Matějovský si odpočine minimálně měsíc a půl

17.06.2008, 17:09
Aktuality
Pro Marka Matějovského skončil evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku ještě dříve, než pro jeho spoluhráče. Záložník Readingu si v závěru prvního poločasu duelu s Tureckem poranil kotník a musel být vystřídán. Nyní se nebude moci řádně připravit na novou sezonu, zranění si totiž vyžádá minimálně šestitýdenní odpočinek...

Česká výprava se z dějiště šampionátu vrátila včera a její členové zamířili za svými blízkými. Neučinil tak pouze Matějovský, ten okamžitě putoval do nemocnice.

"Podle lékařů je vaz v pravém kotníku natržený. Více budeme vědět po podrobném vyšetření. Říkají, že to vypadá minimálně na šestitýdenní přestávku," sdělil Matějovský v rozhovoru pro deník Právo.

Zranění Matějovskému nyní hodně komplikuje situaci. Jeho Reading neudržel prvoligovou příslušnost a spadl z anglické nejvyšší soutěže a je otázkou, zda se bývalého hráče Mladé Boleslavi nyní pokusí někdo koupit, nebo bude muset hrát pouze League Championship.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je mi líto, snad se z toho vyhrabe co nejdřív...držím palec

Reagovat
herbage

supr zpráva, že jsou ty vazy jen natržený a měsíc a půl taky není tak moc, by mohl stihnout začátek ligy. Hlavně ať to pořádně uzdraví a nemá s tím budoucí potíže a doufám že to neodradí potencionální zájemce. Takovej Bayer Leverkusen, Hertha Berlín či Schlake 04, jestli odejde Rakitič nebo Hamburk jestli odejde Van der Vaaart, to zní lákavě a nejdrahžší taky nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně ta herta...Hamburk nepřipadá vůbec v úvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti řeknu z vlastní zkušenosti,že natrženej vaz je horší,než přetrženej!!Doktoři s tím nemůžou nic udělat,hojí se to mnohem hůř,než kdyby byl po operaci.Ale každopádně přeju Markovi brzké uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

Ma stesti s vazama fakt neni prdel.Sam mam pretrhany vazy v koleni.Takze preju rychly uzdraveni.Ja to mam bohuzel na dyl

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojd do sparty

Reagovat
smazaný uživatel

uf, čekal sem to na dýl. Dobrá zpráva!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele