Messi si obnovil zranění, sezona mu nejspíš skončila

13.05.2013, 10:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (221)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně se dát pořádně dokupy a příští seoznu zas rozjet v plné parádě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Och moj boze, Lajos!

Reagovat
kmotor corleone

kdessi.

Reagovat
exse

Škoda, nebýt zranění překonal by 50 v pohodě.

Reagovat
Jerichoo

Absolútne nechápem prístup Barcy k liečeniu tohoto zranenia

Reagovat
valloire

Já jo. Barca by měla přístup asi normální,ale Leo chce drtit rekordy a tak nastupuje za každou cenu. Loni po vypadnutí s Chelsea začal honit rekord taky,ale to nebyl zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že Messi furt tvrdí, že mu o žádný překonávání rekordů nejde...

Reagovat
valloire

Je to samozřejmě jeho priorita,což bylo vidět v LM. Chce si prostě dát těch 100 gólů za rok. Stejně,když nezahraje na MS,tak si to za pár let málokdo bude pamatovat.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Puskas

jasně, na Messiho se zapomene hned poté, co skončí

Reagovat
valloire

Mluvím o tom rekordu.

Reagovat
herbage

ty jsi fakt tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Chceš jako říct to,že za 10 let si naprostej laik při vyslovení jména Messi řekne,že - jo,toho znám,to byl fotbalista. Bez úspěchu na MS může dělat rekordů kolik chce. Pelého si pamatujou kvůli MS,ne že dal 1000.gól tragéde.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Haha. Schválně se zeptej někoho,kdo nemá ponětí o fotbale,jestli ví,kdo je Messi. A pak se zeptej na Pelého....

Reagovat
-Carles-

A aký to má vlastne zmysel a význam? Celkom pochybujem že by Pelého poznalo viac futbalových laikov ako Messiho, navyše všetko je to hlavne o médiách, o to viac keď sa jedná len o laikov...

Reagovat
valloire

Já už jsem to právě zkusil. Schválně se zeptej třeba matky. Ta moje nevěděla kdo je Messi,ale Pelého zná. Zrovna tak nějaká holka,to samé...Náhoda to není. Ne každej sleduje španělskou ligu a ví,že Messi jede na rekord. MS sleduje pár miliard lidí a když na něm někdo dominuje,vejde do povědomí i těch lidí,jenž si myslí,že se fotbal hraje na třetiny.

Reagovat
Puskas

a kolik lidí znalo Pelého, když měl 25 let?

Reagovat
valloire

Tak Pelé byl v 25 letech na 3.MS a dvojnásobný mistr světa a jasně nejlepší fotbalista té doby. Takže si troufnu říct,že víc. Ale nesmrtelnou legendou se stal až v Mexiku 1970,to je zase fakt.

Reagovat
patas92

většina z těch pár miliard lidí, kteří sledovali Pelého na MS už pravděpodobně nežije a pokud někdo nezná Messiho, tak ho fotbal vůbec nezajímá a dost pochybuju, že jenom kvůli MS udělá výjimku

Reagovat
valloire

Jenže MS se na tebe valí ze všech stran celej den. Takže jestli se tam Messi nějak rozehraje a rozstřílí a bude mít spoluhráče na úrovni a trenéra,tak je velká pravděpodobnost,že si ho zapamatuje i naprostej laik. Může mít GB,kolik chce,ale legendou se stane až na MS. Uvidíme příští rok,že...

Reagovat
patas92

To je samozřejmě hloupost no Moji máti třeba fotbal moc nezajímá, ale zná je oba. O Messim ví jen to, že hraje za Barcu a jestli vyhrál GB nebo MS nemá ani tušení. O Pelém ví jen to, že je brazilec... Že tomu, co píšeš, věříš potvrzuje jen to, že si nedokážeš přiznat, že Messi už dávno je na Pelého nebo Maradonově úrovni. A ani případný neúspěch na MS na tom nic nezmění.

Reagovat
valloire

Bez MS na tý úrovni nikdy nebude. Vy to víte,já to vím a je to jenom taková berlička z vaší strany,kdyby nedejbože Argentina zase nějak předčasně vypadla. Prostě na MS se tvoří legendy,ať se to někomu líbí nebo ne. 5 gólama proti Leverkusenu se legendou nestaneš.

Reagovat
Mercury

Bez MS na tý úrovni nikdy nebude. tohle je jeden z nejvtipnějších argumentů, který v podobných diskuzích občas zaznívají. Co kdyby byl chudák Messi třeba z Lichtenštejnska, přesto by individuálně o tři hlavy převyšoval všechny fotbalisty historie, ale neměl šanci vyhrát MS - tedy tvoji optikou a logikou - by se z něj nikdy nemohla stát legenda. Není to trochu hloupé měřítko?

Reagovat
valloire

On je ale z Argentiny.

Reagovat
Mercury

Bylo to tak vážně tak složité? Představ si HYPOTETICKOU situaci, kterou jsem popsal - co pak? Takhle automaticky odepisuješ fotbalistu ze země, která nemá šanci MS vyhrát, což mi nepřijde jako nejlepší argument.

Reagovat
valloire

Hele,částečně máš pravdu. Takovej hráč by mohl být vážně naprosto nejlepší,ale zkrátka by měl smůlu. Život není spravedlivej. Ale všimni si,že taková situace ještě nenastala. Pravděpodobnost,že se třeba na Maltě takový hráč objeví není nijak velká. Holandsko do Cruyffa taky nebylo nic extra,sice ne na úrovni Lichtenštejnska,ale začal se tam fotbal zvedat a během pár let ten tým měl aspoň šanci to MS vyhrát. Ti nejlepší se prostě rodí v těch nejfotbalovějších zemím. Jak to bude do budoucna,se můžeme jenom dohadovat. Ale používat tenhle argument u Messiho je vtipný. Kdyby byl na úrovni Maradony,Cruyffa nebo Pelého,už by minimálně finále hrál.

Reagovat
Mercury

Na jejich úrovni je. Fotbal nehraje jeden hráč a ani Pelé sám to MS Brazílii nevyhrál. Vždycky je potřeba mít hodně kvalitní tým kolem sebe a trenéra, který ví co dělá. Uvidíme příští rok no. Argentina bude spolufavorit, ale směrem dozadu to zdaleka není taková hitparáda (v porovnání s Německem, Španělskem nebo Itálií)..a s tím Messi sám těžko něco udělá.

Reagovat
valloire

Já netvrdím,že Pelé to vyhrál sám. Pelé byl ale ten rozdíl mezi Brazílií a Itálii,NSR,Anglií...Pelého,stejně jako Messiho,by sedalo uhlídat,ale ten brazilskej útok v čele s Pelém už ne. Narozdíl od toho argentinskýho. A to je právě zatím ten rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nie je tak od veci argument. Namatkou spomeniem Giggsa ci Sevcenka. Ti tiez nezazili bohuzial uspech na MS ci ME...urcite by sa o nich inak pisalo a spominalo...A to Argentínu nemozno porovnat s walesom ci Ukrajinou...mozno Messiho budu mat budúce generacie zafixovane ako toho,co pozbieral pár rekordov v jednej európskej lige a pogrcal sa na ihrisku v bolivii.....

Reagovat
patas92

...dobře no, za 10 let, až Messi skončí uspořádáme 2 ankety. Jednu pro naprosté laiky, kterých se zeptáme jestli znají Messiho. A druhou pro fajnšmekry, kteří nám řeknou kdo byl lepší, zda Messi nebo Pelé

Reagovat
valloire

souhlas

Reagovat
drussbarb

A proč srovnáváš Messiho s Pelém a ne s Ronaldem?

Reagovat
valloire

tak děláte vy...Mě by CR nenapadlo srovnávat s Pelém. Messiho taky ne.

Reagovat
drussbarb

Já jsem si všiml jen tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Hej bejku Valloire,můžeš bejt klidně dobrej týpek,to se nevylučuje,ale co se týče Messiho,tak se mi zdá,že to s tou nenávistí k Messimu hrubě přeháníš, vypadá to, jako by si jím byl úplně posedlý. Nečtu zdaleka každej článek vo Messi,ale pod každým, kterej si přečtu, je tvoje přezdívka a následné ataky na Messiho.Mohla by to být třeba náhoda,ale statistika je sviňa neoblomná a o náhodu se tudíž nejedná.Nejde ani tak o to ,zda jsou či nejsou tvé argumenty relevantní,ale spíše o tu potřebu je neustále vypouštět do světa. Chápu,že každej nemusí mít rád každého, například já ze sportovním hvězd současnosti nemusím ovečkina(ve fotbale mi nikdo nevadí),ale nemám zapotřebí pod každej článek, ve kterém se vobjeví,kydat na něj hnůj. Člověk,člověče,kterej to má v hlavě v cajku,takové věci nemá zapotřebí.Nechci si hrát na psychologa, kterým opravdu nejsem a doufám, že mi odpustíš tu drzost, že jsem si dovolit napsat nepřijemnou věc vůči tobě,ale co už,stalo se. Snad tě to opustí a jinak SPORTU ZDAR!

Reagovat
drussbarb

Vidím to podobně

Reagovat
smazaný uživatel

S úvahami na něj nechoď , takhle kdyby jsi měl něco nového na nakydání.....

Reagovat
valloire

Zdar logane,jelikož se tu v sekci PD vyskytuju celkem často,je jasný,že i pod článkem o Messim. Ubezpečuju tě,že proti Messimu mám pouze to,že hraje za Barcelonu a Argentinu a je pár pomatenci srovnáván s Pelém. Mně,jakožto dlouholetýmu fandovi Realu a Brazílie se to samozřejmě příčí. To snad divný není. Messiho uznávám jako jednoho z nejlepších fotbalistů tohohle tisíciletí,ale prostě ho nemám rád. Ale místním mladým je nutno vysvětlovat,že v každé době byl nějaký fotbalista srovnáván s Pelém. Začalo to Cruyffem,Zicem,Maradonou,Ronaldem,Ronaldinhem a končí Messim. A jedinej,kterej se k Pelému dostal na jeho úroveň je Maradona. I díky triumfu na MS. I Zico byl na úrovni Maradony,ale Brazilce k vítězství na MS nedovedl. Zajímavý je,že Messi není srovnáván s výše zmíněnými,ale s Pelém. Proč asi. Tady ten jugend si neuvědomí,že za 20 let,až nějací jiní jugend budou uznávat Alibabu z Kamerunu jako nej hráče,a on jim řekne,že nej byl Messi,tak se mu vysmějou úplně stejně. A vsadím se,že i ten Alibaba bude porovnávanej zase jenom s Pelém. Prostě hráč s jedním gólem na MS nejlepší nikdy nebude,i kdyby dal 100 a víc gólů za rok. Sportu zdar a Realu zvlášť.

Reagovat
valloire

Jinak na Ovečkina a vůbec ruský hráče mám stejnej názor. Holt stará škola.

Reagovat
boryland

Messiho zna každej malej smrad bys měl vědět.....vo.eeé...."odborníku".

Reagovat
valloire

Moje matka neví,kdo to je. Ale Pelého zná. I Maradonu.

Reagovat
SIRBRANIKE

A na Ronyho si sa jej nepýtal?

Reagovat
valloire

To je ten samej příklad. Neboj,tohle není jenom na Messiho. Myslels,že jo?

Reagovat
SIRBRANIKE

V poho, len sa bavím.

Reagovat
valloire

to já taky...

Reagovat
blaugrana

Nie, o 10 rokov tu budeme spomínať na teba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor pise sa Mesi a nie Messi

Reagovat
herbage

ok

Reagovat
Neuro

já si individuálně fotbalisty "třídím" podle toho prostě jak hrají atd.. ne podle úspěchů.. až to poslední co si u hráče vedu je to jestli je mistr či vicemistr světa nebo evropy nebo antarktidy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

"Ale Jirka zasírá diskuzi o Realu taky, tohle vám dělám na oplátku". Je to tak správně?

Reagovat
valloire

Reagovat
Filipow

K tomu cos tu psal..

Cruyff MS třeba nevyhrál, ale přesto bude pro mě vždycky větší fotbalista než třeba Perotta, který vyhrál MS. :)

MS není vše.

Reagovat
valloire

To je snad jasný. Ale tady se neporovnává nějakej Perotta,ale tvůrce hry,lídr mužstva a jeho podíl a schopnost dotáhnout tým k úspěchu.

Reagovat
Filip12

šance pro Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

aby dal za 3 zápasy přes 12 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Filip12

ne být aspoň ty 3 zápasy nejlepší na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sanca pre Gelouska...

Reagovat
janinho

co okrem toho ze si kkt si tymto chcel zdelit?

Reagovat
drussbarb

Zeptej se na tohle prosím rýpalů z druhé strany tábora, je tu zase nablito, až to hezké není

Reagovat
Magic player

Je fakt ze Villa by si ted mohl zahrat trochu vic no...

Reagovat
JM

Reagovat
blaugrana

Mohol by s vyvaliť na bránkovú čiaru s tým, že hráči to budú kopať doňho, aby bol gól pripísaný jemu.

Reagovat
DreamTeam

a kdo by si tkhle dobrovolne nechal davat goly z offsidu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to při té smůle a nepříjemném zranění možná dobře , Leo si odpočine,podívá se na fotbal z jiné stránky a vrátí se zdravý a hladový. Barca zase uvidí ,že bez něj je téměř nemožné hrát a musí vymaslet plán B , a to jak personální , tak herní. Snad to pomůže Alexisovi, včera po odchodu Messiho ožil a jako vždy když Messi nehraje byl sebevědomější.

Reagovat
madridcan

Tuzba prekonat sam seba bola velka. Lepsie vsak pre Barcelonu teraz, ako niekedy v rozhodujucej faze sezony. Ani teraz to podla mna byt nemuselo. Trebalo ho nechat oddychovat(najma po Bolivii) a mozno by bolo vsetko fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Včerauž neměl nastoupit , když není O.K. , ale on chce pořád hrát, už Guardiola měl problém jej vystřídat. Proto jsem se musel smát , když se tu psalo jak nechce hrát a jak je líný.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak vysvětlíš to, že proti slabším týmům z PD nastupuje i když není stopro fit, ale proti Bayernu najednou nastoupit nemohl (nechtěl..)?

Reagovat
smazaný uživatel

V odvetném záapse s Bayernem bylo rozhodnuto,nebylo oco hrát.

Reagovat
DreamTeam

no skvely pristup mas jako fanousek

Reagovat
valloire

Nejenom fanoušci,ale i hráči. Někteří se i necítili a šetřili se na ligu.

Reagovat
DreamTeam

tak ze se na to vyserou hracited neresim, ale ze i fanousci nejlepsiho tymu vsech dob slozi zbrane uz pred odvetnym zapasem

Reagovat
valloire

To je právě ten rozdíl mezi Realem a Barcelonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ,proč máš pořád ubohou potřebu na Messiho plivat, prostě je zraněný a na zápas s Bayernem byl připraven, že by snad pár minut zvládl ,jako s Paříží,ale ve chvíli , kdy jsme dostali gól, tak nebylo co řešit, tak proč by šel zranění zhoršovat. Teď už si myslel,že je to lepší, tak nastoupil od začátku a nevydržel. Prostě ať se stane cokoliv , tak Messi je špatně

Reagovat
DreamTeam

o Messim jsem nerekl ni nic.. hodnotim tvuj pristup.. jako fanouska..

Reagovat
drussbarb

Ale on to vysvětlil, i ten svůj přístup..

Reagovat
drussbarb

Proč by ti to někdo měl vysvětlovat? Změnilo by to tvůj, jistě objektivní, názor?

Reagovat
madridcan

Tak neviem, naco sa nad tym pozastavujes V internetovej diskusii len malokedy zmenis nazor cloveka, ktory ma 180 stupnov iny nazor ako ty. V osobnej diskusii je to lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tam môžeš oponentovi jednu prijebať.

Reagovat
valloire

Po diskuzi se mnou naživo bys začal fandit Realu Madrid.

Reagovat
blaugrana

Ty si to radšej hodím.

Reagovat
valloire

Taky řešení...

Reagovat
madridcan

Toto ma teda nenapadlo, ale je to pravda. Ale k tomu by sa zmohol clovek, ktory uz nema argumenty

Reagovat
blaugrana

Si teraz opísal valloireho.

Reagovat
valloire

Já argumentuju i tam,kde už mají létat facky,což je někdy chyba. Takže si se netrefil.

Reagovat
valloire

Musíš ho ukecat a umlátit. Argumentama.

Reagovat
drussbarb

A teď zase honí rekordy. Ta ubíjející tupost některých trollů tady je fakt úsměvná

Reagovat
valloire

A copak nám to dělal celej minulej bóóóží rok? Od konce jara prakticky o nic jinýho nešlo.

Reagovat
drussbarb

Takže z toho, že od jara o nic nešlo vyplývá to, že se Messi honí za rekordy? No to je tedy argumentační smršť. Tak třeba Ronaldo. O titul mu už nešlo, tak proč hrál tak dobře a střílel tolik branek? Jo vlastně on se rozehříval na LM. Ale to vlastně i Messi. Tak mi to prosím vysvětli. Zatím je to zase gay chat jak vyšitý a opět jej rozpoutáváš ty, všímáš si toho? Já myslím, že o tom dobře víš, tupec nejsi, ale prostě se u toho královsky bavíš. Takže asi budeš troll, správně?

Reagovat
valloire

všiml sis,že od okamžiku,kdy Barcelona loni rupla s Realem a ztratila šanci na titul,se o ničem jiném než o Pichichi pro Messiho nemluvilo? A od začátku další sezony se zase sledovalo,kolik že to chybí Leovi k rekordu. Jako všechna čest,Leo chtěl další GB a věděl,že tohle jediná cesta. Takže se hrálo na něj a výsledkem je totální závislost na něm. Když nezahraje nebo se zraní,jste na tom celkem bídně. Honit se celej podzim za rekordem a na jaře,když se rozhoduje,být zraněný z únavy,je fakt kumšt.

Reagovat
drussbarb

Jo všiml jsem si, že útok Messiho na rekord měl ve fotbalových kruzích celkem velkou pozornost. A to je jako špatně? A fanoušci Barcy pochopitelně byli rádi (a já taky), že Messi překoná další úžasný rekord (ve své době zase fanoušci Realu brali rekord stejný rekord Ronalda jako náplast za nevydařenou sezónou v lize a nikdo se tomu snad nedivil). A pak se řešilo, jestli padne nepřekonatelný rekord Mullera, to je taky pochopitelné. Kdyby na ten rekord směřoval Ronaldo, tak se to bude řešit stejně. Když Ronaldo udělal rekord, který Messi rok poté překonal, tak hrál celý Real na Ronalda úplně stejně (ne-li jestě víc) než Barca na Messiho a podle tvé logiky závislost Realu na Ronaldovi musela začít v této době - ano, Real je bez Ronalda poloviční, stejně jako Barca bez Messiho. Spekulaci, že Messi je teď zraněný, protože se na podzim honil za rekordy, vyvrátit neumím, protože je tak absurdní, že o tom diskutovat je ztráta času. A ano, Messi získal GB za to, kolik vstřelil branek, ale to vyčítej hráčům, trenérům a novinářům, ne Messimu. Ty prostě číháš na to, aby sis na Messiho mohl plivnout. Je tu sice několik lidí, kteří takhle číhají na přešlapy Ronalda, ale to tě nijak neomlouvá

Reagovat
valloire

Na CR se tady plivalo,že usiluje o rekord. To si asi nepamatuješ. Za rok dělá to stejný Messi,ale to je v pořádku,to je Leo. Vadí mi ten rozdílnej pokryteckej přístup. Jinak je samozřejmě normální,že to mi hrajem na CR a vy na Lea,když není šance na titul.

Reagovat
drussbarb

Čí rozdílný přístup ti vadí? Někdo z trollů odsud?

Reagovat
valloire

Jistě,začali jste to vy z Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy bude hráč nastupovat má určovat trenér, ne sám hráč...

Reagovat
drussbarb

Škoda, že nepřekoná hranici 50ti branek, ale zase štěstí, že se zranil v době, kdy už o nic nejde. Příští sezónu snad bude ještě produktivnější

Reagovat
cubinho

Zranil v době, kdy o nic nejde? V semifinále LM o nic nešlo?

Reagovat
madridcan

Definitivne je out az teraz. A teraz uz fakt o nic nejde.

Reagovat
valloire

Ne tak pro Messiho. Pro něj je důležitější počet gólů v lize.

Reagovat
boryland

Messi is god vo.eeéé!!...ole campeone B.A.R.C.A.

Reagovat
valloire

Trhni si,odpadlý Brazilče.

Reagovat
boryland

Brasil team the best of the world neeeeééé???!

Reagovat
valloire

To sice jo,ale zbožňovat největšího rivala nemůže ortodoxní dlouholetej fanoušek.

Reagovat
boryland

Netahej klub do repre....tam mam vždy jasno vo.leeeé!!

Reagovat
valloire

A copak budeš dělat,až ve finále bude hrát Brazílie s Argentinou? Když prohraje Brazílie,tak aspoň to vyhrál Messíček...Takže je ti to ve finále fuk.

Reagovat
boryland

Si fakt jinde.....

Reagovat
valloire

no já ne. Já fandím Brazílii a BRAZILSKEJM fotbalistům. A pro Brazílii je arcirival jenom jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, to se jen tak nevidí, takový sračky, co z tý tvojí vymletý palice lítají - neskutečný...

Reagovat
valloire

Něco je na tom k nepochopení? Brazilci odedávna Argentince nemusí. Je tam historická rivalita. Já Argentinu nesnáším od MS 1978. Trochu si doplň znalosti než začneš hulákat .

Reagovat
smazaný uživatel

já ale reaguju obecně na tvoje hloupý názory, ne na jeden příspěvek..

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozčiluj se , je to vůl , který má téměř v každém komentu nějaké excesy , já už se jen směju,jak každého napadá a pak se diví ,když se na něj každý vytočí a má na něj jasný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt idiot, to se jen tak nevidí,...vezmu si z tebe příklad a budu se mu už jenom smát, protože to diskuze s hloupym člověkem, to je jako boj s větrnejma mlýnama...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně , k zamyšlení jej nikdo nepřinutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Trolling ...

Reagovat
valloire

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš za hovna zas ? on má těch rekordů málo viď ? že strašně touží dát 60ku v sezoně ..

Reagovat
valloire

Hele ty hovne,proč teda nastupuje,když má evidentně nevylečené zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš za hovna ? Messi má málo těch rekordů viď ? určitě strašně touží nastřílet přes 50 v sezoně .. magore .. na tohle maximálně Ronnie

Reagovat
smazaný uživatel

Ona zase pomůže nějaká zázračná barcelonská medicína a v neděli sejme Valladolid, běhajíc jako laňka...

Reagovat
valloire

V Barceloně se nic nebere. Dr.Fuentes to potvrdí.

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Nenávist je silná a zatemňuje i místa,kde kdysi byl mozek. Totéž platí o závisti.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak upřímně řečeno, čekal bych od tebe aspoň trochu smysluplnou reakci.

Reagovat
madridcan

Kedze sa tvoj prispevok netyka mna, ale inych, tak preco by som sa na tom nepobavil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc jsi pobavil ty nenávistné závidějící , asi aspoň do jedné části patříš.

Reagovat
madridcan

Asi hej, nevidis kolko hresim na Messiho?

Reagovat
blaugrana

Ty slizký had.

Reagovat
madridcan

Vidim ti do mysle, na to nezabudaj!

Reagovat
blaugrana

Ta to vidíš, že som ťa preklial do 14teho pokolenia!

Reagovat
madridcan

Harry a Voldemort šuvix!

Reagovat
valloire

On je ale z Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůk první komentář, se kterým se dá souhlasit.

Reagovat
valloire

Tak ten fakt nezpochybní ani ten,kdo v každém neodpískaném ofsajdu Viktorky vidí konspirační teorii ala kmotr Corleone. Sparta vyměnila s Bolkou pohár za ligu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt debil..

Reagovat
valloire

No,kdopa to řval po Jablonci?

Reagovat
smazaný uživatel

BJ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho to, chudáka, celýho pohltilo.

Reagovat
Rssa

Tak vidíš, co to tu vystupuje za exoty. Ti blbci už nemají ani úroveň, zlatý Kenneth...

Reagovat
boryland

A hraje za FCB že joooó

Reagovat
valloire

Za nějaký šupáky asi hraje.

Reagovat
boryland

No za mistry......

Reagovat
valloire

Mistr bez vyhranýho Clasica je na nic.

Reagovat
technecium

a přesto si ještě moc dobře pamatuju, jak fanoušci Realu minulou sezonu říkali, že pro ně má titul bez vyhranýho Clásica větší hodnotu než s ním... sice to druhý pak vyhráli, ale museli přece nějak omluvit tehdejší neschopnost Realu vyhrávat Clásica ne?

Reagovat
boryland

4 z 5.....

Reagovat
valloire

9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď by mě zajímala pravda. Už stejně o nic nejde, tak by s tím mohli jít ven. Jak vážný fakt bylo (a je) to zranění? Může to mít dopad na jeho další kariéru?

Reagovat
LAM

Kluci madričtí,vy jste opravdu boží teď zase všichni nadávaj Messimu že honil rekordy před tim že je línej pak že se bál Bayernu a nakonec že měl hrozný sako na předávání GB.Pukňete závistí a kochejte se hrou Messiho(nejlepší hráč nového tisíciletí)a už konečně vstřebejte to že máme 4titul s 5posledních let VISCA

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, že honil rekordy, že je línej, že se bál Bayernu a že měl na předávání GB hrozný sako jsou fakta, která nejsou na fanoušcích Realu nijak závislá...

Reagovat
Mercury

Že se bál Bayernu jsou fakta. come oooon

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vlastně, pardon...necítil se dobře...

Reagovat
Mercury

To je právě ono, asi si chyběl, když jste ve škole probírali sémantiku.

A fact (derived from the Latin factum, see below) is something that has really occurred or is actually the case. The usual test for a statement of fact is verifiability, that is whether it can be proven to correspond to experience. Standard reference works are often used to check facts. Scientific facts are verified by repeatable experiments.

Reagovat
smazaný uživatel

Cítil, že by se mu mohlo zranění obnovit. Obnovilo se mu dva týdny poté. Dodávat něco dalšího je už jenom házení perel sviním.

Reagovat
valloire

hustý. Cítil,že by se mu mohlo obnovit zranění. Co se tady člověk nedozví.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom by stačilo si jenom přečíst noviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo prosím tě přestaň si ty perly házet...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dřív jsi míval aspoň nĕjakou úroveň.

Reagovat
Rssa

Boj s větrnými mlýny....to je jak učit psa mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Za urážku Messiho bych dával trest smrti...a neboj, mně je Messi jedno, jen mě pobavil nenávistně-onanickej příspěvek uživatele LAM...

Reagovat
Infi

pes by si dal říct

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Mně, jako fandovi Barcelony, nijak hra Messiho v závěru loňské sezony nepřišla odlišná. Až když se přiblížil k padesátce, tým to na něj více dával, ale tak to bylo vždy, když šlo o podobné rekordy. Děje se to ve spoustě sportech, kdy pokud už o nic nejde a nějaký hráč je blízko něčemu úžasnému, tým mu chce pomoci. Bylo to tak u Gretzkyho, bylo to tak u Jordana, bylo to tak u Chamberlaina a dalších.

Jsi určitě lékař Barcelony a víš, jak na tom Messi byl a i kdyby hrát mohl, otočení semifinále byl jen vlhký sen pár lidí, tak proč riskovat obnovení zranění, zvláště pokud liga ještě není rozhodnutá a to, že nemohl nastoupit ve středu, ale o víkendu ano, vůbec nic neznamená. Navíc naskočil do hry až v 56. minutě, stejně tak i další zápas. V té době Barca doma prohrávala 1:0 a potřebovala by tedy vstřelit šest branek. To, že se bál, je zase jen pouhým vlhkým snem fanoušků Realu.

To sako byla naprosto fantastické a po právu bylo chválené módními kritiky. Ale co, nějací hejhulové z eurofotbalu, kteří mají poupravené staré sako po tátovi, o tom budou vědět více.

Kde jsou ty fakta, hlupáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě, jak takovou provokaci bereš vážně, snažíš se mě urazit a ještě potíš tak dlouhou sračku, která mi je úplně u řitě...

Reagovat
smazaný uživatel

VISA

Reagovat
valloire

MASTERCARD

Reagovat
madridcan

To mas tak, ako ked bolo zle, ked Cristiano chcel prekonat Huga Sancheza a jeho 38 golov pred dvoma rokmi. Vtedy bolo trapne si nahanat goly, ked uz o nic neislo. Minuly rok pri Leovi vsak uz bolo v poriadku si nahanat goly ked uz o nic neislo. A zrazu aj goly z penalt boli v poriadku

Reagovat
valloire

Jinak se strašně těším,co místní Messiofilové vymyslí,až Argentina příští rok vypadne ve skupině třeba s Kamerunem a Rumunskem a Leoš bude mít krásný 2 asistence a gól z penalty. Kde bude ta chyba po moc mladej,trenér... Tipuju,že únava po náročné sezoně v níž každej zápas preuje jak o život a naběhá kolem 13 km anebo špatná obrana?

Reagovat
-Carles-

Ako to vy Česi nazývate? To už je křeč?

Reagovat
madridcan
Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Velmi rád se příští rok omluvím,pokud to tak nebude. Jestli díky němu Argentina MS vyhraje,uznám,že jsem se zmýlil.

Reagovat
Mercury

Ježiši

Reagovat
LAM

1-A co když Argentina nevyhraje a vypadne ve čtvrfinále a do tý doby bude Messi mít takový 4 goly a bude nejlepším hráčem týmu.Ani pak nebude legendou viď protože takovádle legenda přeci musí porazit tými sama a nespoléhá na tým.

2-Teď jsem pochopil že takový Cruyff,Giggs nebo jinní nebudou nikdy legendy protože nedokázali tým přivést k vítěství na MS.Osobně nevim co by jste řekli kdyby to Messi vyhrál a měl třeba 7 golů,co by musel dokázat pak?

Děda třeba řikal že s Pelém hráli tak fantastický hráči kteří v leckterých zápasech hráli i líp než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak už by mu chybělo jen být nejlepší v Premier League a mít v Eredivisie více branek, než měl Ronaldo.

Reagovat
Kluivert9

Další stupidní křeč 100% bude, že to musí potvrdit i v jiný soutěži a týmu, než v PD a Barceloně

Reagovat
DreamTeam

titul MS.. 14 branek na turnaji.. otocit nepriznive skore 0:3 ve druhem polocase.. 6asistenci.. gol z primaku a nejake solicko kolem 6ti hracu

Reagovat
alcantara

Potom by sa vycitalo, ze nikdy nevyhral ME, takze nema narok byt legendou.

Reagovat
-Carles-

Ja nechápem načo ho furt riešiš. Sám MS vyhrať nedokáže, na to potrebuje šlapať Argentína skvele ako celok, ale chápem že ty a tebe podobný sa budú Messimu smiať ak to Argentína nedokáže, aj keď bude jej najlepším hráčom, ako to často býva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým NIKDY nedělá jednotlivec a jednotlivec NIKDY sám týmovou soutěž nevyhraje. Stejně tak nedělá tým soupiska plná hvězdných jmen.

Leo byl na posledním MS jedním z nejlepších hráčů šampionátu a bude jim i na příštím MS.

Říká se, že si každý pamatuje jen vítězě.

...ale pouze tehdy, pokud poražený není legenda. V každém sportu je někdo, o kom se mluví, na koho se vzpomíná a kdo je legendou, i když žádného velkého týmového úspěchu nedosáhl.

Messi je legenda legend a co nevoní jednomu, voní druhému a v tomhle případě i třetímu či čtvrtému. Máš svůj systém, kterým hodnotíš hráče, ale je špatný. Messiho jméno bude v ústech fanoušků déle, než Pelého.

Reagovat
madridcan

Na MS bol dobry, ale nebol urcite nebol medzi najlepsimi hracmi na sampionate. Bol jednym z najlepsich hracov tak v Argentinskom vybere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud jste koukali na Messiho, jmenovku a číslo na dresu, ne na jeho hru, pak ano.

Přiznávám, styl Argentiny mu nedovoloval být tím Messim z Barcelony, ale to jsem od něj ani neočekával. Kdybych nevěděl kdo to je, jeho hra by mě uchvátila, hrál skvěle.

Reagovat
madridcan

Nie, nepozeral som len na meno. Medzi najlepsimi hracmi sampionatu nebol. S Higuainom sice tvorili uzasnu dvojicu, ale ani o Gonzalovi sa nikde nehovori, ze aku mu ten sampionat vysiel. Muller, Forlan, Suarez, Sneijder, Ozil, Bastian, vacsina Španielov zo zakladnej zostavy...tymto vysiel sampionat paradne a po vacsine sa aj zaradzovali v TOP zostavach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš že byl. On je to celkem častý psychologický jev.

Messi si zkrátka vybudoval určitou pověst a mluví za něj především branky, i když je to skvělý tvůrce hry. Stačí, pokud někdo s tak silnou pověstí, jako má Messi, nezahrál svůj standart a hned je jeho výkon špatný, i kdyby byl jednoznačně nejlepší na hřišti, což je Messiho případ.¨

S minimálně třemi hráči, které jsi napsal nesouhlasím. U nich to je zase naopak. Hráli svůj nadstandard, Messi byl pod ním, přesto byl lepší. Stává se to i odborníků, stává se to i trenérům a celkem často, takže nic proti tobě.

Nejlepší bude ale smířit se s tím, že oba máme odlišný názor a řešíme něco, co bylo před třemi roky a o čem za další tři pořádně ani nebudeme vědět.

Každopádně se oba shodneme na tom, že je blbost, že Messi nebude legenda, dokud nevyhraje MS... nebo neshodneme?

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ůůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dojebabrala uz nejedneho hraca,Messo je len dalsi v rade ,skoda ho ,ale myslim,ze pri jeho vytazenosti to ani inak skoncit nemoze,nedoliecil a hned zranil tu istu labku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál někde jinde , mohl dosáhnout i na nějaké trofeje.

Reagovat
blaugrana

Konverzácia s valloirem je ako boj s veternými mlynmi.

Reagovat
LAM

jj

jiank jsem četl že bude v 18:30 ten průvod městem.Bude pak i oslava na Camp Nou?

Reagovat
blaugrana

As you can see, the noverad is that this time the cavalcade will not end at the Camp Nou. And it acts to hold the title at the Estadi are postponed until Sunday, coinciding with the match against Valladolid (21.00 h). And it will be the end of that meeting there will be celebration.

Reagovat
LAM

Takže se odehraje zápas pak se chvíli počká připraví se titul a bude oslava.To je lae novinka doufám ale že budou chtít proti Val..hrát a né jen čekat na oslavu,chci vidět pěknej fotbal

Reagovat
blaugrana

Tak ja už žiadne zázraky nečakám. Hlavne aby sa nikto nedojebal a do prípravy s plnou paľbou.

Reagovat
LAM

jj a asi bez Villy,pedra,Abidala,JDS a naopak s Neymarem,T.Silvou,S.Robertem a Deulofeem to by byla paráda

Reagovat
blaugrana

Tak keby prišiel Silva, tak si pri jeho prezentácii pohoním.

Reagovat
LAM

Reagovat
valloire

a pak s tebou má bejt nějaká diskuze o Messim

Reagovat
valloire

To spíš já si tak připadám. Přes ty vaše brejle holt nejede vlak.

Reagovat
LAM

Jinak má někdo link na oslavy?

Reagovat
LAM

aha tak na oficiálních stránkách to jede

Reagovat
Kokesh

I bohovi se obnovují zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce víc, nemá nic!

Reagovat
Rssa

200. pro titul ve správných rukou - v rukou FC Barcelony

Reagovat
CubONE

201. :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele