MASCHERANO: CHCI HRÁT!

20.12.2006, 21:25
Aktuality
Argentinské duo Carlos Tevéz a Javier Mascherano měli být po svém příchodu z Brazílie hvězdami anglického West Hamu United. Oba se však na trávník příliš nedostávají. Javier Mascherano ale nechce dále čekat, žádá nového kouče Kladivářů Alana Curbishleyho o příležitost. Chce ukázat, co v něm doopravdy je.

22letý Argentinec zažívá spolu se svým krajanem Carlosem Tevézem špatné časy. Po svém srpnovém příchodu do W.H.U z brazilského Corinthians nenavázal na výkony, které ho zdobily na mistrovství světa v Německu a za svůj nový klub si připsal pouhopouhých sedm startů. Spekulace o odchodu Mascherana do Juventusu se tak obnovily poté, co nový kouč Hammers Mascherana vůbec nenominoval na utkání Premier League proti Manchesteru United.

Ale Mascherano je připraven dál bojovat a prokázat trenérovi Curbishleymu, že má ještě stále West Hamu co dát. Pro anglický list The Guardian řekl: "Nemyslím na odchod z anglické ligy, co jsem byl neúspěšný. Ale pokud nebudu dál hrát, věci se budou komplikovat," řekl talentovaný středopolař.

Talentovaný argentinský reprezentant nicméně stále věří v lepší zítřky a doufá, že bude moci dokázat klubu své kvality. "Moji spoluhráči mě přijali opravdu dobře, nemůžu si na nic stěžovat. Přišel jsem do Premier League opravdu vzrušený z toho všeho tady, protože jsem chtěl být úspěšný ve West Hamu. Byl to můj cíl a stále je, ale neměl jsem dost příležitostí ukázat, zda to bude možné."

Autor: David Kubáň

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*robik

Všechno zlé je pro něco dobré, mám takový pocit, že ještě o něm uslyšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

at jde do Juve

Reagovat
HOST*

nevim no zatim sem z něj moc dobrého neviděl spíš mi příde že takove dvě primadony jako je mascherano s tevezem hammers kazí...

Reagovat
HOST*WHU

Stejně jako Ronaldinho a Messi kazí Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezapomen že je to precejenom trochu jiný fotbal v te anglii než hral doma... a navic ani moc neharaje aby so rozehral... myslím že je to dobrý hráč a že to ještě ukáže... stejně jako tevez.

Reagovat
HOST*pan tau

oni spolu s tevezem do west hamu přesoupili nebo je to jen hostování?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele