Mexiko nominovalo na USA

01.02.2008, 09:17
Aktuality
Nominace Mexika pro přátelské utkání proti USA:

Brankáři: Guillermo Ochoa (Club América), Luís Ernesto Michel (CD Guadalajara), Moisés Muñoz (Morelia).
Obránci: Rafael Márquez (FC Barcelona), Carlos Salcido (PSV Eindhoven), Johnny Magallón (CD Guadalajara), Fausto Pinto (Pachuca), Israel Castro (Pumas UNAM), Oscar Rojas (América).
Záložníci: Pavel Pardo (VfB Stuttgart), Gerardo Torrado (Cruz Azul), Francisco Arce (Santos Laguna), Andrés Guardado (Deportivo La Coruňa), Antonio Naelson (Toluca).
Útočníci: Giovani Dos Santos (FC Barcelona), Carlos Vela (Osasuna), Juan Carlos Cacho (Pachuca), Adolfo Bautista (Jaguares de Chiapas), Antonio de Nigris (Ankaraspor).

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to tým do budoucna...Giovani dos Santos,Carlos Vela,Andrés Guardado,Ochoa a ještě plno dalších skvělých mladíků,kteří nejsou v nominaci např.Patricio Araujo,Cesar Villaluz nebo taky Nery Castillo z man city

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Nery Castillo by v nominace určo neměl chybět!

Reagovat
smazaný uživatel

A jsou tam také další sqělí hráči, které jsi nejmneval: Marquéz, Salcido, Pardo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Oswaldo Sanchez už nereprezentuje?Mexičtí brankáři se mi vždycky líbili: Jorge Campos,Oscar Peréz,Oswaldo Sanchez a teď Guillermo Ochoa.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ty 3 hráče jsem nechtěl jmenovat pže se mi líbili ti mladíci ale jinak jsou taky velmi dobří a doávají týmu zkušenosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele