Messi je králem střelců posedmé, stanovil i rekord v asistencích

20.07.2020, 13:29
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (215)

Přidat komentář
Y.N.W.A

A že ty asistence byly k pokoukání. Prostě když nemá spoluhráče, musí to buď dát sám, nebo jim to donýst až pod nos. Bohužel pro něj na titul sám nestačí, čekám, že ani LM sám vyhrát nezvládne.

Reagovat
Kily8

Bože ľudia sa zobudte, už s tými rečami, že sám. Veď Argentína vyhrala 2x titul bez Messiho, s ním nič, Barca od odchodu Neymara, utŕžila len hanebné vypadnutia z LM. Veď Barca investovala do posíl najviac penazí v dejinách futbalu, aké sám!!! Pamatáš, aký hrala Barca fantastický futbal, keď bol Messi zranený? Neymar zo Suarezom žiarili, naložili Realu 4, spravili si náskok 5 bodov, hrali fantastický, rýchly futbal, nikdo to nebrzdil v strede, nebol tam žiadny hráč, čo nabehá 5 km za zápas. Potom sa Messi uzdravil, hra spomalila a dokázali ešte premrhať 5 bodový náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pod jinym trenerem Setien nema srdce a tym stejne coatchuje vic jeho asistent kvuli kteremu ta trapna sarada probehla ..

Reagovat
crusty

jediný kto by sa mal zobudiť si ty. Videli sme tú Argentínu bez Messiho. Keby nebolo jeho tak sa ani nedostanú na posledné MS.

Reagovat
Kily8

Tím, kde nemal miesto najlepší strelci Talianskej ligy, Icardi a Higuain, král strelcov anglickej ligy- Aguero sedel na lavičke, hviezda Juventusu Dybala, nehrával, takýto tím by sa nedostal ma MS? Takže keď Messi skončí, ty tvrdíš, že Argentínu na MS neuvidíme?! Pozri s akými hráčmi vyhral Maradona MS, akých hráčov mal v Neapole, keď vyhral titul. Žiadneho 2. a 3. najdrahšieho hráča sveta. V jednom sa zhodneme všetci: pri Maradonovi výkon každého hráča rástol, pri Messim, sa aj najvačšie hviezdy stávajú priemernými až podpriemernými hráčmi. To ani najvačší fanatickí, nekritickí zbožňovači Messiho neodškriepia, že Ibra, Coutinho, Dembele, Griezman, Alexis, Maicon inde svietili a v Barce zhasli.

Reagovat
drussbarb

Dokud se Messi nevrátil do repre, nevypadalo to ani na postup na MS, navzdory všemu, co jsi napsal. Tak jak to potom je?

Reagovat
Zizou

Ibrahimovič, Dembelé ani Alexis v Barce nezhasli. Co to furt meleš za hovna? A jaký Maicon proboha? Ty si asi pleteš týmy, fotbalisty a nejspíš sis spletl i tenhle sport.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kily8

Debilko nevieš diskutovať normálne, aby ti hovná nešli z huby? Použi argumenty miesto nadávok, nesprávaj sa ako tupé primitívne hovado. Preklepol som Maicona, miesto Malcoma, ale nie je to dôvod, aby si bol tupý nedomrd. Či futbal sledujem? Trebárs Brazílčanov, čo som sa pomýlil, ti poviem zostavu v každom zápase čo hrali na MS od 1982. Nie preto, že by som sa to učil, ale robil som rozbor každého zápasu a v hlave mi to zostane uložené. Rovnako robím rozbor hry Barci, od krásneho futbalu Ronaldinhovej Barci, až po terajšiu zúfalú Messiho Barcu.

Reagovat
roman1978

taaak určitě. a co ještě víš?

zizou tě nijak neurazil. vysvětlil ti, že někteří tebou jmenovaní hráči v barce nezhasli. a teprve tvá reakce je plná nadávek a urážek.

a jen tak mimochodem, ta úžasná dinhova barca nevyhrála ani zdaleka tolik, co ta messiho zoufalá. tak jaký teda rozbor?

nějak ti to nesedí.

jo a poprosil bych sestavu kanárků na ms v mexicu proti francii. na vikipedii to mají špatně, takže jsem teda zvědav.

Reagovat
Kily8

Ale ja nikde nepíšem, že Messi je zlý hráč, dokonca sa teraz vlastne zhodneme. Keď hral Messi ešte krídlo a keď Barca zbierala trofeje bol Messi najlepší na svete. Aj teraz patrí k najlepším, opakujem aby ste na mňa neútočili, aj teraz patrí k najlepším, ale hre Barcelony škodí. Ja som bol fanúšikom Barci, teraz sa mi nepáči. Môžeš povedať., že som fanúšik úspechu, ale ja som neni katalánec, nebol som v Barcelone, mne sa páčili kvôli štýlu futbalu. Miloval som ešte spoluprácu Messiho s Alvesom. Teraz sa mi nepáči. Opakujem vždy tvrdím, že Messi patrí k najlepším, ale vo vela veciach je najlepší, ale keď napíšem aj jeho nedostatok, alebo chybu, všetko zanikne a som terčom útokov, že ničomu nerozumiem, ako si to môžem dovoliť, mám si pozrieť koľko dal gólov, dávajú mi linky na youtube a trofeje keď nezíska jeho tím, je to chyba toho, že Barca a Argentína majú najslabších futbalistov na svete, bez ohľadu na to, že sú tam 2. a 3. najdrahší hráč v dejinách, králi strelcov Talianskej, Anglickej ligy....

Reagovat
valloire

Napsal jsi sektě velmi nepohodlný názor a to se nesmí...jsi tu prvně? Ono nikdo nebere Messimu jeho určitou genialitu, ale on má i nedostatky že. Ale o těch se mluvit nesmí. Něco jako požár v Nantes...

Reagovat
Kily8

To sú youtube fanúšikovia a sú šokovaný z niekoho, kto kritizuje niekoho, kto má také pekné zostrihy na youtube a dáva také pekné góly. Celý futbal nepotrebujú pozerať a hodnotiť iné veci, načo to je dobré....pozri skills i víš všetko

Reagovat
Zizou

Hele problém je asi v tom, že ty hodnotíš, stejně jako ten tvůj momentálně největší fanoušek valloire, fotbalisty primárně podle nějakého vlivu na tým. Samozřejmě tomu i rozumím, ale my tady přece hodnotíme fotbalisty jako jednotlivce a přínos pro tým tímto musíš brát jako další z fotbalových "skills" stejně jako třeba defenzivu, tvorbu hry apod. To, jak bude hráč pro tým důležitý, je trenérova práce a ti, co jsou v Barce teď, s Messim prostě nedokáží pracovat. Každý fotbalista ví, že nejtěžší skill je ale ve fotbale samotná práce s balonem a "decision making" a tohle je Messiho nedostižná devíza napříč celou fotbalovou historií. Tihle fotbalisté spolu jsou spolu ještě s geniálními střelci považováni za největší fotbalové klenoty. A Messi je navíc obojí. Neuvěřitelné. Každopádně si taky myslím, že Messi má v Barceloně už takovou auru, že si asi opravdu může dělat na hřišti, co chce. A víš, co je divné? Že mu nikdy žádný z těch trenérů neřekne, ať Messi začne víc běhat třeba. Proč asi? No protože ví, že Messi může sám obejít z půlky libovolný počet hráčů a sám dát gól nebo ho připravit někomu jinému. Messiho individuální schopnosti jsou něco, co jsem v životě neviděl a tento názor zastává velké množství fotbalových celebrit. Jeho cit pro míč a veškerý fotbalový přehled je prosté fotbalové umění. Žádný Pelé ani Maradona nedokázal to, co Messi. Všichni ti geniální fotbalisti před ním dělali věci, které člověk chápal. Messiho rozhodování a kvalitu provedení prostě někdy chápat vůbec nejde a proto se o něm říká, že je génius a goat. Argumentovat tituly z MS je v kolektivních sportech taky hloupost. Navíc největší fotbalová kvalita se nyní soustředuje v největších evropských klubech, takže ti úplně nejlepší se setkávají v LM když už. MS má jen největší váhu z hlediska zase jen týmového úspěchu pro fotbalistu. Nerozebírej týmy, rozebírej fotbalisty, když si bavíme o goat, ty youtubere.

Reagovat
Kily8

Futbal je kolektívny šport, ide tam na 99% o kolektívne trofeje. Ešte si nikto nedával ciel, že budem najlepší strelec, najlepší nahrávač, vždy bol hlavný cieľ úspech kolektívu. Dokonca aj Messi o tom hovorí, aj keď to každý berie s rezervou. A titul MS je svatý grál pre futbalistov. kto ho nevyhrá, nemôže byť legenda. Každý povie, že Pelé má 3 tituly z MS, nikdy sa nespomína, čo vyhral s klubom, či bol v lige najlepší strelec, v pohároch, to nikoho nezaujíma. Možno v tú danú sezónu, ale po roku to je zabudnuté. Kdežto titul z MS je to čo má každý v životopise, ako prvé. Tak ako by sa Gretsky nikdy nestal tým čím je, ak by nevyhral Stanley cup, ak by Jordan nevyhral NBA, nikdy by nebol Jordanom. Ak Messi neprinesie Argentínčanom titul, nikdy nebude Maradonom, nikdy nebude pre nich boh a budú ho naďalej kritizovať za slabé výkony.

Reagovat
drussbarb

Všechny tvé moudra by se tedy otočily o 180 stupňů, kdyby Arg ve finále porazila Německo?

Reagovat
valloire

jelilkož má stejnej názor, odpovím ti taky : bylo by to lepší, ale taky by na tom MS musel předvést nějakej odpovídající výkon

Reagovat
Zizou

Ano, fotbal je samozřejmě kolektivní sport, ale o tom se tady přece nebavíme. A překvapuje mě, jak ty můžeš vědět, že si to nikdo nedává za cíl? Třeba u CR bych si toho nebyl až tak jistý. Ale určitě každý fotbalista chce se svým týmem vyhrávat, to je jasné. Titul z MS je ve fotbale nejvíc, vždycky byl a vždy taky bude. Tohle absolutně nepopírám. Jenže nesouhlasím s tím, že kdo ho nevyhraje, nemůže být legenda. Protože kdyby se narodil Pelé třeba v Kamerunu, nevyhrál by nikdy MS. Čili už by nikdy nebyl žádná legenda? Divné ne? Je to prostě kravina, poněvadž podle téhle teorie jsou všichni držitelé titulu z MS lepší fotbalisté než Messi. Takže ťuky ťuk, už to dochází? Já ve fotbale hodnotím čistě jen individuální kvality těch borců a ne jejich týmové trofeje, podle kterých takto škatulkuješ fotbalisty ty a ten druhý expert. Pelé byl jedinečný a vyjjímečný fotbalista, ale bez svých spoluhráčů by na 3 tituly z MS nikdy nedosáhl.

Reagovat
valloire

Fotbalista a nemá vliv na hru svýho týmu? Ty vole zizou....Co je platný, když obejde 2 hráš a následně ztratí míč? Messi měl nejvíc ztrát právě v zápasech třeba LM, kdy Barca vypadla.

Následný že jsi nikdy neviděl hráče s jeho individuálními schopnostmi, to je vtip ne? Pelé uměl toho daleko víc a nejenom on. Co dokázal Messi a Pelé s Diegem ne? Dokázal nevyhrát MS a nedat ani gol v rozhodující fázi MS, kterej je pro něj přece tak snadnej, stačí jako Diego přejít přes 6 hráčů a dát ho ne? Neumí pořádně nůžky, hlavičkuje mizerně a většinu akcí hází nalevo kde někdo má nabíhat. Takhle čitelnej nikdo z těch, který by si chtěl s ním srovnat, nebyl. A navíc právě, že se nejlepší koncentrujou do pár klubů to má obrovsky ulehčený. A stejně si to prej nemá s kym dát.

Reagovat
Kily8

Lepší dribling mali Garincha a Denilson. Veľmi veľa brazílčanov hovorí, že Garincha bol lepší hráč, ako Pelé. Dokonca myslím, že Brazília s Garinchom v zostave NIKDY neprehrala! To je legenda! Fantastický dribling, majster sveta a Brazília v zostave s ním nikdy neprehrala. Napriekt tomu youtube fanúšikovia tvrdia, že niekto kto na MS nikdy nežiaril, nikdy ich nevyhral, je lepši? Prečo? Lebo youtube, lebo fejsbuk, lebo viac lajkov.... A prečo je teda Pelé Král? Lebo má 3 tituly a tam kde youtube legenda vadla, on prekvital.

Reagovat
valloire

Tak brazilskej dribling je neopakovatelnej. Dělat že jedinej Messi má dribling je strašně směšný. Garrincha s Brazílií neprohrál, taky jsem to četl.

Reagovat
el Principito

máš nějaký mezery v historii... Prohrál... Ale Brazílie neprohralála zápas ve kterém nastoupili Pelé a Garrincha

Reagovat
el Principito

posranej mobil... neprohrála

Reagovat
valloire

může být, zas nejsem chodící encyklopedie

Reagovat
Zizou

Tak už jste si tady navzájem pohonily ty vaše oháňky a teď k věci. Fotbalista a nemá vliv na hru svýho týmu? Tohle já někdě napsal? Opět tady mylně uvádíš něco, co sis jako obvykle bravůrně politicky překroutil, vlastně ani nevím z čeho. Neumíš číst sakra? To je pořád dokola. Bav se k věci a ne o tom, co se ti zrovna zlíbí. A teď. Messi obejde 2 hráče a pak ztratí. No ty vole, tohle si Pelému nikdy určitě nestalo. A víš co se ještě hodně fotbalistům nestalo? Že by vůbec obešli 2 hráče, což Messi dělá naprosto běžně. A když tohle jako jediný zkouší, je snad automatické, že těch ztrát bude mít nejvíc. Tohle by ti snad mohlo dojít, ne? Navíc kdo ví, jestli se vůbec tyhle tvé statistiky zakládají na pravdě. Dále teda… Ne neviděl jsem hráče z jeho individuálními schopnostmi. Ty asi jo, ale to teda nevím kde. Možná PS4. Více fotbalistů toho třeba umí víc než Messi, mají rozmanitější schopnosti a techniku. Ale nikdo není a nikdy nebyl tak dobrý v kontrole toho kulatého nesmyslu u své nohy a rozhodování se, co s ním. Jasně Pelé uměl nůžky, dejme tomu, že i hlavičky, dokázal dát gól v rozhodující fázi MS. Ale tohle přece dokázalo spousta hráčů. Nůžky umím třeba i já, takže proč by mělo zrovna tohle dělat nějakou rozdílovou položku na té misce vah. Ty si fotbal nikdy nehrál, čili vůbec nechápu, jak se opovažuješ porovnávat, co je jak těžké a co je jak kvalitní. Fotbal hraji celý život a k tomu jsem se samozřejmě věnoval rekreačně i spoustě jiných sportů. Ale nikdy bych si nedovolil hodnotit a porovnávat obtížnost čehokoliv třeba já nevím v hokeji. A chceš vědět, proč bych to nedělal? No protože jsem soudný a protože jsem nebyl dennodenně na ledě a tak prostě nevím, co je jak složité a těžké. Mně se to jen může třeba líbit a mohu to pouze laicky zhodnotit. A stejně tak ty a tobě podobní všeználci hodnotí fotbal. Laicky, na základě tvých domněnek, týmových trofejí a navíc ještě uboze dle klubové příslušnosti, což určitě ještě ani nepřiznáš. Jsme přece národ trenérů a kuchařů navrch. Už mě nepřesvědčuj prosím tě o ničem, protože já jsem taky viděl ze záznamu Pelého hrát. A ano, byl to na svou dobu borec. Ale ne takový borec jako Messi. Fotbal a veškerý sport šel obrovsky dopředu. Vše je mnohem rychlejší, dynamičtější a v neposlední řadě i mnohem taktičtěji provázanější. Takže je úplně logické, že ten poslední nejlepší fotbalista, je nejlepší ze všech. A to je Messi, ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Zizou

Garinchu znám, ale neviděl jsem. A ani mě to nezajímá, protože fotbal je teď prostě úplně jinde. Viděl jsem ale Denilsona a při jeho kličkách by si opravdu 90% fotbalistů nejspíš zamotalo nohy, ale bylo to spíše efektní než efektivní. Každopádně si pleteš driblink s technikou. Takže radši ještě zapracuj na svých vědeckých rozborech na youtube legendo. Pak ti možná dám někdy z lítosti lajk na tvůj fejsbůk.

Reagovat
valloire

viděl jsi Denilsona a Garrinchu ne?

Reagovat
Zizou

Ano. Viděl jsem Denilsona na MS 1998. Garrinchu z doby kamenné ne. Tvůj smajl je tedy na místě.

Reagovat
valloire

Denilsona jsi viděl na MS. Jinak ne co? Co ti brání vidět na MS Garrinchu?

Reagovat
valloire

na wiki sestava není...

Reagovat
Zizou

Tak konečně se trošku pochlapil Maďare.Ale zase uber, Mlét hovna není žádné nadávání, ale obyčejný slangový výraz. Nadáváš tu jenom ty a přitom jsi tu čtrnáct dní aj s cestou. Tvými argumenty tu jsou výblitky z tvojí palice a myslíš si, že se poseru, když tu napíšeš, že děláš nějaké vědecké rozbory? To mám být jako nějaký tvůj argument? Napsal si, že Ibra, Coutinho a zbytek v Barce zhasli. Což je minimálně z poloviny pěkná kokotina. Viz výše ani Zlatan, ani Alexis a ani Dembelé v Barce nezhasli. Zlatan nezůstal, protože jeho ego je větší než aby se komukoliv podřizoval, Alexis byl na tom podobně jen v o něco menší míře, ale oba v Barce měli vynikajicí statistiky a předvádělí skvělé fotbalové kousky, stejně jako Eto, Henry, Villa, Pedro, Neymar, Suarez, se kterýma Messi hrál. Dembelé je trochu jiný případ díky své životosprávě, ale tohle přece nemůžeš přisuzovat Messimu a navíc myslím, že pokud bude v pořádku, klidně může pořád zahvězdit. Každopádně měl už doposud záblesky výtečných momentů, ale zatím svou výkonnost nedokáže udržet pořád na špičkovné úrovni jednak tím, že je pořád dost mladý a zadruhé svými častými zraněními. Pro drtivou většinu fotbalistů je tou nejdůležitější věcí pro udržení formy, pravidelná zápasová porce. Takže i pro Hazarda, o kterém v jiném článku tady taky píšeš jen samé pičoviny. Odepisovat ti všude ale nebudu, nemám na blbosti čas. Stačí už valloire. Malcom nebyl nikdy žádná hvězda a tak to prostě v Barce nezvládl. No a Coutinho s Griezmannem se asi jednoduše posrali z Messiho vlivu na tým, rozklepali se jim kolena a ztratili sebevědomí. A myslíš, že za to může Messi? Že chodí za Griezmannem a že mu říká, že jestli bude sólovat a nepřihraje mu, tak že půjde? Hovno Maďare.

Reagovat
Kily8

Chceš ukázať, že vieš byť ešte vačší primitív? To sa ti podarilo. Myslíš, že čím viac kokotín, hovien, maďarov, urážok ti ide z huby, tým ťa bude niekto viac rešpektovať? Iba ak nejaký taký tupý primitív, ako Ty. Šport má byť prostriedok, aby sa ľudia pri tom zabavili, podebatovali a nie aby vulgárne hovadá tu niekoho častovali nadávkami, urážkami, iba preto, že vylovia iný názor, ako zakomplexovaný tupec žbožňovač.

Reagovat
Zizou

Víš, co je vtipné? Že nadávat si tady začal ty a pořád mi to tady předhazuješ. Ale bohužel si asi opravdu tak zabedněný, že sis to vlastně ani neuvědomil. Nemám slov Maďare, fakt.

Reagovat
drussbarb

“Použi argumenty miesto nadávok, nesprávaj sa ako tupé primitívne hovado”

Vím, že je svoboda projevu, ale za blitky tohoto druhu bych dával ban nebo mazal účet. Strašné

Reagovat
Kily8

Keď niekoho požiadaš, aby sa nesprával ako...., tak to musíš pomenovať. Keď mu povieš správaš sa nekultúrne a neslušne, človek tak nekultúrny, čo okolo seba hádže urážky za konkrétny vecný názor, ani nebude rozumieť, čo od neho chceš. Ak so mnou bude niekto normálne diskutovať, nebude ma urážať a može mať úplne opačný názor, nikdy ho nebudem urážat.

Reagovat
valloire

Reagovat
Zizou

Reagovat
Eichel

Reagovat
Zlatko28

Meli by mu děkovat, že je dostal do finále MS, ten tým na to neměl ani za nic

Reagovat
Kily8

V tom finále som bol najvačším Messiho fanúšikom, aby nevyhrali Nemci. Šlak ma išiel trafiť, keď sa pokakal a zavraždil tutovku a nemecké prasátko Gotze premenil oveľa menšiu šancu

Reagovat
smazaný uživatel

To byl higuain anebo palácio, ale ty to máš celé domotane..

Reagovat
valloire

A zase... do finále je nedostal Messi, ale jejich defenziva. Messi je možná dostal ze skupiny s Iránem a Bosnou s Nigériií - fakt oříšek.

Reagovat
Zizou

A zase... Ne možná, ale určitě. A oříšek to dozajistě byl, protože co si tak pamatuju, tak třeba CR měl s Íránem docela velké problémy na posledním mundialu.

Reagovat
valloire

No dobrá, abys viděl mou objektivitu....tak z tý skupiny je dostal. Z nejlehčí skupiny na MS.

Reagovat
Zizou

Objektivita a ty v jedné větě? A na MS již ve 21. století není lehkých soupeřů. To bývávalo za dob Edsona Arantese, Zica a spol.

Reagovat
valloire

jj, to povídej Italům, Němcům, Brazilcům, když hrálo na MS 16 týmů a ne celej svět, kterej zved prdel z pouště a šel si zakopat proti Leovi a spol.

Reagovat
Zizou

No klidně bych jim to pověděl, kdybych uměl italsky nebo německy nebo portugalsky.

Reagovat
valloire

Brazílie třeba hrála na MS 70 s Anglií, ČSSR a Rumunskem, špičkovými týmy svý doby. Kdyby hrála Argentina s Francií, Chorvatskem a Ruskem, tak letí hned domů.

Reagovat
Zizou

Tohle ti jde a mě nezajímá. Fotbal minulého století je diametrálně odlišný toho dnešního.

Reagovat
valloire

dneska tam každej běhá jak splašenej zajíc

Reagovat
Zizou

Vyjma Messiho.

Reagovat
valloire

Reagovat
rave

V současné situaci je pro Barcu jedině dobře, že ten titul nezískala.

Reagovat
Unique

Jak říkáš...

Reagovat
LAM

Král

Věřim,že příští sezona bude daleko koukatelnější.Fati a Puig si jasně říkají o základ.

Reagovat
Beči

Tak, tak. Útočnou trojici bych dal Fati - Griezz/Suárez - Messi a v záloze před Busquetsem Frenkie s Puigem.

Reagovat
Gazdo

*pred Frenkiem Puig s Alenou... ale dopadne to tak ze pred Busquetsom bude Pjanič s Rakitičom a alternovat bude Vidal

Reagovat
Beči

Já si to myslím též.

Reagovat
cetto

Teprv 33? Jeho jméno slýchám už tak dlouho, že jsem myslel nějakých 36-37. Tak to ještě v klidu může hrát tak 5 let na podobný úrovni. Přehled o hře a myšlení nezestárne, bude akorát asi postupně zpomalovat a zhoršovat se v pohybu.

Reagovat
ttopi

Branek bude dávat ze hry méně a méně. Ale asistencí může mít furt mraky.

Reagovat
off-olda

"V pohybu".

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

S jeho stylem pohybu, když bude dost trénovat, tak si může držet úroveň klidně do čtyřiceti. Pokud mu vydrží zdraví.

Reagovat
Beči

S tím, že se může později i z pravého křádla přesunout na hrot, tak jak to udělal Ronaldo, když začal zpomalovat.

Reagovat
Gazdo

Tak Ronaldo narozdiel od Messiho moze vyuzivat na hrote vo vyssom veku vacsiu silu, robustnejsiu postavu a vacsiu vysku ktora sa proste u hrota bez rychlosti (ktoru ronaldo uz straca) jednoducho vyzaduje. Nehovorim ze by Messi zapadol ale nebolo by to ono. Mozno ako falosna devina pripadne ofenzivny zaloznik v inej formacii preco nie. Uz aj tak podla mna nema byt na kridle lebo nerobi to co sa od kridel vyzaduje a to je roztahovat hru. A tak na Semedovi alebo Robertovi zostava robit aj kridelnika aj beka s tym ze Messi im nepomaha branit. Potom je jasne ze vyzeraju este horsie ako realne su. Ale tak to uz je na dlhsie debaty

Reagovat
Beči

Barca hraje stylem, ve kterém nemusí křídlo tolik vynikat, jelikož, jak říkáš, krajní obránci se o tyto věci starají za něj. Technicky vzato by se plně hodil k nám (Liverpool), ale nemyslím, že by ještě někdy přestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

taky Messimi počítají za asistence úplně všechno, něco jako NHL Gretzkymu v 80.letech, stačilo když byl jen na ledě. Včera zas sraženou přihrávku obráncem na Fatiho jenom aby měl ten rekord a bylo o čem psát. Tohle třeba Crisovi nikdy nezapočítali, proto jeho rekordy mají větší váhu!

Reagovat
Unique

To myslíš vážně?

Reagovat
Diego2

Reagovat
ttopi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
tunkic

Reagovat
Y.N.W.A

a víš jak se počítají asistence? ...ty seš asi taky sraženej spoluhráčem

Reagovat
smazaný uživatel

ano vím a proto kdyby nebyla rekordní tak by mu ji sebrali

Reagovat
rave

Tobě kdyby někdo počítal IQ, tak nemáš víc bodů, něž Messi za tuhle sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

hnup duff

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný matroš

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gazdo

Zrovna ty?

Reagovat
Kixi Syhimour

To myslí ironicky

Reagovat
Ed_Hazard

pššt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tos ale neměl, slítnou se tu

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem napsat pravdu a souvislosti

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Gretzsky nebyl nejlepší jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hral s kanadskym eskymaci jako Pele s indiani v brazilsky dzungle

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl mezi Gretzkym a Messim je ten, že on ty áčka navíc nepotřeboval, aby lámal rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil je ten, že ty nedokážeš přijmout, že Messi je výjimečný. V tom je problém

Reagovat
Kily8

Pre mňa sú výnimoční hráči, ktorí majú titul z MS. To len teraz v dobe youtube fanúšikov futbalu, sa kašle na to, že futbal je kolektívny šport a začali zbožňovať sebcov, ktorým ide o osobné štatistiky. Trebárs taký Zico, Maradonu vždy zatienil vo vzájomných zápasoch, ale nie je legendou, lebo nepriniesol Brazílii titul. Legendou je Maradona lebo sa mu to podarilo. Pozri si trebárs zápas na MS 1982, o koľko bol Zico lepší. A Messi nehrá za žiadny Gabun! Hrá za krajinu, ktorá titul dokázala 2 x vyhrať. Ak by sa Messi nepokakal a premenil by vo finále megatutovku, bol by v Argentíne skoro taký populárny, ako Diego. Ale nie je...

Reagovat
valloire

ty vole mluvíš mi z duše

Reagovat
technecium

Roberos pls

Reagovat
Zizou

Já věděl, že sis ho najal. A teď si to podepsal.

Reagovat
valloire

Má stejnej názor, správnej názor a tobě se to nelíbí...to je šok? V čem nemá pravdu? Říkám, že Zico byl geniální a mám ho nejradši, jenže nemá titul z MS, tým k němu nedovedl, ale Maradona ano...takže u mě je v tom případě Maradona - ač jsem ho nesnášel - výš. On to dokázal, Zico ne. A ano, Messi neměl ve finále megatutovku, ale kdo za to může? Maradona si ji dokázal vytvořit sám, Leo nebyl vidět. Takže se posral. A fakt nehraje za Gabun, ale za Argentinu. Co by chtěl víc?

Reagovat
Zizou

Hodnotit individuálně fotbalisty kolektivními úspěchy je logicky kravina. Čili váš správnej názor je logicky taky kravina. Messi je individuálně nejlepší hráč téhle hry a pokud to nevidíš, tak nezoufej. Prostě na to nemáš brejle a tohle se bohužel nepoštěstí každému. Ale to už přece víme dávno.

Reagovat
valloire

Vůbec ne. Jsou fotbalisté a říká se jim rozdílový že, kteří pouhou svou přítomností na hřišti zvednou hru celýho týmu. Když se nedaří, vezmou to na sebe a otočí zápas. Namátkou Kvašňák s Maďarskem, Platini s Portugalskem, Ronaldo s Juve, Rummenigge s Francií....apod. Takže je logický, že když jejich individuální výkon převáží misky vah ve prospěch jejich týmu kterej tím pádem zažije ten kolektivní úspěch, lze je posuzovat dle toho úspěchu.

Reagovat
Zizou

Přijde mi divné, že když si pamatuješ všechny ty černobílý fotbalisty, tak že si nepamatuješ zápasy, ve kterých byl rozdílový Messi. A že jich kurva bylo. A ano bylo to třeba i finále LM. Takže naposledy. Jeden hráč nic nevyhraje, nikdy tomu tak nebylo a nesnaž se tady tvrdit něco jiného. Každopádně dobře Messi není lídr, ale je individuálně úplně někde jinde než kdokoliv kdy v téhle hře byl.

Reagovat
Kily8

INDIVIDUÁLNE ano. V plno veciah je najlepší, určite patrí k najlepším, ale má rezervy, ktoré vy nekritickí uctievači proste nechcete vidieť a hneď ste podráždený. Pre mňa bol v období, keď hral na krídle najlepší na svete.

Reagovat
Kily8

To je práve to, idividuálne je možno najlepší, ale kolektívne nie. Mám podrobný rozbor jeho hry, napísať to v 5 vetách sa nedá. Pre mňa bol najlepší na svete, keď hral krídlo, preto ho tam chcel vrátiť Tata Martino, ale defacto ho za to Messi vyhodil. Keď hral v strede útoku, tam mal logické nedostatky, výška, hlavičky... Najvačší problém pre Barcu bol jeho presun do stredu pola, na rolu špílmachra. Áno, keď preberie loptu v stredovom kruhu a rozhodne sa on, Modrič, Xavi, preklučkovať až k vápnu, je v tom najlepší. Len je otázka, či v tom momente je najlepšie riešenie ísť do driblingu, tlačiť to stredom k vápnu, alebo keď je cesta nepriechodná, vieme, že nasledujeklučka na ľavu nohu a prihrávka lavačkou na lavú stranu, vačšinou Albu. Veľa krát je výhodnejšia zmena rytmu hry, ako to dokázal Xavi, alebo Modrič. Pre youtube fanúšika sú samozrejme efektnejšie tie nekonečné klučky, dribling a potom sa dočítame, že Messi bol famózny dal 2 góly, ale spoluhráči boli zlí, preto Barca vypadla. Kdežto Modrič nevinikal driblingom, nesnažil sa každú akciu zakončiť sám, ale režíroval svoj tím a nie je taký král na youtube, nemá individuálne ceny, ale má 3 tituly v LM.

Reagovat
roman1978

a kolik jich má prosím messi? nějak nevím. a kde hrál messi, když dal nejvíc golů a barca vyhrála treble?

jo a ten rozbor lze jednoduše, pomocí copy and paste, dát i sem. na ten jsem velice zvědav.

dík

Reagovat
valloire

...a v repre, když tam nalevo nikdo nenabíhá, je ztracenej jak na MS v playoff fázi

Reagovat
Zizou

Individuálně je nejlepší bez debat a tímhle by ta debata měla i skončit. To, že Messi vyhodil Tatu, je jen tvá ničím nepodložená domněnka, takže zbytečně Messiho očerňuješ. Pro Messiho je vždycky nejlepší jít do driblingu, protože je v tom prostě nejlepší a dokáže projít a neprůchodné, Samozřejmě má v Barce naučené akce, hlavně s Albou teda, ale bylo by divnější, kdyby je za takovou dobu neměl. A je s podivem, že tyhle naučené věci jim neustále vycházejí, když o nich každý ví. Obdivuju Xaviho i Modriče, o kterých píšeš. Jejich technika s míčem a decision making je taky téměř na tom nejvyšším levelu, ale Messi má ještě o něco víc. A tím nemyslím to množství gólů, které dává. No asi se na tu už tady teď zase vyseru, stojí mě to moc času a mám z toho akorát nervy. Takže uživej fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale blbost panebože Zastírat to, že Messi je vyjimečnej dokáže jen ignorat a to ty jsi.

Reagovat
Bakary3

Libi se mi, jak to hraje na notu "neco pamatuju, tak ma muj nazor vahu", pritom je to totalni kravina

A Valloire to podepise.. co dodat.

Reagovat
valloire

valloire podepisuje ty správný názory podpořený fakty

Reagovat
Bakary3

Často diskuzi dokážeš opravdu obohatit... To myslím v dobrým.

Škoda, že se nedokážeš od týhle rivality oprostit a nechovat se tady stejně jako trapáčci pořád řešící Messi / Ronaldo a být aspoň trošku objektivní.

Reagovat
valloire

Rivalita k tomu přece patří. A objektivní...to já jsem. Mam jistý zkušenosti a tak to vidím.

Reagovat
Reggie

Jakou měl Messi ve finále megatutovku? Nějak si nemůžu vybavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby myslel ten primak na konci ze 40 metru

Reagovat
Reggie

To mě taky napadlo, nic jinýho tam rozhodně neměl . Objektivita level valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
Reggie

sorry

Reagovat
valloire

no proto...odpouštím ti teda

Reagovat
valloire

to jsi se spletl, ten přímák nebyl ze 40 metrů, ale letěl 40 metrů nad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zizou

Měl tam jednu střelu z levé strany, někde kolem šestnácky myslím. Šlo to vedle po zemi na zadní tyč. Ale megatutovka teda vypadá úplně jinak. I když zase u Messiho je tutovka i to, když jde sám na dva hráče plus ještě gólman teda.

Reagovat
Reggie

Jak říkáš . Takže je to plácal, ale to jsem tušil.

Reagovat
valloire

no právě...

Reagovat
valloire

to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blbost

Reagovat
Zizou

Reagovat
valloire

Gretzskyho neznam

Reagovat
roman1978

to je ten, co drží všechny rekordy. co vyhrál spoustu stnl cupu a ten, co totálně zastínil mária.

Reagovat
valloire

já dycky myslel, že je to Gretzky totálně Maria nezastínil, to nejde, Maria nezastínil nikdo

Reagovat
Gazdo

Takze genialita je lepsia ako ciste strojove zabijanie statistik. V tom pripade je pre teba platna rovnica Messi>C.Ronaldo

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Tak si protirecis alebo Mario nebol lepsie ako Gretzky

Reagovat
valloire

jsou v podstatě srovnatelný

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=ruloAuFazcg

Asi se shodnem, že moc emotivnějších okamžiků při sledování sportu, jsme nezažili....spolupráce dvou nejlepších hokejistů v historii a pokoření ruský mašiny ...

Celkem lituju ty dnešní mladý, protože tohle fakt nemají šanci už zažít. Co ty na to Romčo? Prej zastínil....

Reagovat
roman1978

však to byla ironie. já měl vždycky radši maria a to o dost..

to je stejné jako s leem - prostě talent od boha.

a jo, je to super - zrovna minulý týden jsem koukal na dokument o mariovi.

Reagovat
valloire

já myslel, že to myslíš vážně... musim se na ty hokeje znova podívat v zimě

Reagovat
roman1978

tak ono je úplně jasné, co preferuješ. prostě tu genialitu, to "něco" navíc, ne žádné stroje a tudíž:

zico byl lepší než gerd

mario byl lepší než wayne

ayrton byl lepší než allain nebo schumi

a to nejlepší nakonec - leo je lepší než (to portugalské sebestředné tydýt) a vlastně než kdokoli

tak už to konečně přiznej, že kdyby to byl brazilec a nebo hrál za bílé zlo, tak na něj nedáš dopustit.

Reagovat
valloire

valloire 22.07.2020 11:33

"Ono nikdo nebere Messimu jeho určitou genialitu, ale on má i nedostatky že"

Ronaldo je taky geniální, možná nikdy jsem neviděl hráče s takovým vlivem na tým a schopností dávat goly. Messi je taky geniální, o tom žádná, jenže je labilní a to se mi moc na něm nelíbí. Nedokáže prostě tu repre vytahnout k titulu. Jedinej hráč, kterej měl všechno je Pelé. Tak to je, ten byl geniální ve všem. Jinak máš trošku pravdu, Messi se špatně narodil a výběr klubu je taky špatnej.

Reagovat
drussbarb

Valloire ti na spekulaci, jak by Messiho hodnotil v brazilském / bílém dresu neodpověděl. Opět

Reagovat
el Principito

ten neodpověděl na žádnou nepříjemou otázku ... on si furt jede to svoje

Reagovat
drussbarb

Něco jako Ovčáček v debatě o Číně, kdy furt opakoval, že Čína je významný investor a proto ji nemáme srát s Taiwanem.

Na otázku, proč se máme orientovat na Čínu, když u nás navzdory ujišťování Zemana investovala jen X miliard, což je 10x MÉNĚ než Taiwan, který je pro nás tedy 10x významnější obchodní partner, ten obrkokot řekl se samolibým úsměvem, který jej naučil Zeman:

“A Vám, paní redaktorko, je X miliard málo?” a tvářil se, jako by vyhrál debatu. Tento způsob argumentování, které někteří obdivují, mě sere

Reagovat
el Principito

Reagovat
drussbarb

S ním je debata ztráta času, možná to dokonce je fakt Zeman, věk na to má a taky je nejchytřejší

Reagovat
valloire

Ztráta času to není, ale nedokážeš mě argumentama přesvědčit. Ono to moc nejde, když spousta faktů hovoří proti tvýmu klukovi z plakátu ty moralisto. Navíc tys typickej liberální demokrat a levičák, jak není po tvým a někdo si dovolí mít jinej názor, kopeš kolem sebe jakoby ti rozbili na pískovišti bábovičku.

Reagovat
drussbarb

A teď sám sobě souhlasně zakývej hlavou a hotovo.

Reagovat
valloire

jsi trapný

Reagovat
drussbarb

A ty jsi Miss sympatie na EF

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

no jasně

Reagovat
Zlatko28

Criss má asistenci tím, že to střelil do brankáře a to se od něj odrazilo k Dybalovi :D :D

Reagovat
drussbarb

Čekal jsem, ze datum registrace bude dnes a ty jsi tu už 12 let.

Tak teď nevím, jestli mi tě spíš nemá být líto

Reagovat
valloire

šah ti na Lea?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam furt ze bez nej by se rvali o 3-5 misto ... je to bestie bohuzel si hho musime uzit uz jen chvili ..uz ted jsou nektere ty zapasy od nej hodne bezzube a z jeho strany dosti otravene ..ale cisla to jsou fakt skvely .. uzasny hrac !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nej zase prijdou dalsi jini hraci.

Takze Barca bude porad Barcou.

O Ronaldinhovi se take psalo, ze za dalsi 20 let se nenajde stejny hrac a hele vylezl hned Messi.

Klub > hrac.

To same bylo a bude i u vas.

Cr7 odesel. ZZ, R9, Raul, Iker odesli a Real je porad realem.

Jinak bez nej budou v klidu na 2.miste o to se nebat nemusis

Reagovat
Allianz_Arena

By mě zajímalo kolik měl ještě druhých asistencí nebo u kolika dalších gólů měl velký podíl, to číslo by vystoupalo snad na podíl přes 70% gólů týmu?

Tím, že Barcelonu moc nesleduji, jsem měl za to, že se trochu veze s týmem, ale tyhle čísla jsou pořád neskutečná, má téměř bod a půl na zápas.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Barcelona sa vezie s Messim. Boli strašidelný. Nie som fanúšik, ale 15 rokov takto slabí neboli, možno pred koncom Rijkaarda

Reagovat
madridcan

Teraz v spojitosti s Messim a tvojim spomenutim Rijkaarda som si spomenul, ako sa Gago smial do ksichtu v tej ulicke majstrov(pasilo) Neskutocne si ten moment vybavit, ked vtedy sa smial ,,Novy Redondo" hypeovanemu hracovi

Reagovat
Bakary3

Muzu jeste jednou a srozumitelně?

Reagovat
madridcan

https://m.youtube.com/watch?v=_dftrf9edwA

Daj si cca prvu minutu a vsimni si Gaga ako sa pozrie na Messiho. Podla nicku a datumu registracie sudim, ze si sa skor v tom obdobi zameriaval na PL. Ja som vtedy žral vsetko kolo PD. Messi bol vtedy stale niekedy vnimany ako hrac, ktory ,ukopol" hattrick proti Realu a Gago sa vyzdvihol do nebies ako nastupca Redonda.

Koniec Rijkaarda sa mi spaja s tymto zapasom, ked plakal na lavicke ako dostava Barcelona na frak.

Reagovat
Bakary3

Aha, diky

Reagovat
valloire

ty vole hoši, zajímejte se trochu o tu historii

Reagovat
Bakary3

Ja se zajimam... ale zrovna tenhle letmy pohled... to opravdu neni vyznamna historicka událost

Reagovat
valloire

ale jo, možná

Reagovat
kilobyte

A stejně to na titul a dokonce ani na Zlatý míč nestačí.

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Už nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

5+5 proti týmům první poloviny tabulky, prostě tahoun jako v play off LM

Reagovat
smazaný uživatel

1+1=2

2+2=4

4+1=5

5+5=10

Messi 10

Reagovat
Juan Román Riquelme

Capitán Varcelona.

Reagovat
Mercury

Podle me ti Messi musel ojet starou, jinak si tu tvoji chorobnou obsesi nedokazu vysvetlit.

Reagovat
LAM

Na tohoto dementa nemá cenu už roky reagovat

Reagovat
valloire

Takže na úplně jasný fakta dokážeš napsat jenom takovouhle sračku jo? A ty tu určitě chceš učit lidi diskutovat...Prober se trochu Mercury.

Reagovat
Mercury

Ja rozhodně nemám ambici kohokoliv 'učit' diskutovat a už vůbec ne tady.

Reagovat
valloire

řekl bych, že ano

Reagovat
Mercury

Budiž.

Reagovat
technecium

Tebe zas musel Messi vojebat osobně

Reagovat
valloire

no a tebe celej Real

Reagovat
Kily8

Takto reagujú fanatický zbožňobači sebca na čísla a fakty. Vždy urážkami. Nikdy im nemožeš napísať fakty, ak sú proti sebcovi. A to ešte keď napíšeš dojmy s katastrofálnej hry, tak sa dočkáš iba toho, že Barcelona má tých najslabších hráčov a Argentína ešte horších a iba preto hrala modla zle. Preto nabehá za zápas 5 km a 9x trafí s priameho kopu do hľadiska, lebo má najslabšich spoluhráčov.

Reagovat
Mercury

A proč mi to píšeš?

Reagovat
valloire

protože nějak došel k tomu, že jsi jeden z nich?

Reagovat
Mercury

Ty mu děláš Ovčáčka dědo?

Reagovat
crusty

Napísať toto o hráčovi ktorého štyri najobľúbenejšie tímy (čo sa týka strieľania gólov) v La Lige sú Sevilla, Real, Atletico a Valencia je slušná demencia. V jednej sezóne im nedá toľko gólov ako zvyčajne a už sa toho dementi chytajú.

Reagovat
valloire

Ale on píše o týhle poslední sezoně....

Reagovat
YNWA__MSN

Nejlepší z nejlepších Nejde ho nemilovat

Reagovat
John Obi Mikel

No Barceloně by spíš pomohlo kdyby hráli víc jako tým.

Reagovat
smazaný uživatel

goat

Reagovat
johan14

Čo je potom toto?

Juventus vede krátce před koncem nad Laziem 2:1 a obě jeho branky dal Cristiano Ronaldo. Portugalský reprezentant se znovu zapsal do historie, stal se prvním fotbalistou, jemuž se povedlo dát minimálně padesát gólů v italské Serii A, anglické Premier League a španělské LaLize. Na padesát gólů v italské lize navíc potřeboval jenom 61 zápasů, rychlejší v minulosti nikdo nebyl.

Reagovat
ttopi

Je to fantastický úspěch, ale zcela upřímně nemůžeš to používat jako argument proti Messimu, kterej PL ani Serii A nikdy nehrál. A jestli jsi alespoň trochu rozumný, tak víš, že by tam těch 50 branek dal nejspíš stejně rychle jako Ronaldo.

Reagovat
drussbarb

Penalta + střela do prázdné branky, legenda

Reagovat
valloire

vida

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší hráč než messi

Reagovat
Unique

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kolik těch branek bylo z penalt?

Reagovat
johan14

12

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je prvni hrac v TOP 5 ligach ktery dal v 1 sezone vice jak 20 golu a asistenci zaroven ... nejak to autor clanku zapomnel zminit ..

Reagovat
LAM

Jsem přesvědčenej,že je v jeho silách mít 30+30.Teda pokuď bude někdo kdo bude ty šance proměňovat.

Jinak dneska když si člověk vybaví jeho nejlepší sezonu 73+29(LM,Liga,Copa,Superpoháry)tak je to něco co asi nikdy neuvidíme překonaný.

Reagovat
Kily8

Akurát som písal o youtube fanúšikoch zbožňovačoch. Pozrú si góly a majú jasno. Žiadne obetovanie pre kolektívny úspech, defenzívny zákrok, vybojované-stratené lopty, medzihra, pressing, načo sledovať hlúposti. Stačí góly z youtube a sú najvačší odborníci

Reagovat
Mercury

Mezihra? Viděls někdy Messiho hrát ty vole? Vždyť přes něj jde skoro všechno. Dej si sprchu, leze ti to na mozek.

Reagovat
Infi

v momentě, kdy někdo napíše "žádná mezihra" u Messiho, se jedná v nejlepším případě o trolla, na kterého nemá cenu reagovat a nebo na naprosto zaujatého člověka, na kterého taky nemá smysl reagovat

Reagovat
Mercury

Reagovat
Reggie

V mezihře je Messi vyloženě navíc, no... Ty vole, kde vy se berete, strašný sračky tady píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

73 branek za sezonu neda vetsina klubu, natoz hracu. Nesmysl.

Reagovat
LAM

Koukni na video nad tebou

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

On uz jeden hrac drive po travnicich behal a pri trose stesti se jeste behem nasich zivotu alespon 1 dalsi najde ..

Reagovat
johan14

Dlho mu tá sláva nevydržala

Juventus vede krátce před koncem nad Laziem 2:1 a obě jeho branky dal Cristiano Ronaldo. Portugalský reprezentant se znovu zapsal do historie, stal se prvním fotbalistou, jemuž se povedlo dát minimálně padesát gólů v italské Serii A, anglické Premier League a španělské LaLize. Na padesát gólů v italské lize navíc potřeboval jenom 61 zápasů, rychlejší v minulosti nikdo nebyl. (football-italia.net)

Reagovat
roman1978

penaldo, no juchu. kolik jich bylo z penalt? tak 20 - jen tip.

Reagovat
roman1978

sorry, sekl jsem se - 17 - no panečku, to je výkon

Reagovat
ttopi

Hele to je jedno, tím bych Ronaldův úspěch nesnižoval. Mě v první chvíli napadlo jaktože tím prvním nebyl Zlatan, ale on toho v PL a v PD moc neodehrál. Jinak by byl jistě první.

Reagovat
Unique

Chtěl bych se zeptat (a nemyslím to nijak zle) kolik dal Ronaldo v současné sezóně gólu z penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

12

Reagovat
Unique

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi po lobotomii nebo imbecil uz od mala? Messimu vydrzi slava jeste hodne generaci po jeho smrti a vzhledem k jeho filantropnimu zaberu a tomu kolik ma potencionalu a pred sebou casu je dost mozne ze ne jen za fotbalove uspechy .. Narozdil od tebe:D ktery povazujes za uspech kopirovat expresku:D

Reagovat
technecium

Čísla má snový. Ale zároveň jako nasraný fanda jehož tým byl až druhý nemůžu nezmínit fakt, že Messi byl pod Setiénem na své poměry neproduktivní v koncovce, což nás nejspíš stálo titul. Ale ve hře o něj jsme stejně byli jen díky němu

Reagovat
Zizou

Máš pravdu s tou potencí. Po covid pauze měl tu mušku nějak vychýlenou. A tady je zase vidět, že pokud není produktivní on, tak to prostě Barce na vítězství nestačí. Je jasné, že to souvisí s psychikou a klidem pro to, co dělá. Takhle nespokojeného jsem ho nikdy neviděl. Ale nedivím se mu, jelikož z Barcelony letos opravdu nešel strach. Bohužel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele