MASCHERANO NEPŘIŠEL NA TRÉNINK!

29.08.2006, 21:32
Aktuality
Problémy v brazilském Corinthians se rozrůstají. Nejen Carlos Tevéz ve svém klubu rebeluje. Následoval jej totiž i Javier Mascherano, který neabsolvoval úterní po zápasový trénink, ba co víc, ani se svému zaměstnavateli neomluvil!

Carlose Tevéze už v Corinhians neviděli pěkně dlouho, je to už více než týden, co si po vítězství v brazilské lize nad Botafogo odjel užívat do Buenos Aires. Teď se Tevézem nechal inspirovat i talentovaný záložník Javier Mascherano. Naposledy se ukázal v nedělním mistrovském utkání proti Gremiu, kde tým prohrál 0:2 a Mascherano se k tomu všemu nechal vyloučit.

V úterý ráno totiž k překvapení všech nepřišel na trénink. "Trénink jsem začal v 8:30 ráno a nebyla žádná stopa po Mascheranovi. Nedostal jsem od něj žádnou oficiální zprávu a případ byl předán řediteli klubu," řekl trenér Emerson Leao pro média.

Stojí za tím reprezentace?

Javier Mascherano i Carlos Tevéz jsou zahrnuti v nominaci argentinské reprezentace v přátelském utkání proti Brazílii. Datum 3. září však jaksi nesedí Corinthians, a tak nechce oba jmenované uvolnit. V ten samý den hraje klub proti Ponte Preta.

Spekuluje se o tom, že Mascherano se nechal vyloučit záměrně, aby byl na zápas s Ponte Preta suspendován a mohl tak nastoupit proti brazilské reprezentaci. Leao na toto téma odpovídat nechtěl jen prohlásil, že v každém případě je vyloučení Mascherana hodně nepříjemné.

Leao každopádně po svém příchodu napjaté vztahy mezi Tevézem s Corinthians a možná také Mascheranem ještě prohloubil. Kouč totiž Tevézovi odebral kapitánskou pásku a odůvodnil to tím, že jeho španělštině na hřišti nikdo nerozumí.

Tevéz s největší pravděpodobností okusí kouzlo evropského fotbalu ještě v této sezóně. V Corinthians si proti sobě poštval všechno živé, prakticky není ani cesty zpět. A nabídek má plno, jako poslední se ozval Arsenal, nabízí 17 milionů eur. "Jsem přesvědčen, že Carlos odejde do Evropy," dodal ředitel klubu Humberto Grondona. O Tevéze projevil zájem mimo jiné Bayern Mnichov, AC Milan a Chelsea s Manchesterem. Potká stejný osud i rebelujícího Mascherana?

Autor: David Kubáň

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Johnny

No...ten trh byl{je}pres leto pekne plnej,tahle sezona bude hodne zajimava.

Reagovat
smazaný uživatel

Diarra, Emerson a Mascherano. To by slo, co poviete ? plynule naviazanie na clanok nizsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Škoda, že v Realu už nehraje Makelele. To by byla záloha: Diarra, Emerson, Mascherano, Makelele, Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Beckhama Graversen...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Jo. Presne tak. Beckham je moc ofenzivny.

Reagovat
smazaný uživatel

System 5 5 0

Reagovat
smazaný uživatel

Capello vždycky říkal, že chce hrát ze zajištěné defenzívy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl jinak.

Tři čistokrevný stopeři, dva beci...samozřejmě ne moc ofenzivní. Potom čtyři defenzivní záložníci, nejlíp aby mezi nima byl aspoň jeden stoper a jeden ofenzivnější záložník. Samozřejmě jenom aby se neřeklo, že je to defenzivní styl.

takže rozestavení 5-4-1-0

Reagovat
smazaný uživatel

"Mají trenéra, kterému se líbí bránit, dát náhodný gól"

Myslim, ze od polky dostreli snad kazdy, takze i ten nahodny gol vyzera velice realne.

Reagovat
smazaný uživatel

A lavička plná hráčů "kteří nesplňují představy trenéra": Van Nistelrooy, Ronaldo, Raúl, Robinho (jsou to útočníci, to znamená hráči nižších kvalit) a potom Beckham, Baptista, Guti a ostatní ofenzivnější hráči. Holt na jedinýho ofenzivnějšího záložníka zbyde místo pouze pro Cassana, ale nevim proč, neni to náhodou Ital??

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu už by chyběl jen Hřebík jako Capellův asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to tak dávno, co se vrátili z ze Segunda División, potom měli sladký sliby a nic z toho a teď konečně asi myslí ten vysněný návrat mezi elitu vážně. Škoda, další konkurent pro Barcu.

Bude to zajímavé sledovat La ligu. Silné Atlético, Zaragoza, Sevilla, posloval i Betis, Deportivo, troufám si dát i Getafe a k tomu Valencie a sněhobílý Juventus. A mistrovská Barca. Hmm... moc pěkný. A ještě jsme zapomněl na Vigo a Osasunu, ale u těch dvou nikdo neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to dobře, proč by to měla být škoda..Alespoň bude liga zajímavější..Teď už jenom začít stahovat "uprchlíky" z ostrovů..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele