Mariano je nadšený, že může být novou "sedmičkou" Realu

02.09.2018, 20:15
Aktuality
Staronový útočník Realu Madrid Mariano Díaz je nadšený z toho, že oblékne ikonický dres s číslem 7. Ten před ním nosili třeba Raúl nebo Cristiano Ronaldo. "Je to velká výzva i pocta," tvrdí forvard, který na Santiago Bernabéu dorazil po jednom roce stráveném v Lyonu.

Fotbalista, který stál Madrid 23 milionů eur, však zmínil jinou legendu, která hrála v Realu se sedmičkou na zádech. "Je to obrovská výzva a samozřejmě také zdroj velké hrdosti, že můžete nosit dres se stejným číslem jako řada legend, třeba Butragueňo," prohlásil Mariano.

"Jsem šťastný, Madrid je klub mých snů. Je to nejlepší den mého života," rozplýval se v pátek, kdy byl oficiálně představen jako posila Realu. "Lyon zůstane navždy v mém srdci, pomohl mi v tom, abych se zlepšil a dostal se na takovou úroveň, že si mě Real Madrid vybral zpátky," nezapomněl muž, který prošel madridskou akademií, ani na své nedávné působiště.

Kromě Realu o Mariana stála také Sevilla. "Děkuji jim za zájem, ale Real je nejlepší klub na světě," řekl pětadvacetiletý útočník, který přiznal, že jeho rozhodnutí pro Real mělo hodně co do činění s trenérem Lopeteguim. "Právě on byl důležitá postava celého mého rozhodování, když mi řekl, že by byl šťastný, kdybych se do Realu vrátil," prozradil Mariano, který je odhodlaný pomoct Realu v jakékoliv roli.

"Když musíte opustit svůj domov, tak jste smutný. Když mi pak Lopetegui zavolal, byl jsem nervózní, ale šťastný. Jsem tady jako jeden z hráčů, který chce odevzdat maximum pro tým, věřím, že získáme nějaké trofeje a budeme dál psát historii," dodal Mariano, který při sobotním vítězství nad Leganésem už seděl na lavičce náhradníků, ale do hry se zatím ještě nedostal.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (105)

Přidat komentář
X-bano-X

Ver tomu Mariano, že všetci sme z toho nadšení

Reagovat
valloire

Svatokrádež

Reagovat
Smreky

snáď dostane šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Plnohodnotná náhrada za Ronalda. Skvělý tah Florentino!

Reagovat
TheMally11

Vždyť Ronaldo už nějaký ten pátek nehraje ... To teprve teď našli náhradu???

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je vše napsané kurzívou?

Reagovat
smazaný uživatel

protože ve zdroji na konci článku chybí </i>, tj. není uzavřena část psaná kurzívou

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl proc ma na hlave ananas?? Kupte uz normalniho chlapa a ne tyhle chujo-baby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ananas,

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co je všem do toho, co má kdo na hlavě on na diskuzních fórech taky nenadává, co jsi za kokota, že máš někde ve fabrice 15 tisíc měsíčně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Už mu někdo diskrétně sdělil, že ta sedmička označuje číslo místa na lavičce?

Reagovat
ADM

Aj fanúšikovia sú radi

Reagovat
CHONG

Za mě dobrý, jednak mi to přijde hrozně pozérské řešit číslo na zádech, a i kdyby mi to snad pozérské nepřišlo, tak bych byl daleko radši, že to má Mariano, než třeba ten brazilský Simple Jack.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pozérské

Týpek co v Realu předtím nic moc nehrál si vezme to nejlegendárnější číslo v RM, to je úplně nesmyslné. Nevidím na tom nic pozerského, čísla k fotbalu patří a někteří je mají celou svou kariéru, některá jsou velmi vážená, jako třeba 7 v RM a teď si ji vezme nějaký téměř neznámý hráč.

Reagovat
papanegra

Reagovat
CHONG

No vidíš, a mně je třeba číslo na dresu úplně u prdele, pro mě je důležité to, aby Real hrál jako tým, pohledný fotbal se spoustou gólů, u kterého se budu každý týden bavit a pokud k tomu přidá nějakou tu trofej, tak se zlobit nebudu, stejně jako nebudu nic namítat, pokud dostanou v týmu velký prostor španělští a mladí hráči ale nějaké číslo na zádech mě fakt nechává chladným

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Reagovat
X-bano-X

A tak to má byť.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Tvůj názor chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, chápu tvůj pohled Na druhou stranu zrovna sedmička je fakt legendární Raúl je a bude navždy legendou. Ronaldo se sám tehdy Raúla zeptal, jestli si jí může vzít, což mi přišlo super - a souhlasím, byla by škoda, kdyby to číslo bylo nadobro vyřazeno. Přece jen nejen Raúl a CR se s tím číslem zapsali do historie našeho klubu zlatým písmem. Ať si jí Mariano vezme, aspoň pro něj bude ctí tohle číslo nosit a pokud bude aspoň z půlky úspěšnej jako ti před ním - jenom dobře

Reagovat
LeonardoUžoa

A jak vis, ze se marián nestane legendou realu se 7 na zadech?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

A není to třeba úmysl? Možná v tom hledám, co tam není. Na mě to působí, že sedmičku dostal hráč, který je jen jedním z mnoha. A tím se ukazuje, že Real teď už nebude one man show, ale opravdový tým, kde není taktika spoléhat se na to, co předvede sedmička. Pokud je to skutečně takhle myšlené, tak rozhodně palec nahoru.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju že to je ten úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape obávám se, že Real takhle nesmýšlí. Lopetegui řekl Marianovi, že byl byl šťastný, kdyby se vrátil. To je přece jasný, že mu neřekl: Hele neklaplo nám to s Neymarem, Hazardem, ani Salahem, nechceš k nám? - Protože asi takhle nějak na mě působí situace v Realu. Mariana nechtěli, Mariano zbyl. Za jeho čísly za poslední rok v Ligue 1 se bohužel neskrývaly žádné oslnivé výkony...Pardon fanouškům, pokud to zní krutě, nemůžu se ubránit tomuhle pocitu.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ta sedmicka v Realu je symbol. Stacilo, kolik tun papiru a kolik zle krve vyvolal fakt, ze Cris "zdedil" sedmicku po bozskem Raulovi. Taky po ni prahnul, byl na ni zvyklej i z Utd a moc se mu devitka nepozdavala..

Reagovat
smazaný uživatel

Posadnutosť číslami tiež nechápem.

Samozrejme k legendám patria a majú svoje príbehy. Napr. Cruijffova "14"; Gretzkého "99"...ale vyraďovať čísla a podobné nezmysly, dajtte s tým pokoj.

Časy, keď sa nosili na dresoch vo futbale čísla podľa postov sú prítomné v podvedomí dodnes.

Koľko debát sa len točí okolo tzv. "klasickej deviatky"...

Reagovat
Kixi Syhimour

Já neříkám, že to mají vyřadit, ale dát to nějákému lavičkáři.

Reagovat
smazaný uživatel

V minulosti bol v tom poriadok. Základná jedenástka čísla od 1 do 11, náhradníci čísla od 12 do 16.

Pri turnajoch ako MS sa samozrejme čísla stanovili pred začiatkom MS, a ak sa pôvodne náhradník neskôr presadil do základu, tak v základe nastupoval s číslom,povedzme 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdo...

Reagovat
papanegra

Raul, Ronaldo a teď on ?

Nevím, jestli je to větší hloupost od klubu a nebo hráče si vzít tohle číslo, co nosili největší legendy RM..

Reagovat
janinho

tak a co maju v reale teraz 7cku vyradit a mat na supiske o 1 hraca menej? riesite tu absolutne nepodstatnu vec. nikto z kadra tu 7cku nechcel, tak si ju zobral mariano. keby v spanielsku nemali obmedzene cisla len 1-25 tak by si zobral 59tku alebo podobnu chujovinu a svet by asi bol zase v rovnovahe, co?

je vobec mozne ze si Keita v LFC zobral 8cku po Steviem? je to hlupost od hraca alebo od klubu? normalny clovek nad tym mavne rukou.

Reagovat
papanegra

Ono je nepsané pravidlo, že čísla jako 1 si bere první golman(ale u nich se to nehrotí jako u následujících číslech), tak jako 7 ,10,11 většinou tahouni týmu.. a proto soudím, že si dovolit dát tohle posvátné číslo hráči, který bude útočník číslo 2-3..

Srovnávat Ronalda - Mariano a Gerrard - Keita je úplně mimo. Keita přišel jako velká posila, osobnost a tahoun týmu, zatím co Mariano přišel z nouze na rozšíření kádru.. Asi to bude první 7čka, co bude lešti v RM lávku co..

Ale chápu, že fanoušci RM, si budou obhajovat každou kravinu a skrývat zahořklost toho nulového přestupáku co prožili..

Reagovat
Josifek

A kdo bude určovat, který hráč je dost velká hvězda na to, aby si sedmičku mohl vzít? Jasně, bude to trochu divný, když hráč s číslem 7 bude lavičkář, ale podstatný to moc není

Reagovat
Darren Fletcher

Isco

Reagovat
Darren Fletcher

Ju mal vziat

Reagovat
Josifek

Nebyl bych vůbec proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, na co hrajete ...

Podstatné to samozřejmě je. Čísla mají jasnou logiku a čísla 6 - 11 jsou většinou ty nejvíc sledovaná a jejich držitelé bývají ty největší ofenzivní hvězdy a většinou i hráči s největší hodnotou v týmu. Je to i součást marketingové strategie. "Vyplýtvat" 7 pro takového hráče, jako je Mariano, je fakt škoda.

Tím neříkám, že je to chyba Mariana - 7 byla volná a vy jste proti tomu, aby ji nosil, nic nenamítali. Tak si ji vzdal. Spíš mě to přijde divné z vašeho pohledu.

Reagovat
janinho

kks, ze vyplytvat 7... som si myslel ze ty riesit dolezitejsie veci nez taketo kokotiny... 7cka je cislo ako kazde ine a pokial je niekto marketingovo zaujimavy tak urobi vybornu obchodnu znacku napr. aj z 23-jky.

ked tak pozeram na supisku barcelony, tak sa mi teda nezda ze by cisla 6 a 8 nosili "ty nejvíc sledovaná a jejich držitelé bývají ty největší ofenzivní hvězdy"...

Reagovat
smazaný uživatel

u nás nosí 6 Denis, který ji odevzdá, jakmile odejde. Dál už jsou ty čísla naprosto v pořádku.

Jasně - Diego Costa je prostě DC19 a fertig. Ten s jiným číslem už nikdy hrát nebude.

Ale prostě ty čísla 6 - 11 jsou v každém týmu bonusová a je o ně většinou největší zájem. Ve většině těch týmů mají ty čísla svoji minulost a jejich převzetím na sebe ten hráč bere i závazek a pozornost.

Ale jsou i jiný čísla - u nás má určitou magii číslo 4, které nosil Pep a dlouho se myslelo, že ji dlouho bude nosit Cesc.

Reagovat
janinho

pozri, hocikto by tam prisiel po CR tak by sa mohlo pindat ze preco prave on zobral 7cku. podla trhovej ceny si ju mohol asi zobrat Isco ale neriesi taketo veci a vedenie tiez nema dovod. 8cku si u vas po Iniestovi zobralo nejake 22rocne ucho z Brazilie... ved to je uplne rovnaky pripad, navyse Mariano bol minuly rok v Lyone velmi platnym hracom. on ma urcite na viac nez len aby lestil lavicku a podla mna to co v 2 sezony naspat nastrielal za Real Morata moze kludne Mariano dat tiez.

jasne ze keby Real kupil Hazarda alebo Neymara (chran Boh) alebo Mbappeho tak tu 7cku dostanu oni, ale ani v najmensom ma netrapi ak si ju vzal Mariano. a preco to rozoberaju jak nejaku dolezitu vec prave fandovia barcy a liverpoolu teda uz vobec nechapem.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ronaldo-chce-na-dres-raulovu-vyrazenou-sedmicku-122456/?forum=1#forum

Koukni, tady se řeší, když si sedmičku přebíral po odevšivším Raúlovi Cristiano.

Hlavně bych vyzdvihl jeden komentář:

Pinturicchio31.07.2010 12:15#

ZMRD, odporný ZMRD, nic jiného.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsem presne myslel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je prostě nevýhoda těch dlouhodobě přispívajících.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teď nejde anitak o situaci u vás, ale o to, že se tady snažíte se tvářit, že jde jen o "nějaký čísla". Tohle nejsou jen čísla, ale jde o symboliku a historii, kterou tyhle čísla sebou nesou.

Reagovat
CHONG

To je super, jak se vehementně snažíš někomu vecpat svůj názor a ještě navíc jeho názor bagatelizuješ (viz slovní obrat "snažíte se tvářit"), třeba pro mě je to jenom číslo a nějaké tvoje kydy na tom nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

nesnažím se nic nikomu vecpat, ale normálně svůj názor obhajuji. To je něco, co ty neznáš, protože žádný názory nemáš. Meleš jen to, co se zrovna hodí.

Reagovat
CHONG

Jj a proto se nebojím vyslovit ten o sedmičce jako pouhém číslu, i když jsem v jasné menšině, to dává asi takový smysl jako celé tvé působení po tvém "slavném" návratu

Reagovat
remeslnik

Číslo není Legenda. Legenda je Raul. Číslo ( v tomto případě 7) je označení postu. Kdyby se měly vyřazovat čísla, se kterými nastupovaly největší hvězdy a legendy mužstev, tak za nějaký čas by mohli ( samozřejmě s nadsázkou) hrát hráči s čísly třeba od 50ti nahoru.

Reagovat
janinho

a to ty vies teraz s urcitostou povedat ze Mariano nebude v Reale dalsich rokov a nestane sa v Reale jednou z legiend???

ak ti mam pravdu povedat, tak toho napr. Isco mi do Realu pasuje menej nez Mariano a mozes si mysliet ze kecam, proste je to moj nazor.

a uprimne... opierat sa o clanok z 2010teho a tvrdit na zaklade toho ze to je nazor madridistas na zaklade nejakych jedincov mi pride jak od 8rocneho chlapca a to ty teda podla mna nie si. a ten Pinturicchio je tusim fanda Juventusu, to ci on prezlieka kabaty podla toho kto k nim prestupi mi je uprimne jedno aj ked teda vyzera ze si nasral do huby.

a teda odpovedz mi este na toho Arthura, ktory si zobral cislo po legende klubu Iniestovi. Douglas predtym Xaviho 6tku (neviem ci ju mal niekto medzitym).

Ked Messi skonci tak vyradite navzdy 10tku? Je ti jasne ze v la lige mozu mat timy na supiske Acka len cisla 1-25... ak ano, tak neviem ci si myslis, ze po kazdom prestupaku zasadne spravna rada a podla rebricka "legendarnosti" prerozdeli cisla alebo ako. ja sa netvarim ze je to len cislo, pre mna to je len cislo. a mimochodom, CR zacal v Reale s 9tkou, prave preto, ze 7cku mal Raul.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť píšu, že mi primárně nejde jen o tu konkrétní situaci, ale o to, že se tady někteří bagatelizovat význam čísla "7" u vás, popř. čísel na dresech obecně.

Reagovat
janinho

no a mne sa zda ze sa niektori snazite o presny opak, t.j. robit z tych cisel viac nez o co ide.

Reagovat
Generalní Gladiator

10-špílmachr,nejlepší hráč týmu, tohle číslo si mušíš zasloužit...7 si může vzít klidně mariano

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
janinho

nepsane pravidlo

skus mi prosim pripomenut s akym cislom hral v Reale napr. Zidane a povedz mi podla akeho nepsaneho pravidla si ho vzal...

a ak sme pri tom, v case prestupu do LFC bol Alisson najdrahsi brankar historie a podla mojich informacii teda asi 1tka v LFC. Ake ze to ma cislo?

urcite mali hraci ako Isco, Asensio a dalsi zobrat si tu 7cku ale na rozdiel od teba maju v zivote asi dolezitejsie veci.

dakujem, ze robis madridistom hovorcu, ale pokus sa to robit trosku menej na picu chlapcek. prestupak bol sice zly, ale v tej mizerii bol Mariano v zavere najlepsou volbou ako 2jka ku Karimovi. A priklad s Keitom bol viac nez dobry, to len ty mas krvave ocicka od 26.maja 2018 vzdy ked sa vyskytne moznost odplut si na Real akurat toto tu ti moc nevyslo

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesmysl s tím Alissonem. 1 nebyla volná, tu má Karius. Navíc 13, 1, 12, jsou typický čísla pro brankáře

Reagovat
janinho

"Ono je nepsané pravidlo, že čísla jako 1 si bere první golman"

na toto som reagoval... tak bud podla teba Alisson neprisiel ako 1tka alebo nerozumies pisanemu textu.

Karius to mal spocitane v momente ked LFC podpisal Alissona. A pisalo sa o tom uz tyzdne dopredu, ze ak pride novy brankar tak odide prave Karius, nie Mignolet z dovodu,ze Mignolet ma mensi plat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha tak sorry, jsem se asi přehlédl, to je samozřejmě nesmysl, že 1. gólman si bere 1

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to číslo je legendární pro více klubů - Best, Sharpe, Cantona, Beckham, Ronaldo... Později ho dostal Di Mária, který byl neuvěřitelný propadák, případně Valencia nebo Sánchez, kteří dříve vyjmenovaným nesahají ani po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Tak poporade.

1. Dlhu dobu sa spekulovalo, ze 7 dostane Asensio. Ako sa ale ukazalo, Asensio o nu vobec nema zaujem, je spokojny s cislom 20 a ak by mal menit niekedy v buducnosti tak len za Lukovu 10. Cislo 7 nechcel koniec koncov nikto v tyme.

2. Je sprostost vyradovat toto cislo, lebo na to nie je ziadny rozumny dovod (z marketingoveho hladiska uz vobec)

3. Moj osobny nazor sa zhoduje s Buckym vyssie. Flore tym mozno chce ukazat (a nasvedcuju tomu aj jeho vyjadrenia pre media), ze je koniec individualizmu v Reale a chce ist cestou rozumnych nakupov, nakupov talentovanych mladuckych hracov a zapracovavania odchovancov do A tymu.

4. A moja spekulacia - v spojeni s bodom 3. chce dat aj Crisovi na dialku pocitit ako sa bude Real po jeho odchode menit. Mozno tam je aj spetka "zneuctenia" "Crisovho" cisla a poukazanie na to, ze nema zaujem o to nechat cislo 7 volne len preto, ze sa mu nepodaril ziaden hviedny nakup, ktorym by odchod Ronalda aspon z casti vyrovnal. Keby ho vyradil, ukazal by tym len svoj neuspech a Crisovi dal najavo, ako velmi nam bude chybat. A cely Real Madrid sa prave snazi o presny opak.

5. Sakra, je to len cislo

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Ed_Hazard

6. Minimalne to moze Marianovi pomoct a motivovat ho. Jeho angazovanie a pridelenie cisla 7 je riadna davka dovery. Verim ze Mariano dostane svoj priestor. A myslim ze ho coskoro uvidime debutovat v trojzubci s Baleom a Benzinom, nie ako nahradu za Benzina.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu si protiřečíš. Pokud je to jen číslo, tak jak by to mělo Marianovi pomoct a motivovat? Jakou důvěru navíc má cítit, když mu na záda našili přece "jenom číslo".

Reagovat
Ed_Hazard

To ze 7 nosili doteraz velki hraci, je fakt. A to uz vie urobit daco s psychikou hraca. Ale to nezmeni pohlad na to, ci si myslim ze to je iba cislo alebo nie. Nemam teda pocit, ze si nejak protirecim.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to je právě to, co píšu já - to číslo je magické právě kvůli tebou zmiňovanému

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sice nevím, jak moc o ni někdo měl nebo neměl zájem, ale ty máš určitě lepší přehled, takže musím souhlasit.

2. Nejde mi o vyřazování čísla, ale o jeho přidělení tomu pravému.

3. Já bych určitě nesdílel tu vaší představu, že má Flore vše v rukou, vše ovládá a vše se točí okolo něj, jeho názorů a jeho plánů. Podle mě Flore šel po lepších hráčích, ale ti mu (z různých příčin) nevyšli, tak vzal za vděk tím, koho měl víceméně jistého. Pokud by vyšla jakákoliv jiná zvučná posila, sedmičku by si vzala ona. O tom jsem přesvědčený.

4. Jestli chce Flore udělením sedmičky dát Cristianovi políček, tak mi to přijde jako znak neúcty. Ať je Cristiano jakýkoliv (dosaď si jakékoliv slovo chceš), tak vám vystřílel spoustu zápasů a trofejí. Je 2 měsíce od přestupu a už si mezi sebou takhle vyměňujete polibky? To mi přijde minimálně nedospělé. A to z obou stran. A to by měl být Flore ten mentálně vyspělejší v tomhle vztahu.

5. Na mučidlech a na smrtelné posteli neodvolám - není to jen číslo. Je to symbol a je to historie.

Reagovat
CHONG

Nemá smysl se dohadovat jestli to je nebo není jenom číslo, o tom bychom každý dokola pořád mleli to svoje jako kolovrátky, ale zeptám se tě teda jinak, kdo ze současného kádru Realu by měl tu sedmičku dostat a proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na Isca. Stylem hry ofenzivní záložník. Výkonnostně jeden z nejlepších (z ofenzivy nejlepší). Už má něco odkopáno.

Nebo Bejl. Už jsem psal nahoře proč.

Reagovat
Ed_Hazard

2. uzko suvisi s 1. Nebolo nikomu pridelene preto, lebo ho nikto nechcel. S cim je zase spojeny fakt, ze ak k nam pride niekto typu Neymar, Hazard a pod, tak tu 7 automaticky dostane. S cim je hrcite uzrozumeny aj samotny Mariano.

4. Je moj pocit, mozno (vid. pravdepodobne) scifi

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat, hlavne at hrajem peknej fotbal a vyhravame, ostatni je uz jedno..a pokud bude Lope točit sestavou podle citu, tak snad posadi Karima az bude potreba a da tam Mariana.

Reagovat
Sandstorm

Tohle číslo většinou dostává největší ofenzivní hvězda týmu, což asi Mariano nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
janinho

ja som mal pocit, ze si cisla mozu vyberat samotni hraci... a v Reale bola 7cka volna uz asi mesiac. tak bud nemame momentalne ziadnu najvacsiu ofenzivnu hviezdu timu, alebo (priklanam sa k tejto moznosti) ti hraci taketo veci nepovazuju za dolezite.

Reagovat
vladino10

A neviem si teda predstaviť, že príde hráč, opýtajú sa ho aké chce číslo, on že 7 a oni mu odpovedia "sorry, nemáš na to nosiť toto číslo" alebo čo..je to len číslo..

Reagovat
janinho

asi tak. ako hovorim, po CR by ho uz asi nemohol nosit nikto keby slo o marketingovu hodnotu a statistiky, lebo gol na zapas pocas tolkych rokov v reale nemal nikto pred nim a nebude mat ani nikto po nom... niektori tu riesia uplne hovadiny. zizou hral s 5kou po Sanchizovi a nikoho to netankovalo. ked si ju zobral coentrao tak to bol tiez skandal? alebo ked hral po figovi s 10tkou robinho?

len nech tu riesia niektori fandovia LFC a FCB taketo somariny... aspon vidiet ze si nevidia dalej nez za koniec nosa.

Reagovat
Kucka

9, 10 nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně doufám, že se mu začne dařit, aby umlčel všechny kritiky. Vždyť je to nepodstatné jaké číslo má na drese. Důležité je, aby byl platný pro kádr jako celek a to klidně z pozice 2. útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude dvojkou na pozici útočníka Mariano, tak bude rozhodně platnější, než Benzema coby první volba. Naopak doufám, že Mariano dostane co nejvíce prostoru a snad se chytí.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je pekny fail to nosia legendy kde to videli dat u nas 7 novacikovi?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty si tela. A Mariano Díaz Mejia nie je novacik. A aby ta roztrhlo, uz som si objednal dres s Marianovym cislom.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
janinho

riesis somariny. aby ta ten "novacik" raz neprekvapil.

Reagovat
risk je zisk

No...

Reagovat
janinho

uz ukoncil karieru v Reale?

Reagovat
vladino10

Reagovat
r3

Pri tohtorocnom prestupovom obdobi je Marianova sedmicka na drese na krasnom 243. mieste veci, ktore ma trapia

Reagovat
Al Capone

Jezis tady se resi cislo

Reagovat
X-bano-X

Ono to tak trochu vyplýva aj z názvu článku, žejo.

Reagovat
Al Capone

Tak snad lidi maji svoji hlavu, zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

MD7?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele