Martina střídá na pozici trenéra Argentiny Edgardo Bauza

02.08.2016, 09:08
Aktuality
Argentinská fotbalová asociace oznámila jméno nového trenéra, který převezme povinnosti Gerarda Martina. Kormidla jihoamerické země se ujme v tuto chvíli již bývalý kouč brazilského São Paula Edgardo Bauza...

"Rozhodli jsme se jmenovat hlavním trenérem Edgarda Bauzu. Mluvili jsme s několika kandidáty a vybrán byl nakonec Bauza. V pátek přicestuje do Argentiny a budeme se bavit o složení jeho týmu a dalších důležitých tématech," stojí v prohlášení AFA.

Martino byl trenérem Argentiny dva roky a dvakrát musel stejně jako celá země skousnout zklamání v podobě porážky ve finále Copa América od Chile. Po té letošní rezignoval, pod což se podepsaly i špatné poměry v argentinském fotbale. Kandidátů na jeho pozici měla média hned několik a byli mezi nimi i Mauricio Pochettino, Jorge Sampaoli nebo Marcelo Bielsa.

58letý Bauza je bývalým reprezentantem Argentiny, jejíž dres oblékl ve třech případech. Na svém kontě má peruánský titul se Sportingem Cristal a ekvádorský primát s LDU Quito, které dovedl rovněž k triumfu v Copa Libertadores. Jihoamerickou obdobu evropské Ligy mistrů vyhrál rovněž v roce 2014 s argentinským San Lorenzem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Bauza ven

Reagovat
smazaný uživatel

Pauza? jaká?

Reagovat
livefan

Vtipe..

Reagovat
smazaný uživatel

..vylez

Reagovat
smazaný uživatel

ven...

Reagovat
smazaný uživatel

z kanálu...

Reagovat
smazaný uživatel

babis trochu

Reagovat
Sir Ravealot

S de nirem

Reagovat
Azazelo RD

A ještě je tam trochu Al Bunda.

Reagovat
Manau

a Klose

Reagovat
Azazelo RD

Hm, takže je podobnej půlce lidské populace, asi to bude člověk.

Reagovat
Manau

a nebo prostě nikomu podobnej není

Reagovat
vodka

Bielsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Bielsa

Reagovat
MySch017

OT: Paul Pogba podle informací magazínu France Football odletěl dnes ráno do New Yorku, kde se na novou sezonu chystá Manchester United. Francouzský záložník před sebou má zdravotní prohlídku a po ní podpis smlouvy, kterým zpečetí přestup z Juventusu za rekordních 110 milionů eur.

Žeby sa MU pripravoval v New Yorku? tak to je zaujímavá informácia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele