McClarena rozzuřila "hanebná" penalta

18.10.2007, 09:14
Aktuality
Anglická reprezentace se dostala prohrou v Rusku do velkých problémů. Její trenér McClaren proto po utkání hodně zuřil, vydýchat nemohl hlavně nařízenou penaltu, ze které domácí vyrovnali. Albionu nyní reálně hrozí, že se nedostane na evropský šampionát.

Hosté začali dobře a po necelé půlhodině je dostal do vedení Wayne Rooney. Anglie by byla spokojená i s bodem, ale ani ten nezískala. Dvěma brankami v rychlém sledu se o to postaral Roman Pavlučenko, především ta první z penalty však hnula žlučí hostujícímu kouči.

"Je to hanebnost," zuřil po zápase Steve McClaren. "Hráli jsme v klidu, ale najednou se všechno zbortilo. Kdyby penalta nebyla nařízena, jsem si absolutně jistý, že bychom utkání vyhráli. Hru jsme zcela kontrolovali."

Rooney sice Zurianova za dres skutečně zatáhl, ale televizní záběry potvrdily, že se tak nestalo v pokutovém území. A tak se na hlavu španělského sudího Mediny Cantaleja snesl velký hněv. "Nikoho neobviňuji, ale rozhodčí stál špatně," pokračoval anglický kouč."

"Nekritizuji hráče, nekritizuji jejich výkon, nekritizuji jejich snahu a nekritizuji vůbec nic, co předvedli na hřišti. Protože kvůli jednomu rozhodnutí jsme místo výhry prohráli," dodal McClaren.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*nofan

No, jsem zvědav, kdy Anglčanům dojde, že s Mc Clarenem šlápli vedle. Lepší milenka a dobrej trenér než špatnej tr. s dobrou pověstí.

Reagovat
HOST*

ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč teda neplichtili, když hru kontrolovali a nebyt nepravem narizene penalty, tak by vyhrali...

Reagovat
HOST*stoak

tak to mal byt fakt primak....rooney to je kanon

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve sebevědomí před Ruskem doma, výhra 3:0 a poté sebevědomí v Rusku, prohra 1:2 a ještě si budou stěžovat na rozhodčího, typická anglická nabubřelá povaha. Já myslím, že by na tom Euru ani nechyběli páč jejich výkony jsou na velkých turnajích takřka vždy tragické

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli hovno, proto dopadli, jak dopadli. Ikdyž ta pentle bejt neměla, tak když tak moc kontrolovali hru, tak měli Rusáky přehrát, ne? Tohle je alibismus nejhrubšího zrna, pane McClaren

Reagovat
hawk

Ten zapas jsem videl celej a fakt mi neprislo, ze by anglani kontrolovali hru, kdyz jsem videl jak si v nekterejch pasazich rusaci delali co chteli tak byla jen otazka casu kdyby tam neco padlo, ale rikat ze konrolovali hru je vylozene alibismus. Navic ten jejich gol rooneyho, i kdyz byl masakralni byl z ojedinelej sance. I kdyz anglani ve fotbale jsou neco jako kanadani v hokeji, oni jsou prece nejlepsi na svete a vzdycky maji pouze smulu ne . I kdyz kanada v tom hokeji alespon vyhrava pravidelne tituly zatimco slavna anglie v poslednich desetiletich vyhrala hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie má, coby kolébka fotbalu, celej JEDEN titul mistra světa a to ještě dost možná gólem, co nebyl ...

Reagovat
HOST*bistinko

Mnooo vsak aj vy Cesi,drobulinka krajinka mate ovela vacsie uspechy ako Anglicania...Tak ich nemam rad...Tak im treba

Reagovat
smazaný uživatel

Mercedes asi videl iný zápas ako ja. no neviem neviem ale ja som nemal pocit že by angličania kontrolovali hru . Inak v týchto rečiach mi dosť pripomína Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

je to špatné on si ted stěžuje ale zápas už skončil měl to být přímák ale chyba ve hře anglánú celý match že by kontrolovaly hru nevím nevím

Reagovat
M11

Protože kvůli jednomu rozhodnutí jsme místo výhry prohráli... to je panecku veta recnika

Reagovat
smazaný uživatel

Možná,že penalta nebyla,ale to není důvod prohry. S jedním vstřeleným gólem se těžko vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně, nebo jo? S jedním vstřeleným gólem se těžko vyhrává, to máš pravdu. Ale v hokeji. Mám pocit, že fotbalový výsledek 1:0 nebývá zas až takovou vzácností.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele