Mertens chce jet na MS. Ví, že potřebuje dobré výkony z klubu

02.11.2013, 18:19
Aktuality
Spoustu práce před sebou má Dries Mertens. Belgický útočník v létě přestoupil z PSV Eindhoven do Neapole a v italském klubu se potřebuje rychle začít výrazněji prosazovat, aby si splnil sen v podobě účasti na světovém šampionátu v Brazílii...

"Snad se mi zde bude dařit, jenom díky tomu budu moci sbírat starty v národním týmu a snad se dostanu do kádru pro mistrovství světa," řekl 26letý fotbalista.

Belgičané prošli kvalifikací o postup do Brazílie jako nůž máslem a Mertens v první půli cyklu nastupoval pravidelně, v závěrečných čtyřech zápasech se ovšem na trávník už nepodíval. V Neapoli by mu mohl pomoci středeční zápas na půdě Fiorentiny - SSC vyhrálo 2:1 a Mertens dal vítěznou a zároveň svou premiérovou branku v novém klubu, který vede Rafael Benítez.

"Pro mě je to skvělý trenér. Chtěl mě tady mít, já zároveň chtěl jít do Itálie. Teď se všichni soustředíme jenom na zápas s Catanií, chceme získat tři body. Není to nejdůležitější zápas sezony, ale rozhodně bude pikantní. Musíme udržet koncentraci stejně jako proti Fiorentině," řekl dále Mertens.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
olis

je skvely a bude este lepsi, ak si dobre zvykne a cele si to este viac sadne tak to bude sila

som rad ze ho Neapol priviedol

Reagovat
mastakillah

Myslím si, že pojede. Jen na základ to stačit bohužel nebude

Reagovat
smazaný uživatel

přes Hazarda se těžko dostane....Ale žolík to může být výborný

Reagovat
VojtovaChelsea

belgie má těch žolíků dost

Reagovat
smazaný uživatel

chciet je pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Pojede určitě, pokud se nezrani. Takova kvalita jako prvni střidajici hráč do ofenzivy moc repre tymu nemá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele