McGhee v Aberdeenu skončil, nahradit by ho mohl Strachan

02.12.2010, 10:02
Aktuality
Krize Aberdeenu má logické a očekávané vyústění, po několika týdnech spekulací u kormidla skotského klubu skončil manažer Mark McGhee. Bez práce jsou i jeho asistenti Scott Leitch a Colin Meldrum...

"Za každého v klubu bych chtěl poděkovat Markovi, Scottovi a Colinovi za jejich působení v Aberdeenu. Všichni jim přejeme hodně úspěchů do jejich dalších působení," rozloučil se s McGheem a jeho spolupracovníky předseda Dons Stewart Milne.

Aberdeen začal letošní sezonu skvěle a po dvou zápasech měl a svém kontě šest bodů, pak ale přišla velká krize. V polovině září ještě remizoval v Motherwellu a 23. října porazil Hibernian, dalších jedenáct duelů ale prohrál a ani bod nezískal v posledních šesti po sobě jdoucích zápasech, z nichž zaujal především debakl 0:9 na půdě Celtiku.

Právě se Celtikem měl Aberdeen hrát o víkendu, kvůli počasí ale bylo celé kolo odloženo a Dons tak mají více času na hledání nového manažera. Žhavým kandidátem je Gordon Strachan.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Ha ha ha

Reagovat
REPLIKATOR

Doufám že spadnou!

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by sa napisat - konecne

Od sameho zaciatku posobenia tohto pana na Pittodrie to islo z tymto klubom dole vodou.

Ma snad najhorsiu bilanciu spomedzi vsetkych manazerov Dons v historii.

Na jednej strane mu treba uznat ze nemal prakticky ziaden cash na nakup hracov, na strane druhej toto je udel mnohych manazerov v SPL a predsa niektori aj s odmedzenymi prostriedkami dokazu robit solidne vysledky (Brown-Motherwell, Butcher-ICT, Levein, Houston-Dundee Utd).

Jeho managing nemal ziadnu koncepciu, hraci sa na ihrisku potulovali ako ovecky, nikto nevedel co ma hrat.

Hovori sa o Strachanovi ako jeho nastupcovi. Ten prezil v Aberdeene ako hrac slavne casy, navrat by teda bol namieste. Ale to bol aj McGheeho pripad...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele