McCarthy je v pořádku

12.08.2007, 15:55
Aktuality
Fanoušci Blackburnu a nejenom oni si mohou pořádně oddechnout, jedna z největších hvězd jejich týmu Benni McCarthy je v pořádku. Jihoafrický útočník se během včerejšího utkání v Middlesbrough srazil hlavou s protihráčem a musel být okamžitě převezen do nemocnice...

"Benni vypadá, že bude v pořádku. Odjel sice do nemocnice, ale už ho propustili a domů pocestuje s týmem," uklidnil všechny fanoušky manažer Mark Hughes.

"Už v šatně jsme dostali zprávu, že je v pořádku. Měli jsme obavy, když odjížděl - okamžitě po dopadu byl schopen chodit a poté upadl. Nebylo příjemné vidět ho odjíždět na nosítkách," vzpomíná Hughes.

Na všem zlém je i cosi dobré a o tom se včera přesvědčil i Blackburn. Rovers po první půli prohrávali 0:1 a na začátku té druhé přišli o nejlepšího kanonýra z loňské sezony. Místo McCarthyho se na hřišti objevil Roque Santa Cruz a byl to právě on, kdo po třech minutách pobytu na hřišti zařídil vyrovnání. Hughes měl poté šťastnou ruku ještě jednou, to když na hřiště místo Robertse přišel Derbyshire a po minutě hry rozhodl o tříbodovém zisku pro Blackburn.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

Jaké jsou poslední zpávy o Lukešovi ??

Reagovat
HOST*

jj minimalne pul roku asi pretrzený čéškový sval

Reagovat
HOST*crarcker

půl roku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele