Meszároš ještě neví, co bude dál

13.05.2011, 15:59
Aktuality
Niekdajší kanonier Slovanu Bratislava a momentálne hráč Tatrana Prešov Ľubomír Meszároš ešte nevie, kde bude pôsobiť po skončení aktuálnej sezóny. S klubom z metropoly Šariša má zmluvu len od jesene, ale ešte nie je isté, že v ňom ostane aj naďalej...

So súčasným zamestnávateľom sa mu však podľa predstáv nedarí a tak nevylučuje možnosť, že ho čakajú v zelenobielom drese posledné tri stretnutia: "V tejto chvíli nemám jasnú budúcnosť. Teším sa na dovolenku, potom uvidím, aké sú možnosti. Futbal mi stále chutí, rád by som sa mu naďalej venoval," hovorí. "So zástupcami Tatrana som sa zatiaľ nerozprával. V Prešove som sám, manželka je v Bratislave. V lete sa dohodneme, ako ďalej."

Meszároš si popritom dokončuje Vysokú školu a je si vedomý, že vek sa zastaviť nedá: "Uvedomujem si s pribúdajúcimi rokmi, že raz príde deň, keď budem musieť s hráčskou kariérou skončiť. Končím vysokú školu, rád by som sa časom pozrel aj do iného sveta..." Bývalý hráč belasého tímu z Bratislavy sa však ešte musí sústrediť na dôležitý súboj proti svojmu klubu, kde začínal: "Pre nás motivácia navyše, že hrajú o titul, pre mňa špecifický zápas. V Slovane som vyrastal, prežil tam podstatnú časť kariéry, býval som neďaleko štadióna. Navyše celá rodina stále fandí Slovanu, v belasom tíme mám dosť kamarátov, ale nie som ten, čo sa potrebuje pred vzájomnými zápasmi doberať," okomentoval situáciu 32-ročný útočník.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kam vůbec odešel tenkrát ze Slovanu a kde všude byl?

Reagovat
smazaný uživatel

v budějkách dal dva góly, pak jeden a říkalo se že to může být nový kanonýr ligy...jenže od tý doby nedal ani gól a dostal se až do Prešova

Reagovat
smazaný uživatel

hral v niekoľkých tureckých kluboch

Reagovat
JozkokozleJ

Jeho karieru by som rozdelil na Meszaros do zranenia a Meszaros po zraneni. Po nom to uz bol zial len tien. Snad rok, ci dav nehral futbal a to sa prejavi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele