Měli bychom hrát o titul, uvědomuje si Herrera

08.09.2015, 18:32
Aktuality
Manchester United má za sebou rozporuplný vstup do sezóny, ve které chce vylepšit čtvrtou příčku z minulého ročníku. Podle Andera Herrery by měli Red Devils usilovat o titul...

Louis van Gaal dokázal po svém příchodu dotáhnout družinu z Old Trafford na zmíněnou čtvrtou pozici, díky čemuž se Rudí ďáblové znovu vracejí do prestižní Ligy mistrů.

Pro letošní ročník však hodlají nároční fanoušci vidět své oblíbence na vyšších příčkách, ideálně při boji o mistrovský primát. "V minulé sezóně jsme se spíše seznamovali, přišel nový manažer a spoustu nových hráčů. Nyní už nemůžeme hledat výmluvy," prohlásil Herrera.

United zatím ze čtyř ligových zápasů vybojovali sedm bodů, přičemž hned třikrát udrželi čisté konto, před reprezentační přestávkou ale překvapivě nestačili na Swansea. "Budeme se snažit vyhrát každý zápas. Musíme vylepšit umístění z minulé sezóny," dodal záložník.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (469)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele