Martin na přestup nemyslí, sezonu dohraje v Sochaux

14.10.2011, 09:54
Aktuality
Marvin Martin si za své výkony vysloužil místo ve francouzské reprezentaci a během léta byl spojován s možným odchodem ze Sochaux. Zájem mělo hned několik klubů, 23letý fotbalista ovšem nakonec zůstal a před několika týdny dokonce prodloužil smlouvu. Zaječí úmysly v tuto chvíli rozhodně nemá...

Záložník Sochaux dal za národní tým už dvě branky a přispěl svým dílem k postupu na evropský šampionát. Před sezonou bylo jeho jméno častým objektem přestupových spekulací, sledovaly ho například Arsenal, Newcastle, Lyon, Lille a Dortmund.

"Letošní sezonu jsem začal v Sochaux a v Sochaux jí také dokončím," říká odhodlaně nejlepší nahrávač loňské sezony Ligue 1, který svým spoluhráčům připravil sedmnáct branek.

"Rozhodně netoužím po odchodu z klubu uprostřed sezony," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zhruba před půl hoďkou jsem ho koupil do HSV v FMku

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

OT: Robben mimo hru . ten je křechčí jak babiččin porcelán

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tím fakt někam. Tohle je Ligue1

Reagovat
Filip12

Reagovat
Langi

OT: Cris, Ederson a Gourcuff jsou v pořádku a mohli by zasáhnout už do zítřejšího zápasu s Nancy. Co se týká Lisandra, ten hrát určitě nebude, ale vypadá to, že by měl být OK na zápas v LM v Realu!

Reagovat
Godwinson

Jsem hodně zvědav, kam budou směřovat po sezóně jeho kroky.

Reagovat
Godwinson

Jinak je to poměrně zajímavý kontrast s takovým Maïgou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele