McClaren má práci. V Twente Enschede

20.06.2008, 10:32
Aktuality
Steve McClaren našel po více než půl roce nové angažmá. Kouč, který byl v listopadu odvolán od anglické reprezentace, podepsal dvouletou smlouvu s nizozemským Twente Enschede. Tam nahradí Freda Ruttena.

McClaren byl bez práce od konce kvalifikace Eura. Anglie nezvládla závěrečný domácí zápas s Chorvatskem a kvůli porážce 2:3 na probíhajícím šampionátu chybí. 47letý trenér se záhy po selhání pakoval.

Až po víc než půl roce se bývalý manažer Middlesbrough vrátil znovu do práce. Dnes podepsal dvouletou smlouvu s Twente Enschede, které shánělo náhradu za do Schalke odcházejícího Freda Ruttena.

"Jsem rád, že se vracím do práce na klubové úrovni, už se těším na setkání s hráči," prohlásil Steve McClaren. "Nizozemská liga je pro mě velká výzva, stejně jako kvalifikace Ligy mistrů."

Twente skončilo v lize na čtvrtém místě, McClaren má tedy laťku postavenou vysoko. Klubový předseda Joop Munsterman navíc přiznal, že Angličanovým angažováním si fanoušci nejsou úplně jistí.

"Devadesát procent z nich se ptá, proč právě on?" přiznal Munsterman. "Ale on je zvyklý pracovat se špičkovými hráči."

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Twente se vyšplhalo no

Reagovat
smazaný uživatel

A teď se asi zase sešplhá

Reagovat
smazaný uživatel

v twente mame slovaka Rendlu nie? mlady talent...ale tuto sezonu bol zraneny dost casto...

Reagovat
milan78

taky bych se ptal proč zrovna on

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele