MICOUD SE ROZLOUČÍ V BORDEAUX

07.04.2007, 21:19
Aktuality
Johan Micoud má již několik měsíců jasno, jaký dres na sobě bude mít během posledního soutěžního zápasu své kariéry. 34letý záložník chce skončit tam, kde do velkého fotbalu nakoukl, tedy v Bordeaux...

Micoud se do Bordeaux vrátil v létě po několka letech strávených v Parmě a Werderu Brémy. "Ukončit kariéru tady bylo mým cílem už ve chvíli, kdy jsem sem přestupoval," prozradil Micoud v rozhovoru pro webovou stránku francouzského klubu.

Micoudovi se první týdny po návratu na místo činu nevydařily a na chvíli si dokonce vyzkoušel lavičku náhradníků. Postupně si ale začal zvykat a pomalu už je to zase ten starý dobrý Micoud, jakého znají především fanoušci v Brémách. "Od ledna jsem se začal cítit lépe. Konečně jsme se usadili s rodinou, do té doby jsme bydleli na hotelu. Potřeboval jsem čas na to, abych se adaptoval a myslím si, že poslední dva nebo tři zápasy jsem hrál opravdu dobře," říká dále zkušený záložník.

Bordeaux má našlápnuto k povedené sezóně. Před týdnem porazilo ve finále Ligového poháru Lyon a stále má šanci zajistit si účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Před sobotním kolem ztrácel klub z města vína na pátém místě na třetí Sochaux jenom tři body, ztráta na druhý Racing Lens potom činila o dva body více.

"Stále doufám, že si v příští sezóně zahrajeme Ligu mistrů. Mezi námi a druhým Lensem je jenom pět bodů, navíc máme zápas k dobru a s Racingem hrajeme doma. Uděláme všechno pro to, abychom skončili druzí," hlásí Micoud.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Sory,že to píšu sem ale ať jde Valdes do piče za ten gol co teď pustil!!!To je kokot!Ať už táhne!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Jo máte to těžký

Reagovat
HOST*

No to máme!!!!Už bych ho vykopal čuráka.nemám ho rád!!!!!!!!!Táhni do béčka!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

S ním se tam letos rozloučí i Šmíca a vrátí se do Slavie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele