McClaren připravuje změny v sestavě

11.09.2007, 18:40
Aktuality
Další z důležitých bitev čeká zítra Anglii, která ve svém svatostánku ve Wembley přivítá Rusko. Albion v sobotu jasně přehrál Izrael a na své konto si připsal důležité tři body, trenér Steve McClaren je však i přesto připraven udělat v základní sestavě několik změn...

"Bude to těžší zápas. Rusko hraje jiným stylem. Mají vynikající obranu a bude velice těžké ji prolomit. Tak moc bych chtěl udržet stejný tým, formaci a osobnosti, možná ale bude třeba jednu nebo dvě věci změnit," naznačil bývalý manažer Middlesbrough změny v sestavě.

McClaren v tuto chvíli jistě přemýšlí, zda na hrotu útoku bude znovu hrát Emile Heskey, nebo dá šanci Peteru Crouchovi. Dlouhán z Liverpoolu v sobotu nemohl hrát kvůli karetnímu trestu.

"Peter je pro nás důležitým hráčem. Dává branky a funguje jeho spolupráce s Michaelem Owenem. Základní sestavu potvrdím až během středečního oběda. Udělaná rozhodnutí budou nezbytná k tomu, abychom ten zápas vyhráli," upozorňuje McClaren.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Mich

njn radsi asi Crouche nez Heskeyho,podle mne,skoda ze je zranenej Rooney do utoku.Ale jinak tipuju hodne vyrovnanej zapas

Reagovat
HOST*David

souhlasím, rozhodně si myslím že Peter je kepší a prospěšnější pro albion než Emil...bude to hodně těžké, ale věřím v domácí sílu Anglie

Reagovat
HOST*

Heskey se ukázal ve velmi dobrém světle ale proti Rusku by měl nastoupit Crouch.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Rusko!!!

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ne fakt.. Rusáci jsou mi sympatičtí, ani nevím proč. Nikdy jsem je nemusel, sice ani moc Angličany.. nevím mno.. můj tip 0:0

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

2:0,3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové dostanou nakládačku. Ve skupině neporazili silnějšího soupeře než je Estonsko. Co chtějí hrát proti rozjeté Anglii?

Reagovat
HOST*ital

"Rozjeté Anglii"?A čím ji rozjeli,parním válcem?

Reagovat
HOST*David

kolébka si s rusama utře zadky...můžou klidně betonovat, ale aspoň ten jeden nám tam spadne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že to Rusové zvládnou.

Tipuju 2:2 - Crouch, Lampard - Aršavin, Keržakov

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Lampard nehraje, takže ten gól Anglie dá Gerrard

Reagovat
HOST*beckham

Reagovat
HOST*DAWID

BECKHAM OOOOOLLLLLLLLLLLEEEEEE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele