Michal Ščasný povede další slovenský klub Banskou Bystricu

02.07.2022, 14:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (118)

Přidat komentář
Kornovec

ty brdo, to bych teda chtel jednou ten stadion s perfektnim zazemim navstivit. snad se zadari

Reagovat
Panini Calciatore

https://bbonline.sk/nove-stiavnicky-rekonstrukcia-za-miliony-ale-na-pohlad-sa-vela-nezmeni/

https://bystrica.dnes24.sk/k-dokonceniu-uz-vela-nechyba-takto-vyzera-vynoveny-sportovy-stanok-v-bystrici-foto-410337

Ukaz co mate vy v Cechach. Smica nedavno v tiki-taka hovoril ze u vas su podmienky klubov katastrofalne, co je vonku bezne to je u vas utopia. Vlastne treningove centra kluby az na vynimky ani nemaju.

Reagovat
ThePigFeathers

přesně tak, když si vezmu, že i dnes bychom v Blšanech měli top zázemí oproti lize, tak je to tragédie a nic se na tom nezměnilo. Vůbec nic ! CHlapec nahoře je jednoduše vocas :)

Reagovat
Kornovec

to je hezke, vzdyt rikam, ze bych rad navstivil

Reagovat
O.Giroud

tak to je typicky Slovensky uBlizenec, jeho urazi aj pochvala.

Reagovat
JackDaniels.

Tak, z jeho komentára srší sarkazmus, to, ze sa to teraz snaží hrať na nevinu na tom nic nemení...

Reagovat
smazaný uživatel

ať už sarkasmus nebo ne (mi přijde že ne i napsal snad se zadaří) tak vy ste hned mega nastartovaný ať ukážem co máme v čechách přitom on to ani nemyslel třeba proti slovákům. Reálně to co Ščasný říká je docela klišovitý, je novej trenér klubu tak to tam samozřejmě hned vychválí, já bych si z toho udělal srandu taky. Ale sorry no, my v Čechách samozřejmě sme neudělali ze starýho stadionu s oválem novej stadion s oválem takže můžem tak akorát držet hubu

Reagovat
O.Giroud

uBlizenci no

Reagovat
cologneFC

Ide o národný atletický štadión. Preto je tam ovál. Štadión nepatrí futbalovému klubu. Patrí Dukle, ktorá má pod sebou veľa športov. Futbalový klub je ale samostatný a v meste si postavil vlastné tréningové centrum aj s malým štadiónom. Tento atletický štadión budú využívať iba na zápasy.

Reagovat
JackDaniels.

A futbalový klub nepatri pod duklu?

Reagovat
dantetomas

Ten patri mestu, ak sa nemylim, aj nazov klubu je MFK

Reagovat
JackDaniels.

Ano MFK Dukla BB sa volaju, ale mas pravdu... pod duklu teda asi nepatria ako tak pozeram.

Reagovat
cologneFC

Nepatria

Reagovat
JackDaniels.

Ano, ano uz viem

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
JackDaniels.

Mne je to uplne jedno, ja som komentoval len tu jednu vec...

Reagovat
h8_sfatto

napsal to dobře, protože je to obojí, kdo zná stadion v BB, tak ví , že to byla díra na úrovni ČFL jakou jsme doteď měli i v Chrudimi, prostě pohled na něco, co se od Husáka nerekonstruovalo a koho by mělo urážet, že jsme národ tunelářskejch lemplů,co rozkradou i stavební materiál, natož, aby něco opravili

Reagovat
Pablos

Mrknul bych se, ale bojím se otevírat tyhle weby z třetího světa.

Reagovat
Axelrose

http://fkpardubice.cz/news/4113/Stadiony-na-kterych-hrajeme.html

Jaro začínáme na novém (rekonstruovaném stadionu), viz. odkoz:

http://fkpardubice.cz/media/#prettyPhoto

Plus hned vedle stadionu v Ohrazenicích je základní, tzv. fotbalová škola, kam chodí většina žáků FK Pardubice:

https://www.zsohrazenice.cz/

Ještě tam máš něco

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

A počkej az bude vyprodáno. To bude atmosféra

Reagovat
O.Giroud

Pokorny -> Mol Fehervar ach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Ma na viac

Reagovat
eleven11

Má na to, aby sa vôbec presadil v Magyarsku?,však patril medzi najslabších v lalige2.

Reagovat
smazaný uživatel

k zápasu Slovana - na toto sa majú ľudia chodiť pozerať na Slovensku? ... pre naše kluby ešte európsku súťaž nevymysleli...

Reagovat
O.Giroud

hlavne, ze placu ako su na rade fanusikovia a ze maju chodit na Slovan a nie na superov ako napr. na Slaviu. Hlavne, ze Slavia hra o dost krajsi futbal zatial co Slovan nedokaze porazit 2x vo vyradovacke ani Shamrock, Lincoln a teraz ani nejaky Gruzinsky tim.

Reagovat
xawi

Weiss uz naozaj nemoze trenovat.

Reagovat
O.Giroud

Asi hej, ale zas ak ho ma nahradit nejaky Jarolim

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne vyhorený chlap s futbalom z roku 2010, bohužiaľ Junior by sa aj tak zmohol len na ďalšieho trénera z praveku ako Rada alebo Jarolím

Reagovat
O.Giroud

ved to, to by boli asi najvacsi favoriti na miesto po Weissovi za koho sa vlastne hral naposledy ako tak pozeratelny futbal?

Reagovat
penepi

Za Ševelu to bol velmi atraktívny ofenzívny futbal a prvého polroka tiež za mladého Kozáka, ktorý práve ťažil z jeho roboty a pridal k tomu ešte zlepšenú defenzívu.

Reagovat
O.Giroud

A jo, vlastne pod Kozakom to bolo ok a bol som zvedavy ako bude pokracovat ked ho vyhodili a on snad nikde odvtedy netrenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

niečo strašidelné... statické, pomalé... koncovka totálne v piči ...

Reagovat
penepi

Bolo mi už pred zápasom jasné, že to tak na 99 % bude, ale v takomto zápase nemali hrať v zálohe Kucka s Kankavom. Tam absolútne chýbal pohyb, totálne statické. Weissa som tu celý rok zastával, že potrebuje čas, ale raz darmo, vlak mu ušiel a s tým sa už nič nedá robiť.

Reagovat
r3

Druha Sutjeska, uvidime ci dokonana aj o tyzden.. Kazdopadne toto je zapas kde mal dat Medvedev s prstom v nose dva goly a bol by ten zapas uplne o inom. Ale ano, tych negativ bolo tolko, ze kazdy kto vyhodnoti zapas inak ma bohuzial tiez svoju pravdu

Reagovat
O.Giroud

Medvedev na facku no, ten mal tolko dobrych sanci aj na nejaky poriadny center a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší skvelý ťah Weissa, že sa rozhodol vynechať z nominácie na zápas Hrnčára minimálne v 2. polčase by sa tam hodil

Reagovat
Emmett Brown

A junior sa čuduje že Slovan nemá návštevy jak Ferencvaros a Legia strašné dačo dnes, pre mňa osobne najhorší na ihrisku o parník Weiss, ale vlastne nikto sa pochváliť nedá, to bola totálna statická bezradnosť.

Reagovat
penepi

Kankava bol dobrý ako vždy, fakt úsmevné, že najstarší hráč na ihrisku je zo všetkých najviac behavý (keby hral Hrnčár, tak by to bol on). Chovan dnes podržal, ani stopérom sa nedá nič vyčítať. Inak Ferencváros dnes v Kazachstane nehral o nič lepšie.

Reagovat
Emmett Brown

Áno, s Chovanom a Kankavom sa dá súhlasiť, pri Abenovi som ale tŕpol, kedy spraví nejakú chujovinu, nepáčil sa mi. Slovan je vo veľmi zlej pozícii narozdiel od Fradi a keby sa mu podarilo vypadnúť, tak ho čaká veľmi ťažký súper aj v EKL.

Reagovat
penepi

Nadnesene povedané je to fakt existenčný zápas o všetko. Ak vypadneme s Batumi, tak proti Lechu/Karabachu to nebude o nič lahšie, skôr naopak a paradoxne môžeme mať po Európe ako prvý SK tím. Aj ak by sa potom cez Lech/Karabach postúpilo, tak minimálne v playoff EKL by nás čakal ešte náročnejší súper a šanca na skupinu by bola malá. Do tejto sezóny ideme all-in s historicky najvyšším rozpočtom a počíta so skupinou, lebo inak by sa to nedalo pokryť. Takže ak vypadneme, nasledovať bude výpredaj a rozpad hlavnej osi tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kankava si odohral ako vždy svoje, ale podľa mňa mal ísť on alebo Kucka dole okolo 50. minúty

Reagovat
penepi

Kuco mal íst skôr dole, bol miestami ešte taký stratený, vidno, že nie je s tímom ešte zohratý. Na druhú stranu celý ten tím pôsobí nezohrato.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Chovan dnes nič nedodrbal

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
#33CCCC

Tu je to mrtve alebo ano? Nic zaujimave nedeje? Prestupy, spekulacie, situacia v timoch pred sezonou, SK timy v europskych poharoch, situacia v 2. lige...

Reagovat
O.Giroud

zajtra ked vypadne Slovan tu bude zivo

Reagovat
Noustress

Menoslov tímov v druhej lige nám podla mňa slubuje jeden z najzaujimavejších ročníkov. Samozrejme nie v každom klube je situácia ružová ale okrem jedneho tímu, ktorý snad nevypadne ani keby skončí s bodmi v mínuse, tam vôbec neviem tipovať kto bude hore a kto dole. KE budu na papieri favorit ale ako sme posledne roky videli tak v praxi papier nič neznamená

Reagovat
Emmett Brown

Súhlasím s prvou vetou, veľmi sa teším na túto sezónu, Myjava, Považská, Rača...aj keď tam čakám prúser. Slovanu by som to nevypadnutie nezazlieval, oni nemôžu za to, že Sereď so Senicou išli do trojky a že Rohožník musel odmietnuť. Šancu dostal aj Bardejov a tiež odmietli.

Reagovat
#33CCCC

Inak v Raci je nejaky dlhodobejsi plan posobit v 2. lige, pripadne trochu vylepsit stadion? Petrzalka ako vyzera? ...Inter je tam nejaky naznak posunu v otazke stadionu? Plus ted cital som, ze Presov chces opravit jazdecky areal, kedze sa nevedia pohnut so stadionom.

Reagovat
Emmett Brown

V Rači sa robilo na štadióne už vlani, hlavná tribúna je obstojná, zbytok klasika ovál. Nevidím do tam príliš do toho, ale nemal by byť problém s peniazmi ani so zázemím čo viem. Akurát tie posily nenasvedčujú niečomu dlhodobejšiemu, skôr to vidím na také dobrodružstvo, hádam o niečo úspešnejšie ako to Námestovské naposledy.

Petržalku som spomenul nižšie, ale pred sezónou ešte napíšem taký krátky súhrn

Reagovat
Emmett Brown

Inter sa podľa mňa nachádza v stave niekde medzi bdelou kómou a klinickou smrťou. Tam sa od vypadnutia nedeje nič čo by stálo za zmienku.

Reagovat
Noustress

Nezazlievam, len neviem ktorý tým regulérne 3x (ne)vypadol. Ja som zvedavý aj na Petržalku, množstvo potenciálu doplnené zaujimavými menamim aj ked Gašparovič bude asi citelná strata. Na Považskú aj Myjavu sa teším a dúfam, že budú podobné osvieženie ako Humenné. Prešov bude mať určite tiež ambície. Škoda, že slávne značky nemajú aj potrebné zázemie. Rača je pre mňa neznáma ale predpokladám, že ako BA klub nebudú len dopočtu.

Reagovat
Emmett Brown

V Rači som zvedavý na návštevy, v trojke to bola dlhodobo bieda, ale na pohár keď prišiel ligista, tak sa vedeli hecnúť. Prajem im to, v rámci BA je to tradičný klub a futbal robiť vedia, len neviem či to nebude priveľké sústo.

Čo sa nás týka, som rád, že tá kostra sa dosť obmenila, taký Turčák už klubu nemal čo dať a že mal Nemec plnú minutáž svedčí o kvalite našej obrany v minulej sezóne Gašparovič bude chýbať, ale odchádza paradoxne po slabšej sezóne, vlani nás ťahal neskutočne, čakal som, že už vtedy po ňom niekto z ligy siahne...budem mu fandiť, je to preňho zrejme posledná šanca hrať ligu. Ak bude Obročník zdravý, tak sa teším na dvojičku Obročník - Lásik, to bude pekný upgrade zálohy po minulých rokoch

Inak na Prešov som zabudol, škoda, že nebudú hrať zatiaľ doma, aj ten výjazd by mal inú príchuť.

Reagovat
xawi

keby to nebol Slovan, ani si to nevsimnes. Nie je to ziadna tlacenka, proste bol Slovan B vzdy prvi na rade, ked ostatni odmietli.

V inych sportoch na slovensku je to uz 10 rokov standard, ze ligu hras, ak ju chces a mas na nu zazemie a mozes skoncit aj 10-krat posledny. V tomto je futbal este na tom dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Pauschek, Holman,. Čavrič musí jebať

Reagovat
#33CCCC

De Marco, Lovat, Zmrhal a hra Pausek?

Reagovat
pistacik11

Bozenik do Boavisty

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan v piči jak jarný sneh zas som sa ja kokot nechal nachytať a sledujem SK klub v európskej súťaži.... to je niečo strašidelné... toto niekto nemôže myslieť vážne...

Reagovat
xawi

to muzstvo len potrebuje cas. Za rok a pol sa neda prestavat cely tim. Pod Weissom ti chalani rastu od zapasu k zapasu. Trpezlivost, to pride.

Reagovat
ratusek

vždyť nejsou schopni přehrát Gruzinský tým

Reagovat
xawi

Keby Kmotrik dal viac penazi na prestupy, isto by si trufli na taky kvalitny gruzinsky tim ako je Batumi.

Reagovat
ratusek

už chápu

Reagovat
rabl

Asko dalo 2x 5ku gruzinskemu majstrovi. Zilina tiez, Slovan je mimo.

Reagovat
penepi

Akurát, že Batumi je objektívne niekde inde ako tí predošlí gruzínski majstri. Samozrejme výkon to bol tak či tak zlý, ale to porovnanie je úplne mimo.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

preceňuješ ich. Bol to proste len zlý dvojzápas, kt. nič neukazuje. Trnava tiež vybuchla na Malte a na jeseň hrala absolútne inak. Dôležité je len ako na zareagujú, hlavne že sa tragédia nestala.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

a než začneme porovnávať. Tak Batumi je úplne inde než Maltania, ale to aj papierovo tím Slovanu.

Reagovat
penepi

Nepreceňujem. Ja nikde netvrdím, že Batumi je nejaký svetoborný tím, ale oproti Dila Gori a Torpedo Kutaisi sú naozaj oveľa lepší. Aj pred zápasom sa hovorilo, že je to doteraz najkvalitnejší gruzinský tím.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Dunajská pred 3-4 rokmi vyprevadila aj Dinamo Tbilisi. Áno Batumi hralo dobrý part aj minulý rok v Európe, su organizovanejší ale myslím, ze stačilo proste pridať a tiež by sa sypali, tak ako dnes nezvládali ten zaver

Reagovat
penepi

Dva týždne dozadu dalo Batumi Tbilisi 4:1 a to je Tbilisi oproti Dila Gori a Kutaisi ešte o level vyššie. Inak súhlasím, že to bol proste nešťastný dvojzápas, sezóna len začína, s FTC by to malo byť úplne o inom. Naša výhoda, že začíname vonku a nejdeme do dvojzápasu ako favoriti.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

A dnes trápne Paide z Estónska, kde dal Tao 30 golov, vyradilo Dinamo Tbilisi

Reagovat
smazaný uživatel

alibizmus jak vyšitý... tu je jedno aký je káder, proste Slovan na Európu momentálne nemá za akýchkoľvek okolností... to je jeden strašný, škaredý a hnusný výkon...

Reagovat
O.Giroud

ved to nemysli vazne, on je tusim dlho proti Weissovi st.

Reagovat
xawi

Reagovat
xawi

ja som v podstate len zhrnul Weissove tlacovky odkedy je na lavicke slovana.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak

Reagovat
KnoxXx

a to este rozhodca robi, co moze

Reagovat
ratusek

Batumi mělo jasnou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano

Reagovat
O.Giroud

Ale by ma zaujimalo preco nasa liga nemoze spravit nejaku fantasy, ked vidim ze uz aj Gruzinci tam maju nejaku reklamu na svoju fantasy.

Reagovat
ratusek

zrušte ten tým proboha nebo ho aspon nepouštějte do pohárů

Reagovat
KnoxXx

je to kazdorocna istota zabavy, takze nie, radi ich pustat budeme

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutočné porovnanie ... Slovan v SK lige vs. Slovan a pakluby z nefutbalových krajín v EU... ja to proste nepochopím

Reagovat
penepi

Reagovat
ratusek

Doufám, že vás to nakopne. Já vám přeju. Ale dělat si to rok co rok složité proti zoufalcům je škoda

Reagovat
penepi

Batumi nie sú zúfalci ani náhodou. Nebuďme arogantní ako Angličania, že všetko na východ sú len kopači, čo hrajú futbal na lúke.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan kuželky ak vypadnú, tak toto nikto nikdy neobháji...toto je proste fraška...

Reagovat
ratusek

Příště jim dát soupeře z Gibraltaru nebo třeba Vatikánu. To už by postoupit mohli

Reagovat
O.Giroud

Aj s tymi by to bola trapenka, ved aj minuly rok so Shamrockom nedokazali 2x vyhrat, Lincoln tiez vyhra a remiza. Ja uz neviem... hlavne ze maju hracov s platmi jak kkt

Reagovat
xawi

V lige nemaju motivaciu, v Europe kvalitu. Zial, nie je to ich chyba. Len sa nemaju kde ukazat.

Reagovat
adalbertus

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale nepochopiteľný skrat.. pravidelne... liga vs. srandakluby zo zvyšku Európy...

Reagovat
O.Giroud

este im tu Europu spravili tak, ze v podstate staci postupit cez 1. kolo majstrovi a ma skoro EKL skupinu istu a oni to takto dojebu

Reagovat
xawi

Mne sa nepaci slovan ani v lige. S podobnymi behavymi muzstavmi mal vzdy problemy. Zilina tam moze prist aj s dorastencami a hra vyrovnany zapas. Podobne svojho casu TN pod Gulom a Sevelom.

Reagovat
smazaný uživatel

hej a o kolo neskor dostane ta ista zilina trojku v Michalovciach

Reagovat
xawi

Ano. O to vacsi problem to je. Dnesny Slovan nevie proti takymto superom hrat aj ked su o niekolko tried nizsie.

Reagovat
smazaný uživatel

skor to je o tom ze proti slovanu hraju ako o zivot a motivacia na ine zapasy je tatam...minuly rok sa z nich vsetci isli v predkolach rozliat na kolomaz a nakoniec ledva presli do hornej sestky co je realny obraz ich kvality

btw zrovna batumi urcite nie je super niekolko tried pod slovanom, v nasej lige by hrali s prehladom o titul...piskuje sa tu stale ale napr bodo malo vcera na male na faeroch, malmo na islande a aj lincoln to takmer dotiahol do predlzenia

Reagovat
xawi

Nesuhlasim. Skor je to o tom, ze Slovanu robi problem ich styl hry.

Zilina ma mlade muzstvo, po predkolach opory predali. Tych, co nepredali, prirodzene klesla motivacia, lebo vidina podobneo uspechu a odchodu do zahranicia sa rapidne vzdialila, ked sa im to nepodarilo teraz (napr. Gono). A celkovo na nich padla deka.

Zilina to este ako tak zvladla, Trencin po tom, co mal skupinu EL na dosah, takmer vypadol do druhej ligy a zachranil sa az v barazi.

Reagovat
O.Giroud

fuu, esteze tak a teraz este jden

Reagovat
xawi

no nevyzera, ze by mali zaujem este hrat.

Reagovat
O.Giroud

brankar wtf

Reagovat
xawi

"Slovan to vo velkom style zvladol" - ten komentator co pije preboha.

Ale super, keby prehrali, tak troch superov vratane Lechu v EKL by tazko dali a snad uz vsetci vedia, ako na tom slovan je.

Reagovat
#33CCCC

Ak tym, ze to zvladol myslel poslednych 15 min dvojzapasu tak ano... co sa tyka hry dopredu tak zlavdli akurat tak prd...

Reagovat
Emmett Brown

Po góle na 1:0 som toto nečakal, maximálne že dostanú ešte druhý ale klobúk dole aspoň za ten druhý polčas predĺženia.

Reagovat
doughty

Kvalitne tu nas*ato. Podobne začala Petržalka pred X rokmi. Ale to je jedno.

Nejdem teraz obhajovať Batumi ani kritizovať Slovan ( aj keď dalo by sa na A4).

Kritizovať je také slovenské. Všetko v okolitých ligách je lepšie...pravda je taká že podobné výsledky ako majú slovenské kluby v Európe majú poliaci, bulhari, Maďari atď atď.....a áno aj azerbajdžanci a kazasi, futbal sa totiž hraje aj tam.

A to idu do futbalu trošku iné peniaze ako u nás. Aj Slovan má koeficient podobný Sparte. Ospevovaný nórsky majster dnes prehral na Faerskych ostrovoch. U nás by ho za to ukameňovali. Trošku rešpektu a nadhľadu

Reagovat
Emmett Brown

Paralela s Petržalkou v LM napadla aj mne takže Fradi dostanú päťku...

Reagovat
xawi

Petrzala mala v roku 2005:

- kader, ktory nebol za zenitom a bol hladny po uspechoch.

- trenera, ktory nemal kybel prazdnych reci o pokore

- trenera, ktoreho sebavedomie bolo predsa len o nieco nizsie ako dnesneho Weissa

- kader, ktory sa nespoliehal v ofenzive na jednu individualitu

Reagovat
O.Giroud

A odkial beries tu istotu, ze napr. na Lech tiez nebolo nasrane v diskusiach alebo po remize Ferencvarosu a nesli ich ukamenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

RK s o 2 triedy slabším Žalgirisom 0:0 , Kochanove prevedenie pokutového kopu je na odobratie rodného listu, v závere Lichý tutovka do brankára. Náznaky šancí ale lepší súper s nimi vytrie podlahu. Madleňák podla mňa velmi perspektívny hráč, snad neskončí v Slovane

Reagovat
lukass111

ja som sklamany z profesorskeho vykonu, ktory mal rozhodnut Kochan, ked nie on, tak polbod do koeficientu mohol vystrelit Lichy, ten je vsak v zakonceni zbrkly, co ukazal aj minuly tyzden. Jedine pozitivum dnes, ze ani chvilu som nemal strach o postup, hoci 2-3 hrubky v obrane lepsi tim urcite potresta. Skoda virozy Bobceka, Gerec ukazal, ze s jeho dotasteneckou postavou nema na hrote co robit

Reagovat
smazaný uživatel

čo pozahadzovali to je neskutočné... Už teraz s Rigou bude problém po tomto...

Reagovat
O.Giroud

Ruza splnene, teraz snad DAC, ale teda dnes ta Ruza aspon jeden gol dat mohla no penalta otras

Reagovat
adalbertus

DAC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele