Mario Jardel je bez platu

13.09.2002, 13:11
Aktuality
Brazilský útočník Sportingu Lisabon Mario Jardel se třikrát po sobě nedostavil na lékařské testy a vedení portugalského klubu se rozhodlo pozastavit mu vyplácení mzdy.

Jardel je doma v Brazílii a prý se snaží dostat z depresí, které ho přepadly po rozvodu. Jeho už tak nalomené psychice rozhodně nepomohlo ani to, že ho trenér brazilského národního týmu Luis Felipe Scolari nepovolal na mistrovství světa, přestože se v uplynulé sezóně Jardel stal nejlepším evropským střelcem, Sportingu pomohl 42 góly k zisku titulu a také k domácímu pohárovému double. Poslední lékařské testy pro něj klub naplánoval na úterý, když se ale nedostavil, byl suspendován. Jardelova smlouva s portugalským mistrem vyprší za dva roky.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele