Middlesbrough láká Alvese

20.08.2007, 15:15
Aktuality
Ještě jednu velkou posilu do útoku se snaží ulovit manažer Middlesbrough Gareth Southgate. Bývalý anglický reprezentant má políčeno na Afonsa Alvese, jemuž se představa přestupu do Anglie velice zamlouvá...

"Vážně se o mě zajímají. Middlesbrough to potvrdilo touto nabídkou. Kvůli takovému klubu a kvůli Premier League jsem vždy připraven jednat a první schůzka vypadala nadějně," prohlásil brazilský reprezentant.

Alves na sebe upozornil v loňské sezoně, kdy v dresu Heerenveenu zaznamenal 34 ligových branek a stal se nejlepším střelcem nizozemské nejvyšší soutěže. Také proto za něho Boro nabízí 6,1 milionu liber.

Middlesbrough v současné době má sice problémy se složením obrany, Southgate ale posiluje především ofenzivu. Na Riverside již dříve přišel turecký reprezentant Tuncay, minulý týden navíc byl dotažen přestup Mida.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chvíľu som si myslel že myslia Daniela Alvesa..... Lebo neviem že kde by naňho nabrali. Ale už som sa prebudil a zistil som že som sa mýlil...

Reagovat
HOST*

nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

nekecám vole

Reagovat
HOST*

no to mně poser

Reagovat
smazaný uživatel

napíšeš aj niečo k téme??

Reagovat
HOST*

fakt!

Reagovat
HOST*

fakt!

Reagovat
HOST*tomáš

6.1 mil. liber to je na hráče takoveho kalibru moc malá nabídka

Reagovat
HOST*Radek

samozřejmě že Alaves je hráč s velkím A.A myslím si že bi Middlesbrough nabídly více,ale když herenvenu nabídka stačí tak tím lépe pro M............g

Reagovat
HOST*

Radku, Radku... Alaves, velkím, bi, nabídly, herenvenu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele