Mertens znovu řádil, místo oslav už myslí na Fiorentinu

18.12.2016, 21:57
Aktuality
Neapol dnes přestřílela Turín 5:3 a hlavním hrdinou utkání se stal Dries Mertens. Belgický útočník nasázel celkem čtyři branky a stal se prvním fotbalistou po dvaačtyřiceti letech, jemuž se v italské nejvyšší soutěži povedlo zaznamenat hattrick ve dvou po sobě jdoucích zápasech (Pietro Anastasi v roce 1974)...

Mertens před týdnem popravil Cagliari a dnes vměstnal tři branky do devíti minut. Své představení začal ve 13. minutě, o chvíli později proměnil penaltu a ve 22. minutě zvyšoval už na 3:0. Z jeho strany to ovšem nebylo vše a deset minut před koncem přidal ještě jeden zásah.

Neapol je v tuto chvíli na třetím místě tabulky Serie A, na druhý Řím ztrácí jenom jeden bod.

"Byl to důležitý zápas. Museli jsme vyhrát, soupeři o víkendu ztratili a chtěli jsme snížit manko na druhé místo. Teď nás čeká Fiorentina, bude to těžký zápas a musíme takto pokračovat," hodnotil Mertens.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
olis

no neviem neviem www.areanapoli.it/immagini/news/ftgllry_221/5.jpg aby aj vo stvrok nieco hrali

inak Dries nie len dnes top vykon, celkovo ta ofenziva znova slape, este zlepsit obranu a hlavne udrzat sa na vitaznej vlne

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi belgickej hrac, co meri min jak 169 cm

Reagovat
salaminoo

ty jsi ale hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam nemuže dlouho zůstat. Vidím to v zimě na nějaky PSG nebo tak něco

Reagovat
pistacik11

to musi kazdy lepsi hrac hned niekde prestupovat?? To menej bohate kluby nemaju pravo na dobrych hracov ci co? Co je toto za dobu. Takto fakt uz clovek nezazije finale LM ako Porto-Monaco, ci vitazov kluby ako Dortmund, Ajax, Marseille, PSV, CZ Belgrad, Steaua, a nech rovno zrobia s toho turnaj 4 muzstiev (real, barca, atletico, bayern)

Reagovat
FuckT

Nevsimaj si to, podla zakonov prirody drviva vacsina ludi nema ani stipku rozumu, to je v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemusí, ale drtivá většina chce přestoupit, protože chtějí něco vyhrát a samozřejmě v novým klubu dostanou větší peníze.

Reagovat
olis

sklamem ta ale Mertens do mesiaca predlzi zmluvu

Reagovat
pistacik11

A možno chce niečo vyhrať v klube v ktorom je práve teraz, a po ďalšie ide mu dalo by sa povedať, že len táto polsezona, tak načo prestupovať

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Posledný mesiac má formu, trochu mu trvalo kým si zvykol na tú false 9. Sarri za tento ťah, aj keď som ho veľmi nevedel pochopiť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele