Michu znovu opustí Swansea, vrátí se do Španělska?

15.07.2015, 10:01
Aktuality
Další stěhování před sebou má Michu, který loni zažil nepovedené hostování v Neapoli. Španělský útočník nefiguruje v dalších plánech Swansea, manažer Garry Monk počítá s jeho odchodem a hráč tak má volnou cestu například k návratu do vlasti...

Michu v sezoně 2011/2012 nastřílel v dresu Raya patnáct ligových branek a za dva miliony liber následně přestoupil do Swansea. V první sezoně v Premier League se do černého trefil osmnáctkrát, s postupem času ovšem začal vypadávat ze základní sestavy a řešením se nakonec stalo rok staré a hodně neúspěšné hostování v Neapoli, v jejímž dresu se v rámci Serie A objevil na trávníku pouze třikrát.

"V letošní sezoně nebude součástí týmu. V této fázi přípravy jsem o tom s ním mluvil před rokem, chtěl odejít, cítil, že dělá správnou věc a já ho v tomto rozhodnutí podporoval. A náš kádr se od loňska posunul, prošel velkou proměnou," říká Monk.

Michu byl o nynějších úmyslech Swansea informován předsedou Huwem Jenkinsem a může se vrátit do vlasti. Minulý týden začala jednání s Granadou, zájem pak má i jeho bývalý zaměstnavatel Rayo.

"Nemluvil jsem s ním, byly zde nějaké problémy s čísly. Nechal jsem předsedu, aby si promluvil s jeho agentem. Z toho, co jsme z jejich strany slyšeli, si myslím, že by si Michu rád vyzkoušel něco jiného. Takový dojem jsem z toho získal, ačkoli jsem přímo s ním nemluvil," nechal se dále slyšet Monk.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele