Maxi López necítí důvěru trenéra

02.10.2008, 08:26
Aktuality
Argentinec Maxi López se rozpovídal pro deník Sport-Express o své nynější nelehké situaci. V otevřeném rozhovoru si postěžoval na nedostatek důvěry trenéra Olega Blochina a nevyloučil odchod z FK Moskva.

Populární Maxi se stal terčem kritiky Blochina po utkání Kubok Rossiji proti Těreku Groznyj, v následujícím ligovém duelu se neobjevil ani mezi náhradníky. "Vzhledem k tomu, že s Blochinem nemáme v podstatě žádné vztahy, raději o něm nebudu mluvit. Jsou trenéři, kteří navazují kontakt s hráčem a kteří naopak nenavazují. V klubu jsem rok, s předcházejícím trenérem jsem často mluvil, od začátku letošního roku se všechno změnilo. Kontakt není."

"Vloni jsem cítit důvěru trenéra, podílel jsem se na posledních zápasech ligy a dával góly, tudíž dělal svoji práci. Dokonce jsem nepotřeboval dlouhý čas na adaptaci, dal jsem šest branek v osmi zápasech. Měl jsem se dobře, cítil důvěru vedení. Letos nic takového neexistuje," postěžoval si útočník, který v této sezóně jen dvakrát rozvlnil síť soupeře.

López přiznal, že měl v závěru přestupního období nakročeno do jednoho z moskevských klubů, nakonec zůstal. "Jméno klubu vám neřeknu. Nabídka přišla den před koncem přestupního okna a byl jsem připraven odejít. Mimoto, jsem měl nabídku i z Evropy. Ale nebyl jsem uvolněn, vzkázali, že Blochin mě potřebuje. Mluvil jsem s výkonným ředitelem, který mě ujistil, že trenér mě bude nasazovat, ale Blochin mi nic osobně neřekl."

Svou budoucnost bude bývalý hráč River Plate či FC Barcelony řešit v zimě. "Uvidíme po skončení sezóny. V listopadu nebo prosinci se rozhodnu podle toho, jestli se zde změní situace. Pečlivě vše zhodnotím a vydám své stanovisko."

Autor: David Kubáň / Sport-Express.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Mimoto, jsem měl nabídku i z Evropy. Ale nebyl jsem uvolněn..." sem myslel že Moskva leží ještě v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Příště si rozmysli, zda má smysl přispívat do diskuse.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele