McLeish je na své svěřence pyšný

13.09.2007, 10:29
Aktuality
Po rozlosování kvalifikační skupiny B o postup na mistrovství Evropy do Rakouska a Švýcarska mělo být Skotsko až tím čtvrtým v řadě. Na postup se počítalo s Francií a Itálií, jimž měla nejvíce na paty šlapat Ukrajina, několik zápasů před koncem je ale všechno jinak. Na čele tabulky se vyhřívá Skotsko, které včera senzačně zvítězilo ve Francii...

Domácí sice byli po většinu zápasu lepším týmem, jenomže branku dal jejich soupeř. V 64. minutě se do míče opřel James McFadden a jeho parádní rána skončila k údivu všech francouzských fanoušků v síti.

"Jsem na hráče velice pyšný, byli odměněni za tvrdou práci. Ukázali bojovnost, nadšení, a to všechno ve velkém množství," chválí své svěřence trenér Alex McLeish.

"Moji hráči prokázali obrovské sebevědomí, potřebovali jsme něco speciálního, věděli jsme, že vyhrát bude obrovsky těžké. Skotským fanouškům jsme zavdali důvod k oslavám a já jsem jenom rád, že se to podařilo proti silné Francii. Všichni jsme národ učinili velice, velice šťastným. Tenhle gól je jedním z nejhezčích a nejdůležitějších ve skotské historii," dodal McLeish.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*axis

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

tak to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom dobre?? Že škoti vystrelili 3x na bránku??? Celý zápas sa len bránili. a toto má hrať na euro 2008??? Ďakujem, neprosím. Stačilo mi Grecko pred 3 rokmi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele