Michel přestoupí z Gijonu do Birminghamu

08.01.2010, 08:58
Aktuality
Birmingham brzy získá první zimní posilu, Sporting Gijon oznámil, že souhlasí s prodejem záložníka Michela. 24letý záložník ještě musí úspěšně projít lékařskou prohlídkou, poté podepíše s Blues smlouvu. Birmingham zaplatí částku převyšující tři miliony liber.

Anglický klub měl o Michela zájem delší dobu, snažil se ho získat i v létě, tehdy ale neuspěl. Birmingham slaví úspěch až nyní, Gijón na svém webu oznámil, že je obchod hotový. Španělský záložník se během dneška rozloučí ve Sportingu a zamíří do Anglie. Michel by teoreticky mohl stihnout víkendový zápas proti Manchesteru United, to ale je nepravděpodobné.

"Sledovali jsme ho víc než rok a nyní ho konečně získáme, posilu do zálohy potřebujeme," říká spokojený manažer Birminghamu Alex McLeish. "Myslím, že Gijon bude mít problém Michela nahradit, trenérovi Sportingu určitě nezávidím."

Birmingham si v letošní sezóně vede nad očekávání dobře, dokonce bojuje o pohárové příčky. Vedení hodlá v zimě manažeru McLeishovi uvolnit další prostředky na posílení týmu. Padají jména jako Aiden McGeady (Celtic), Kenwyne Jones (Sunderland), Ryan Babel (Liverpool) nebo Kevin Kuranyi (Schalke).

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč má ten borec tak velkou hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby v ní měl více rozumu, než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Big Eck vi co dela, osobne Michela moc neznam, kazdopadne at se dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně neznám nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham potřebuje defenzivního štít? (nesleduju PL) ... každopádně nevím no, letos jsem viděl Sporting jenom dvakrát, a to proti Villarrealu, který si v Gijónu ani neškrtl, a proti Valencii, kde se nechal po druhé žluté kartě vyloučit... takže nemohu soudit, jaké má kvality. Škoda ...

Reagovat
fantomas

Zná ho někdo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele