Martial prý odmítl prodloužení v Manchesteru a po sezóně odejde

10.04.2018, 20:01
Aktuality
Francouzský útočník Anthony Martial neprodloužil smlouvu s Manchesterem United a nejspíš klub v nejbližší době opustí. Dosavadní kontrakt mu vyprší až v červnu 2019. Pokud ale United hodlají talentovaného borce zpeněžit, budou muset jednat už v létě.

Anthony Martial přišel do Manchesteru v roce 2015 z Monaka za 60 milionů eur, přičemž v případě, že by došlo na všechny bonusy, které byly ve smlouvě obsaženy, měla částky vyšplhat až přes 80 milionů.

Pokud Manchester nepřesvědčí 22letého křídelníka k podpisu nové smlouvy a bude chtít dostat peníze (nebo aspoň jejich část) zpět, pak nejspíš bude muset v létě francouzského reprezentanta prodat.

Martial není spokojený se svým herním vytížením pod trenérem José Mourinhem. Celkem si v sezóně připsal 40 startů, ve kterých vstřelil 11 branek a přidal dalších 10 asistencí. Zejména v posledních týdnech se ale ze sestavy United vytratil. To by měl být hlavní důvod, proč se rozhodl odmítnout nabídku Red Devils k prodloužení stávající smlouvy.

Zájemců o služby jednoho z nejtalentovanějších mladíků Evropy bude s největší pravděpodobností víc než dost. Už nějaký čas se hovoří o Juventusu Turín. Podle RMC Sport jsou dalšími kandidáty Tottenham či Atlético Madrid.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net, lequipe.fr

Komentáře (655)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele