Mbappé by měl být po Llorisově konci novým kapitánem Francie

21.03.2023, 11:32
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
Csaplárova past

Jsou tam větší lídři, ale z dlouhodobého hlediska .... nejlepší francouzský hráč všech dob z něj bude, takový musí být i kapitánem.

Reagovat
kilobyte

S těmi většími lídry bych si nebyl tak jistý. Moc jich tam není a ten rozdíl by podle mě nebyl tak velký.

Reagovat
Furia Ceca

Giroud, Pogba, Rabiot, Griezmann, Coman... starších a zkušenějších hráčů tam je víc, ale žádný mi na kapitána moc nesedí. To ale ani Mbappé. A vlastně ani Lloris mi nepřišel jako vyloženej lídr... No fakt, že to pořádně není komu dát, není pro Deschampse příjemnej signál

Reagovat
kilobyte

Rabiot a Coman jsou možná starší, ale podle mě zkušenější nejsou. Třeba v repre toho mají oba odehráno méně. Coman toho má odehráno méně dokonce i na klubový scéně. Rabiot jen o kousek více. U Girouda mě překvapuje, že ještě reprezentuje.

Tak do kabiny nevidíme, takže se to těžko posuzuje. Navíc kapitán nemusí ostatní "motivovat" slovně, stačí když tým nakopne výkony.

Reagovat
Nuno čomes

Úplně mimo všechny jména

Reagovat
Reggie

Griez v pohode, vzhledem k tomu, ze tam tech typických leaderu moc nemajic, Giroud taky, ale jak dlouho tam bude. Zbytek uplne mimo, souhlas.

Reagovat
Nuno čomes

Griez jediný jako.

Reagovat
Seydou Doumbia

žirud zraněný a starý, ten tam už dlouho nebude, pogba v poslední době víc zraněný než živý, rabio průměrak s nejistým základem s tou novou nastupující generaci, coman nevím no...úpřímně jsem ale čekal griezmanna

Reagovat
Kejza

Z nich mi teda dává smysl jedinej Griez, ale protože už je to třicátník (kdo ví, kolik let dobrý formy ho může čekat), tak je Mbappe jasnej. Neumím si představit, že by měli za kapitána třeba Comana nebo Rabiota, když to může bejt Mbappe.

Reagovat
Reggie

Coman? Nebo jeste lepsi polozmrd Rabiot, kterej tam delal bordel na minulem EU kapitani? To asi ne...

Reagovat
Lemond Laws

Ono mu už letos bude 25.. Sakra ten čas opravdu tak nechutně letí..

Reagovat
Grahf

zakopal sa slušne v tom psg

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FC Porto FC

Ani ne

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Well

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
king23

Reagovat
Filipow

Jaký už 25

Reagovat
Lemond Laws

No blíží se se do ideálního fotbalového věku. Já neříkám, že je starý nebo něco takového. Ale prostě jsem ho pořád bral jak 19letého megatalenta a tak. Prostě to letí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Eichel

čakal som skôr Griezmanna

Reagovat
sergi

No popravde som čakal skôr Griezmanna. Navyše Mbappe toho má viac než dosť športový riaditeľ, tréner, ... kapitán repre bude len taká čerešnička.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele