MICCOLI: JUVENTUS OBHÁJÍ TITUL

21.02.2003, 22:49
Aktuality
Fabrizio Miccoli, 23-letý hráč Juventusu, který se na hostování v Perugii pomalu mění v jednu z hvězd italské Serie A, je přesvědčen, že turínský klub má na to, aby v letošní sezóně obhájil mistrovský titul. "Právě teď je podle mně Juventus největším favoritem," prohlásil v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport.

"Když se podívám na sestavu Juventusu, běhá mi mráz po zádech. Del Piero, Trezeguet, Di Vaio, Salas, Nedvěd, nesmím zapomenout ani na Camoranesiho," vyjmenoval ofenzivní hvězdy týmu. Podle Miccoliho si "Stará dáma" dokáže poradit i bez zraněného Alessandra Del Piera, své největší opory. Ten má problémy s levým stehenním svalem a mimo hru bude několik týdnů. "I bez Del Piera zůstává tým silný. A až se vrátí, ostatní kluby budou Juventusu jen stěží stačit," řekl novopečený italský reprezentant, který se při svém debutu v přátelském utkání s Portugalskem uvedl velmi dobře.

Zpět do Juventusu by se Miccoli měl vrátit po této sezóně, nevidí však příliš velkou šanci na to, že by se mohl prosadit do základní jedenáctky. "Kde budu hrát, když jsou v týmu tak skvělí fotbalisté? Teď na to však nesmím myslet, musím se soustředit na své výkony v Perugii, chci ze sebe dostat to nejlepší," vrátil se Miccoli zpět k týmu, kterému lvím podílem pomáhá v poměrně úspěšných bojích v Serii A. Perugia je na osmém místě tabulky a pomýšlí na pohár UEFA. "Dáme do toho všechno. Jsme hodně silní hlavně doma, myslím, že máme evropské poháry na dosah," uzavřel Miccoli.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele