Middlesbrough se vyjádří k Maccaronemu

11.06.2002, 14:36
Aktuality
Vedení Middlesbrough stále nechce potvrdit nebo vyvrátit zprávy o koupi italského útačníka Massima Maccaroneho. Koncem tohoto týdne by měl klub vydat oficiální prohlášení. Maccarone tvrdí, že se s klubem dohodl na pětileté smlouvě s platem 19.500 liber týdně a Empoli za něj dostane 8.3 miliónu liber, což by byl rekord v historii Middlesbrough. Mluvčí klubu Dave Allan ale k této záležitosti řekl: "Naší politikou je nekomentovat přestupy, které nejsou hotové. Když bude nějaký přestup hotov, tak jako vždy vydáme oficiální prohlášení a sdělíme fanouškům detaily. V současné době pracujeme na několika frontách a snažíme se získat posily pro příští sezónu."

Kromě Maccaroneho je prý na spadnutí také přestup Benniho McCarthyho z Celty Vigo. Zástupci španělského klubu prý ale požadují vyšší částku, než jakou anglický klub očekává. Jihoafrický reprezentant je ceněn asi na šest miliónů liber, Celta za něj ale prý chce 13 miliónů euro, tedy asi 7.4 miliónu liber. McCarthy bude muset v případě přestupu čekat na pracovní povolení. To už jednou nedostal, před rokem, kdy se ho snažil koupit také Middlesbrough.

Pokud Middlesbrough opravdu koupí oba dva hráče, bude to znamenat výdaje ve výši 16 miliónů liber. To by pravděpodobně znamenalo, že se budou snažit prodat chorvatského útočníka Alena Bokšiče, který je v současné době nejvýše placeným hráčem klubu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele