McCarthy chybí v nominaci reprezentace JAR

30.11.2007, 18:50
Aktuality
Útočník Blackburnu Rovers Benni McCarthy, který je považován za nejlepšího fotbalistu Jihoafrické republiky, nepojede na africký šampionát. Potvrdila to dnešní nominace národního týmu, v níž chybí.

Pokud by McCarthy byl vybrán, Rovers by se bez svého vlivného střelce museli obejít od ledna do půlky února.

Na opomenutí McCarthyho je především divné to, že se trenér JAR Carlos Alberto Parreira připravil o elegantního a zkušenostmi protřelého útočníka.

Přitom obránce Rovers Aaron Mokoena nechybí, ani záložník Evertonu Steven Pienaar. Brazilský kouč se k celé záležitosti odmítl vyjádřit. Nedokázal vysvětlit, proč je McCarthy najednou v týmu přebytečný.

Začíná se proto o celé věci spekulovat a nikdo nechce ani pomyslet na to, že by mezi klubem a reprezentací došlo k ilegální dohodě.

Nominace JAR:

Brankáři: Rowen Fernandez (Arminia Bielefeld), Moeneeb Josephs (BIDVest Wits), Itumeleng Khune (Kaizer Chiefs)

Obránci: Vuyo Mere and Benson Mhlongo (Mamelodi Sundowns), Bevan Fransman (Moroka Swallows), Brett Evans and Bryce Moon (Ajax Cape Town), Tsepo Masilela (Maccabi Haifa), Nasief Morris (Panathinaikos), Aaron Mokoena (Blackburn, kapitán)

Záložníci: Lance Davids (Djurgardens), Kagisho Dikgacoi (Golden Arrows), Elrio van Heerden (Club Bruges), Teko Modise (Orlando Pirates), Surprise Moriri (Sundowns), Steven Pienaar (Everton), Siphiwe Tshabalala (Chiefs)

Útočníci: Lerato Chabangu (Sundowns), Thembinkosi 'Terror' Fanteni (Ajax Cape Town), Katlego Mphela (SuperSport Utd), Excellent Walaza (Pirates), Sibusiso Zuma (Bielefeld)

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to celkem hledím ..ze tam není...

Reagovat
-PeCa_08-

vlastně on tam má lepší útočníky..řeknu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasné, zvláště když se k tomu nechce ani trenér vyjádřit. To je teda ostuda !!! Jsem zvědavý, jak se k tomu FIFA postaví. Doufám, že si to někdo odskáče. Je to tak bijící do očí, až si myslím, že to snad ani nemůžou myslet vážně !!!!!!!!! Pro tým, jako je R.S.A., je útočník jeho typu absolutně nepostradatelný, zvláště, když tým čeká generálka před MS, které pořádají a celý svět je na ně zvědavý !!! Bída a hnus !!!

Reagovat
smazaný uživatel

delate jak kdyby to byl nejakej zlocin...tak se s nima dohodl klub a on ho nenominoval...a fifa?..tem je do toho kulovy jak se dohodli je to jen jejich vec...a ty aby ses z toho neudelal...pises o tom jak kdybys tam mel hrat....peace

Reagovat
Devil

Je to skoda ! V repre by meli hrat ti nejlepsi a on na to urcite ma ! Celkem me to prekvapilo , ale mozna za tim bude jeste neco jinyho !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele