Mertens budoucnost zatím neřeší, ale jiný italský klub po Neapoli nezavrhl

13.09.2019, 13:29
Aktuality
Belgický útočník Dries Mertens nevyloučil, že by v létě mohl odejít z Neapole do jiného italského mužstva. "Ale momentálně si nedovedu sám sebe představit v jiném dresu než v tom neapolském," řekl.

Mertensovi v současnosti běží poslední rok jeho kontraktu v Neapoli. A protože klub zatím s návrhem prodloužení smlouvy nepřišel, spekuluje se hojně o tom, kam by mohly vést další kroky zkušeného forvarda.

Nejčastěji se hovořilo o Číně, zámořské Major League Soccer a také o belgickém Anderlechtu. Sám Belgičan ale v rozhovoru pro Corriere della Sera první dvě možnosti prakticky vyloučil. "Myslím si, je příliš brzy na to hovořit o Číně nebo Spojených státech. Stále se cítím fyzicky velmi dobře a chtěl bych ještě pokračovat na té nejvyšší úrovni, v nějaké významné lize. Momentálně se ale soustředím na nejbližších osm měsíců v Neapoli," prohlásil Mertens.

Zároveň ale, jistě k nevoli vášnivých příznivců Neapole, Mertens nevyloučil, že by mohl odejít i do jiného italského klubu. "Pokud by mi nějaký italský klub zavolal, určitě bych to zvážil. Momentálně si sice nedovedu sám sebe představit v jiném dresu než v tom neapolském, ale kdyby ta možnost na stole byla, musel bych se nějak rozhodnout. Teď je to ale předčasné, žiju spíš přítomností," dodal belgický reprezentant.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
jednou

S momentální politikou podepisování volných hráču bych se nedivil kdyby skončil v Juve nebo AC

Reagovat
salaminoo

pro AC sen, ale tam nepujde, není důvod teď

Reagovat
El-Pistolero-68

AC uz to po Gallianiho odchodu temer nedela.

Reagovat
Recoba Inter

Bologna volá

Reagovat
cink

Predicted Inter starting XI (3-4-2-1):

Samir Handanovic;

Diego Godin, Stefan de Vrij, Milan Skriniar;

Antonio Candreva, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Asamoah;

Matteo Politano, Stefano Sensi;

Romelu Lukaku.

Reagovat
El-Pistolero-68

Sensi nejak vysoko, ne? A 352 s Lautarem jako SS a Politanem na lavicce by podle me vypadalo lip.

Reagovat
cink

Též se mi zdá že sensi je vysoko radši bych to viděl

Candreva/Lazaro - Barella/Brozovic/Sensi rotace - Asamoah

Politano/Lautaro - Sanchez/?

Lukaku-

Reagovat
smazaný uživatel

Maurizio sa po dlhej dobe vratil na tlacovku a hned v prvom interview spomenul ako od detstva fandil Napoli... Ako myslel som to len zo zartu ale on je podla mna schopny im to Scudetto seriozne venovat na konci sezony :DDDD

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele