McLeishova egyptská štace skončila ani ne po třech měsících

03.05.2016, 10:40
Aktuality
Jen pár dní poté, co mu vedení Zamaleku odvolalo asistenty, ukončil s egyptským klubem spolupráci také sám skotský manažer Alex McLeish. Ten takhle ve funkci vydržel všehovšudy 65 dnů, za předčasné ukončení kontraktu však vyinkasoval tučných šedesát tisíc amerických dolarů na kompenzaci...

Bývalý kormidelník Birminghamu či Aston Villy se tímto stává už čtvrtým odvolaným koučem Zamaleku v průběhu jediné sezony. Před ním náročné vedení tradičního celku nepřesvědčili Jesualdo Ferreira, Marcus Paqueta ani Mido.

Právě po posledně jmenovaném McLeish žezlo přebíral a Zamalek úspěšně dovedl do skupinové fáze africké Ligy mistrů, v domácí soutěži se mu však příliš nevedlo.

Al Ahly za jeho režimu akorát navýšilo svůj náskok na čele tabulky, zatímco Zamalek ještě klidně může přijít o svou druhou příčku.

Alex McLeish se postu hlavního kouče káhirského giganta ujal teprve 23. února a Zamalek vedl pouze v deseti soutěžních utkáních, z nichž šest vyhrál.

Prvním signálem blížícího se McLeishova konce bylo páteční odvolání jeho asistentů, krajana Franka Nuttalla a Moussy El-Habashiho. Nyní se poroučí sám zrzavý trenér, jenž má alespoň na odstupném shrábnout příjemných 60 tisíc amerických dolarů.

Autor: Tomáš Daníček / kingfut.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Robbie

hrobař

Reagovat
miguel bain

Tady mu těch 60 litrů snad někdo závidí

Reagovat
Milan.B

sráááč

Reagovat
smazaný uživatel

skotskej vepř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele