupovém období skončil v plusu. Utratil 87,6 milionů eur a z prodejů získal 90,4 milionu. Milánský rival AC nakoupil hráče za 90,9 milionů eur a získal pouze 9,6 milionů, což znamená, že je více než 80 milionů eur ve ztrátě.... Nechci tím nějak popichovat , jen když se nad tím človek zamyslí..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužial, hoc je pre mňa hodnota odchodu Muntariho, Zaccarda a spol. nevyčíslitelná.

Reagovat
brvno

Reagovat
smazaný uživatel

len my mame aj dost hostovani nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Honda opäť nič, Kucka 1.p paráda a Balo mal byť v základe miesto Baccu. Ale chce to čas a oni sa zohrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Baccy? Spíše místo L. Adriana, ne?

Reagovat
Sergi Samper

Zvonimir Boban, to je jméno do televize

Reagovat
Azazelo RD

Spíš na nočník.

Reagovat
Kaka14

KUCO je pre nas posila aj ked niektory o tom pochybovali ..... s navratom Meneza dufam ziskame aj playmakera a Honda, Suso a Cerci budu zohrievat lavicku

Reagovat
GEGE

Jak rekl Miha...Odvedl spoustu spinave prace...jedine pozitivum,ze se dokazal slusne vracet...smerem do zadu to docela fungovalo a byl tam ten tolikrat spominany balanc...to,ze si ho prevazne Melo mazal na chleba a smerem do predu to byla bida je vec druha...skoda po tom prvnim pul roku pod Pippem,kde hral skvele je zase na zacatku...nicmene porad lepsi nez to eso z Liverpoolu...

Reagovat
fantomas

Suso? Však sotva něco odkopal ne?

Reagovat
GEGE

Dost na to aby ukazal,ze na to nema...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nesouhlasim...Technicky dokazal, ze je na tom dobre, navic je porad dost mladej a tech prilezitosti by mohl dostat vic..navic nikdy vylozene nezklamal, zatimco Honda je FLOP celkem casto

Reagovat
GEGE

Pripravu odehral bidne proti Empoli sanci dostal a byla to katastrofa...Honda ma aspon sem tam nejaky zablesk a navic pracuje i dozadu mnohem lip nez Suso...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Honda odohral možno jeden dobrý zápas za AC.. Minulú jeseň dal akurát tak góly, presne sa pamätám na tie zápasy, vôbec ho nebolo vidno, len občas mu to tam padlo (celkovo 6x sa mi zdá) a v tú jeseň mal jeden dobrý match.. Góly nie sú jediná štatistika, ktorú treba brať do úvahy, hlavne pre takú pozíciu akú hrá/hral

Reagovat
Sasha

Toto bude problém, na klíčovém postup jedna z největších slabin týmu, snad by tam mohl něco odehrát Menéz až bude ok

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Menez neviem či má na to, tam musí byť človek ktorý prihráva ...a vie prihrať..

Reagovat
Sasha

tak kvalitou je jinde nez honda, ale ty prihravky budou problem

Reagovat
10

http://www.gazzetta.it/primapagina/

Gazzetta se klasicky nechává trošku unést

Reagovat
lnterista

Kdyz mohlo byt italske finale US OPEN proc ne Inter scudetto?

Kdyby vydrzel Jovetic, probral se Icardi a Perisic hral dobre tak proc ne? Ale do 3. mista bude uspech

Reagovat
10

po zkušenostech z minulých let bych čekal trošku pragmatičtější přístup, navíc to bylo teprve 3. kolo

Reagovat
lnterista

jj souhlas

Reagovat
Votas

pokud si dobře pamatuju, tak v půlce přípravy zase psali něco o krizi a vyhazovali Bobbyho... Ti novináři mají za svý články a názory odpovědnost asi jako malomocné autistické batole.

Reagovat
10

jsou to pokrytecký "mediální mrdky"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne slaba zaloha v AC, hraci ako Honda,Suso,Poli,Nocerino nemaju kvalitu,Kucka ,Bertolaci,Montolivo,De jong,Bonaventura tak akurat na lavicku ak chce AC pomyslat na pohare tak jednoznacne musi investovat do zalohy a jeden obranca by tiez bodol inak max.8miesto v serii A.

Reagovat
Milan.B

honda hraje kulove

Reagovat
Deki

OT: koukám, že někdo už jste ve Fantě udělal změny. kolik jich můžu udělat?

Reagovat
GEGE

5 ale hlavne si hlidej rozpocet

Reagovat
Deki

jasný, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju ten hype okolo něj, když přicházel ... V AC je něco špatně - hráči, co tam přijdou, nehrají úměrně svým možnostem.

Reagovat
fantomas

Podle mě beztak z toho Ruska odcházel pozdě prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to z toho východu je slabota tak nějak celkově. Nechci generalizovat, ale tam odtud se těch přestupů přestupy moc nevedou. Čert ví, čím to je.

Reagovat
Uwe háže buly

Mchitarjan, Fernandinho, Costa, Willian, Škrtel, Aršavin, Tymoščuk, Pogrebňak, Ivanović, Pavljučenko, Spahić, Odemwingie a x dalších menších nebo na který si ani nevzpomenu.. Někomu nesedne změna prostředí někdo odejde za zenitem nebo ty hráči zpohodlněli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nesouhlasím, že by šel pozdě. Přestupoval v nejlepším fotbalovým věku. Papírově měl v AC vykvést, ale on spíš zvadl.

Reagovat
fantomas

Měl dojem, že už poslední rok v Rusku spíš stagnoval a nepřicházel s tim pravym "momentem", ze kterýho by potom v Itálii těžil. To je imo při těhlech přesunech z výrazně slabší ligy zásadní. Loni ho zas muselo hodně srazit to tragický MS.

Reagovat
fantomas

*Mám dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

A hlavně v jakém stavu odcházel...to tomu taky moc nepřidal,kdyz mel bidnou kondici,neuměl pořádně ani Anglicky natož Italsky...

Reagovat
GEGE

A to jako která posila hraje pod své možnosti?Pro Hondu byly ted nejidealnejsi podmínky...absolvoval konečně celou přípravu,hraje se systém,který by mu měl maximálně vyhovovat a i on si roli trequartisti chválil a říkal,že je to pro něj ideál a stejně hraje bídu...

Reagovat
fantomas

Jak dlouho toho trequartistu hraje? Jen tuhle sezonu? V takovym případě je ještě času habaděj na to, aby si vše sedlo, kór pod novym koučem.

Reagovat
GEGE

Pořádně až tuhle sezonu...teď už to bude mit ale těžké...očekávám,ze další zápas dostane na trequartistu šanci Bonaventura a ten už ho do základu nepustí...

Reagovat
10

nebo Berto, což je víceméně stejný

Reagovat
GEGE

Bertolacci hraje jinou pozici než v Janove ale ten se ještě rozjede...

Reagovat
Spalovač šancí

Honda uz neni, co byvala

Reagovat
M11

no v F1 to je sila co predvadi

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

deální sestava 3. kola italské ligy: Bizzarri (Chievo) - Florenzi (AS Řím), Murillo (Inter), Hoedt (Lazio), Juan (Inter) - Hetemaj (Chievo), Guarín (Inter), Viviani (Hellas Verona), Saponara (Empoli) - Matri (Lazio), Pinilla (Atalanta).

Reagovat
Jajinek

Murillo podle mě celkem hořel... dokonce ho držel Medel, který byl na stoperu perfektní a naprosto se divím, že někomu trvalo rok, než na to přišel. Přitom patří k jednomu z TOP repre stoperů poslední doby. Doufám, že příchodem Mela se Medel přesune na stoperu na stálo.

Reagovat
lnterista

2. polocase uz byl Murillo docela v poho...navic tomu 1.polocasu se ani neda moc divit bylo tam plno zmen a chce to cas

Reagovat
Jajinek

já mám poslední dobou pocit, že lidi reagují na něco, co nepíšu Já s tebou přece souhlasím, ale podle mého to nebylo na zařazení do sestavy kola

Reagovat
lnterista

jj do sestavy to nebylo

Reagovat
Pipo123

Já som derby bohužiaľ nevidel, tak neviem hodnotiť, skôr palec patril Hoedtovi, na debut veľmi dobrý výkon podal. Inak keď sme u tej stopérskej dvojice, Rano je mimo hru ?

Reagovat
Jajinek

Rano je mimo

Reagovat
Koubinhor

ten si snad sbalí fidlátka v zimním přestupáku půjde k turkovi

Reagovat
Votas

pokud tou hrou myslíš fotbal, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je až 4.-6. volba.

Reagovat
lnterista

ty ho hodne nedavas co

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Tak předním jsou Miranda, Murillo a Medel. Pak je buď on, nebo JJ či Vidič až se uzdraví.

Prostě pro mě je symbolem té sračky co jsme hráli posledních cca 4-5 let (Nagatomo to samé), nechci na něj házet všechny chyby, měl i světlé chvilky, ale podle mě se ho nezbavíme jenom kvůli tomu, kolik stál a že měl potenciál. Absolutně nechápu proč se podepisoval, myslím, že ten názor projevilo spousta fanoušků a pořád ho projevuje, nehledě nato, že takový "žabař" dělal loni kapitána po někom takovém, jako byl Javier. To je snad největší grcka z toho všeho.

Proto jsem tak doufal, že se letos konečně obou zbavíme a tím definitivně hodíme jednu éru za hlavu, když máme nové hráče na jejich posty, bohužel se tak nestalo, tak snad v zimě/příští rok.

A nepomůže mu u mě ani že nahrál pro náš fanklub vzkaz, dement.

Reagovat
lnterista

Jasne vidim to podobne ale libi se mi jak to davas porad najevo...to je asi neco jako ja a Icardi(ikdyz to je uplne neco nesrovnatelneho ale taky ho nedavam)

Reagovat
smazaný uživatel

Sere Tě tím neproměňováním šancí jo?

Reagovat
lnterista

Do kombinace nic, sobec, neprihraje na par metru, 1 na 1 nula to si ho pohlida i zabak. Navic ted ani nepromenuje sance a je bez formy. Nemam rad tento typ utocniku... navic potrebuje velkou podporu tymu a mam strach ze tento Inter mu ji proste neda. Sere me komplet...ale vzdycky dal gola a zavrel mi hubu

Reagovat
smazaný uživatel

To Žabák každý zápas hrubku udělal a zase mi ji otevřel no.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mu dost fandil na zaciatku, ale mal by uz odist spolocne s yutom, nech uz je to len na novej ere

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali ste na troch stoperov?

Reagovat
Jajinek

ne..hrál ve stoperské dvojici

Reagovat
Shevchenko

Od žádného jiného hráče za poslední dobu jsem si nesliboval víc než od něj. Strašné zklamání. Ještě se bude trápit minimálně několik měsíců a pak odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Radči zpátky CSKA

Reagovat
olis

proti Bruggam by to mohlo byt 433 a asi len 6 tisic divakov lebo Curvy su zavrete

Reagovat
Votas

Blbej překlad. Prý řekl: Give me Sarri´s time.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoliv, football-italia to má správně přeložené. «A Sarri serve tempo, De Laurentiis fa bene»

Reagovat
olis

Reagovat
10

vy taky zkazíte každej vtip

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Haha... nevidím na tom nic vtipného.

Reagovat
Zark

vždy se někdo najde

Reagovat
Pipo123

Cez víkend u vás vyhrajeme a Sarri poletí

Reagovat
olis

aj keby tak nepoleti, a tym ze vyhrate by som si taky isty nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, Laziu nakopete zadek

Reagovat
FuckT

Teraz nam sadne zapas EL, mame tam klub, ktory ma svoje kvality, ale sme rozhodne niekde inde. S takym timom sa da zdokonalovat, som zvedavy, ci Sarri bude setrit...

Reagovat
olis

tak boli sme niekde inde aj ako Plzen a podobne, nebudem sa cudovat ak to posereme, ale sance su dobre, urcite niekoho posetri

Reagovat
FuckT

Vtedy sme setrili ale 5,6 hracov, teraz to podla mna bude menej, ale uvidime.

Reagovat
10

tady se nám někdo rychle oklepal

Reagovat
Pipo123

Matri

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Na zajtra je Olimpico vypredané, čo sa týka ostavy, spomínajú sa 2: 1. De Rossi na stopérovi a tým debut Vainqeunura (či jak sa volá, proste len Vain). 2- Rudiger na stopérovi a tým tá superkombinačná záloha DDR, Keita, Radja...

Inak nové sada https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/11230218_904200436315177_8670228947445358350_n.jpg?oh=5e670bff073679e56e7794a65ab1336c&oe=566AB750 pre rýpalkov, nie, nie je to brankársky dres

Reagovat
Alberto Aquilani

skloňujem jak pán

Reagovat
Pipo123

Jak dojebať znak klubu aj dresy v jednom

Reagovat
M11

to je treti sada ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tréninkový, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

K AS mi moc nesedí, ale líbí se mi.

Reagovat
Alberto Aquilani

jj, tiež si viem predstaviť vtom chodiť po vonku

Reagovat
smazaný uživatel

To je brankářskej třetí?

Reagovat
Zark

Diego vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty A na foru

Reagovat
Pinturicchio

Forma

Sorry za nenahození sestavy, sem byl celý víkend fuč.

Reagovat
smazaný uživatel

v poho, ja taky, jsem to daval v patek...minule kolo jsem zase nedal ja, to neres, je to nabityyy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

dej se dohromady.. zacinam te podezrivat ze se nedari kvuli tobe ze tu nejsi

Reagovat
Pinturicchio

Blbě to vychází, moc práce a tak , ... ale dneska koukám, takže za tři body.

Reagovat
10

Reagovat
panca

Boze už ho prodejte. Nebo ho nechte aspoň sedět. Porad dokola od začátku u nás.

Reagovat
Votas

Boha on se o víkendu hraje šlágr ligy...první s druhým a oni to dají na obědovej zápas A pak večer se má dívat člověk na týmy, co se plácají kolem 9. a 14. místa

Reagovat
celestial-

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
celestial-

To je nejaké ofiko? Záleží na tom, ako to bude vyzerať na človeku, čo si moc neviem predstaviť, ale nevyzerá to úplne najhoršie... Budeme samé slniečka

Reagovat
Jajinek

U mě dobrý... třeba ty dresy Juve včera byly taky výborný, i když třeba na fotce vypadaly strašně...

Reagovat
smazaný uživatel

ano tie vyzerali velmi dobre ked boli na hracoch..

asi treba pockat ako to bude vyzerat na hracoch ako pise vyssie celestial-, ale prvy dojem nic moc, asi nezvyk, ked maju mat takuto farbu hraci a nie brankar :)

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

ani som na to nemusel klikat a vedel som ze tam bude Kaja :)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Pekny

Reagovat
panca

stejny ma ted barca, ale v modre. Mne se nelibi ten pruh dole na trenkach. Hned si vzpomenu na berdu a jeho HM kratasy. Des

Reagovat
lnterista

Jj taky ne ale mame spodek celej cernej tak snad to bude vypadat lepe...jinak berda a jeho obleceni na US OPEN tragedie

Reagovat
Nuno čomes

Já myslím ze v pohodě.. Ty třetí sady bývají proste nějaké pestřejší, tak to u nike většinou bývá.

Reagovat
M11

vy mate super dresy

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej, len tieto mi pridu fakt nezvyk velky.. ako ked sme mali tie cervene

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=5zBIHor8KI4

wtf? to už umí líp simulovat Bonucci

Reagovat
Pettirosso

to je bozi..nejlepsi dive ever

Reagovat
Jajinek

Na Bonucciho nemá. Tady ho aspoň držel protihráč. Bonucciho sejmula kulka Old Shatterhanda

Reagovat
Jajinek

ale můj oblíbenej je stejně Gila

Reagovat
lnterista

Dida je taky fajn

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Votas
Reagovat
andycek1

2030 San Siro sa rozpadlo. Inter aj AC sa budú musieť odštahovať do azylu....

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya hrá len na pravo že? To bude mat ťažké vytlačiť Santona. Podla mňa ma teraz super hrá. Prísť z Barcy kde sedel a znovu sa posadiť na lavičku Interu asi je rád chalanisko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele