Meyer: Hráči z rezervy nevytváří dostatečný tlak

13.10.2007, 12:56
Aktuality
Obrovské rozčarování a zklamání panuje v Norimberku. Překvapení loňského ročníku německé nejvyšší soutěže se v tabulce potácí až na předposlední příčce a reputaci si svěřenci Hanse Meyera nenapravili ani v týdnu, kdy v přátelském utkání podlehli 1:3 druholigovému Greutheru Fürth...

"Opravdu nerozumím některým hráčům, kteří byli loni součástí prvního týmu, ale letos museli být přeřazeni do rezervy. V podobných přátelských zápasech by měli všechno pro to, aby se dostali zpět, jenomže o to zřejmě nikomu z nich nejde. Přesně to je náš problém, v rezervním týmu není nikdo, kdo by na hráče prvního týmu vytvořil tlak," posteskl si kouč Meyer.

Pod trenérem Norimberku se nyní povážlivě kýve židle, pouhá jedna výhra z devíti zápasů je opravdu málo a klub, který před letošní sezonou vyhlásil útok na pohárové příčky. Jediným úspěchem Norimberku v letošní sezoně je zatím postup do základní skupiny Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak na tom určitě něco bude..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne,ale trener se nemuze vymlouvat na to ze hraci z rezervy nevytvarej dostatecnej tlak.Tu motivaci musí prinyst do týmu on.To je hlavnim ukolem trenera nebo snad ne?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*MiSa

nic nezvycajne,po skvelej sezone pride sklamanie,ktore je sposobene tym,ze muzstva si na ten tym daju uz vacsi pozor a nepodcenia ich ...

sposobene je to aj zraneniami,ktore postihne muzstvo a predsa to nieje svetove muzstvo,ktore ma na lavicke 20 skvelych hracov ...

tod vse

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele