Míchel hodlá pokračovat v Gironě, o setrvání je přesvědčen

14.02., 16:15
Aktuality
Míchel Sánchez (© AFP)

Španělskou ligu o víkendu čeká 25. kolo a jednoznačně největším překvapením po pozitivní stránce zůstává Girona. Vynikající práci v katalánském klubu odvádí trenér Míchel, který by měl na lavičce sedět rovněž v ročníku 2024/2025.

48letý Míchel vede Gironu od července 2021 a kontrakt má ještě na dva a půl roku. Jeho práce si všímají větší kluby, Míchelovo jméno je a tiskem ještě nějakou dobu bude spojováno v souvislosti s možným stěhováním do Barcelony, kde za několik měsíců skončí Xavi.

"Díky tomuhle klubu jsem lepším trenérem," má jasno Míchel.

"Quique Carcel (sportovní ředitel) a klub mohou za to, že mám z práce obrovskou radost, v jiných týmech jsem naopak měl problémy. Mám smlouvu a v Gironě se cítím velmi dobře. Měl bych zde pokračovat, jsem o tom přesvědčen," pokračoval.

Girona v posledním vystoupení nestačila na Real Madrid a v hlavním městě prohrála 0:4. Výsledek nic nemění na povedené sezoně, Míchelovi svěřenci zůstávají na druhém místě a mohou si dělat zálusk na Ligu mistrů. Na pátý Athletic mají k dobru deset bodů, v dalším utkání se v pondělí večer představí právě v Bilbau.

"Kritika je užitečná a já ji akceptuji, jsem si vědom své odpovědnosti. Pokud neprohrajeme s Athleticem, budeme mít velmi dobrou výchozí pozici. Každopádně pokud chceme do Ligy mistrů, musíme získat nějakých 73 až 75 bodů," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Zark

Na rozhodčího dobrá kariéra

Reagovat
Mateo16

Koniec Modrica

Luka Modrić is very angry about his lack of playing but he prefers to keep a low profile about it. He does not want to disturb the team’s good moment.

Real Madrid believe that, after 12 years, Luka Modrić’s cycle at the club is coming to an end.

The club wants a farewell worthy of the player.

@relevo

Reagovat
Mateo16

Sanca pre Gulera

Reagovat
Sigma Olomouc

Chápu, že se Luka cítí v dobré kondici, ale myslím, že musí chápat, že je čas uvolnit místo mladším.

Reagovat
7kaka7

Jít do Barcelony, by teď pro něj byla skoro jistě sebevražda slibně se vyvíjející kariery. Navíc kdo viděl Gironu hrát, potvrdí, že hrajou uplně jinej styl, přímočařejší, žádný tiki taka.

Reagovat
zasranej malíř

OT: Tak ten Embappé fakt klapne? Vicerozdroju to teď potvrdila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele