MCCARTHY SNÍ O MANCHESTERU

04.04.2007, 20:21
Aktuality
Benni McCarthy je jedním z nejlepších fotbalistů Jihoafrické republiky za posledních několik desetiletí, přesto by rád dosáhl ještě něčeho navíc. Útočník Blackburu Rovers by ve své kariéře jednou velice rád oblékl dres Manchesteru United...

"V mé zemi je to nejpopulárnější fotbalový klub. Real Madrid, Barcelona nebo Juventus nejsou v porovnání s ním nic. V tuto chvíli je mým cílem pomoci Blackburnu k co nejlepšímu umístění v Premier League a FA Cupu, ale jsem snílek," přiznává africký útočník.

"S útočníky, jaké Manchester United má, je nepravděpodobné, že bych přestoupil na Old Trafford. Ale já sám chci hrát za ty nejlepší, musíte mít nějaké ambice, bez nich je hráč vlastně ničím. Nejde o žádný nedostatek respektu vůči Blackburnu, je to velmi dobrý klub a management, hráči a fanoušci mohou za to, že se v něm cítím vítán," pokračuje dále McCarthy.

McCarthy se před letošní sezónou dočkal prvního přestupu po pěti letech. Z portugalského Porta zamířil o něco více na sever, kde se upsal anglickému Blackburnu. Angažmá v Ewood Parku mu zatím vychází, v ligové soutěži nastřílel již dvanáct branek, dalších šest pak přidal v pohárech.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

McCarthy je letos skvělý.

Reagovat
Xavi

Byl vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mně se na konci působení v Portu už moc nelíbil, ale teď mě znovu přesvědčil.

Reagovat
HOST*coco

Je dobrej,ale podpora spoluhráčů je nulova

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele